basicXL Dammsugarpåse Electrolux Lux Royal (BXL-50567/P)

LED Sol Utomhus Vägglampa med Sensor

Ring anhöriglinjen: 0200-239 500

Soehnle Köksvåg Genio 5 kg grå 66227

Linjen är öppen
Måndag - tisdag, torsdag - fredag 10.00 - 12.00, 13.30 - 15.00
Onsdag 19.00 - 21.00

Noppborttagare med batteri

Marin Pompom/dekorboll/pappersblomma, 20 cmDorre Kaffepressare Rostfritt Stål/Glas

Champion Äggkokare Vit Välkommen till Anhörigas Riksförbund
vidaXL Trådgardiner 2 st 140x250 cm vit
Fyra filmer om anhörigskap

Filmerna visar personer som lever i olika formerZebra ToalettsitsdekorvidaXL Taklampa med 3 spotlights E14 svart och koppar av anhörigskap. Ett samarbete mellan Anhörigas Riksförbund, Röda Korset och Nationellt kompetenscentrum anhöriga, Nka

Poster - Drömfångare flerfärgad 30x40cm

Vem är anhörig?

Anhörig är den person som hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktionsnedsättning inte längre klarar av vardagen på egen hand.Fjärilar insynsskydd Statisk fönsterfilm 3 meterAvtappningsslang 32mm/25m

   Läs mer

Skänk en gåva

Ditt bidrag är ovärderligt för vårt arbete för landets anhöriga

   Läs mer

König Utbyteskaffefilter och kaffemått (KN-COF10-FILT)  
Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige
vidaXL Skyddsnät för damm 6x8 m PE

Det finns 1,3 miljoner anhöriga i Sverige

Med anhörig menar vi den som stöttar en medmänniska som på behöver hjälp med att klara sin vardag

Poster A4 21x30cm No Princess

Bli medlem

Anhörig är den person som inom familjen, släkten eller vänkretsen hjälper någon som på grund av sjukdom, ålder eller funktions-nedsättning inte längre klarar avNature Växthus för kalla områden väggmodell 200 x 100 x 215 cm 6vidaXL Shaggy-matta 80x150 cm beigeDammsugarpåsar Hugin Stratos HN 7020 vardagen på egen hand.

( Väggdekor, Väggord ) Badrum symbol med text

Anhörigas rättigheter

Anhörigföreningarna arbetar med en mängd olikaAzurA Mixer-att-ta-med 300 W blå/vit (AZ-BL10) saker på lokal nivå. Det kan bland annat handla om att stötta anhöriga, ordna olika aktiviteter och påverka lokala politiker.

Poster - Färgstänk svart 40x50cm

Anhörighandboken

Anhörighandboken

Anhörighandboken är ett teoretiskt och praktiskt Spegel i guld, yttermått 38x48 cmFiskars Tygsax - Fabric RazorEdgeT - 23 cm - Skräddarsaxverktyg för alla som vill veta mer om anhörigvård och anhörigstöd.

   Läs mer

Matservis C003 - 13 delar

Ny utbildning för anhörigkonsulenter

Sedan flera år har det saknats en utbildning riktad till landets anhörigkonsulenter, något vi på Anhörigas Riksförbund upplevt som ett problem. Det händer till och med att vi får mejl eller telefonsamtal från nyanställda anhörigkonsulenterStarry Night, Vincent van gogh, 180x100 cmMetall plåtskylt Söta katter design 20x15 cm varning skyltMy little Pony Filt - Fleecefilt

   Läs hela reportaget här

Anhöriglinjen går varm

Det var inte bara utomhustemperaturen som var ovanligt varm under sommaren. Även telefonerna på vår stödlinje Anhöriglinjen har gått varma. 4 matsalsstolar i konstläder beigevidaXL Trådgardiner 2 st 140x250 cm svartDinner Set Pop Flowers GrönOch det är en trend som vi sett under en längre tid nu.

Kastrull 2,0 rfr. induktion