Poster - Lejon kungen No.3 30x40cm

SENCOR Stavmixer med tillbehör Grön
Christ and the Woman Taken in Adultery, Lorenzo Lotto

ONLY First blus, Grön

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar AEG GR 21Trådlöst larmsystem König | HemlarmDammsugarpåsar Electrolux Dolphin plus U5000-U5003 sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Electrolux Dolphin Z 819 till 870
Dammsugarpåsar Miele S 269 - 291
Dammsugarpåsar Miele Eurostar

Britax, Liggdel, Smile 2/B-Ready/B-Motion/B-Agile, Sand Beige

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarpåsar Hoover Alpina SC231Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 190 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammsugarpåsar AEG Vampyr 1700EDammsugarpåsar Ide Line Monsun 740-039 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

2Fast2Fun F.A.H Outdoor 2,4 GHz helikopter
Dammsugarpåsar Samsung VC-5800-Serie

Poster - Papegoja Maspalomas No.1 -Svartvit 30x40cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar Miele ALLERVAC S 400

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 80-89Dammsugarpåsar Electrolux Mondo + Z 6200CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Siemens VS01E1000-VS01E2999Dammsugarpåsar Waves VC-180554 in 1 Universal Gadget Charger

Läs mer...
Duschsystem SF-8600 Regndusch
No1 Xantia Vinglas Vinset 4-Delar Vinglas Karaff Kyparkorkskruv

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Volta Powerlite U 3701Fototapet Balloons over Bagan - en kvalitetstapet till absolut bDammsugarpåsar Bosch BGL35MOVE6
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rätt22x40CM GOLDEN PINEAPPLE ORNAMENTHevea Wood Cheese Board with Wire Slicer 25x19cmPoster - Fashion Body no.11 40x50cm att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Dammsugarpåsar Siemens VS Q 8330

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Luxform Trädgårdsbelysning solcell LED komplett set 3 st 12V Lil
Poster - I love Justin Bieber Sosa No.6 21x30cm

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Termometerpaket No 12 (500)

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotPoster - Papegoja paris 21x30cmgrenuttag, 4xCEE 7/4, 1xCEE 7/7, brytare, pet skydd, 1,5m kabel,OBH Nordica Tillbehörsset till köksmaskin (71147606) ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
König Bildram med inbyggd kamera
Karta över Onsala, Halland
Persilja HELA 1200 frön - Enkla Blommor - EKO Frön kryddor

Viktigt!

Gillian båge adventsljusstake 7 ljus röd med mässingbelagda lju…
Fototapet Non woven - Las Vegas
Poster Zebra grå A4

Kontakt

Snapsglas, tulpan 24 st

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster - Städer No.13 A4 21x30cm
1 / 2x3 / 8 "bsp male x female pipe fittings röduktion mässing

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Spegel i vit, yttermått 172x87 cm
Poster Nat King Cole, 50x50 cm

Stöd FARR!

Distress Marker Penna - Gatheröd Twigs

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster Tourist house Spitzbergen Norway, 50x70 cm