Poster A4 21x30cm Sunshine Dream
Poster A3 30x42cm Centre Of Attention Day
Poster A4 21x30cm Wall

MIN AMBITION

Släggyxa 3400gram

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Kattungar Kuddfodral 40x40cm Blå

JAG VILL HJÄLPA DIG

Julgranskula Grön Magnus

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Julgranskula Blå Hugo

LÄS MER

Jamie Oliver Terrakotta Vinkylare Vintage Blå 19 cm
Julgranskula Rosa Ingvar
Julgranskula Rosa Mikael
Julgranskula Rosa Sofia
Julgranskula Rosa Anders
Julgranskula Rosa Barbro
LED Ljuslykta Rislampa Korall
Nightlife Bäddset - Påslakanset Badstrand Blå 240 x 220
Julgranskula Röd Annika

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Aromalampa i Keramik Dödskalle Turkos

Livsviktigt! Kokboken 9789177833871
Väggdekor väggord väggtext Don't dream your life live your
Yankee Candle Classic Large Jar Turquoise Sky Candle 623g
Julgranskula Rosa Theodor Poster A4 21x30cm Foggy Forest
Julgranskula Blå Erik

Julgranskula Blå Jenny

29.10.2018
Julgranskula Rosa Hugo
Poster - Bokstaven L 40x50cm

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Karlstad Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm Julgranskula Grön Camilla

Julgranskula Grön Daniel

Poster - Jul krans No.3 40x50cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Poster - Gitarr 40x50cm
Poster - Bob Marley No.7 21x30cm

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Poster - I love Shawn Mendes No.3 40x50cm
Poster - Glassar No.4 40x50cm
Poster - I love Ice Cream No.5 30x40cm

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Poster - But first coffee No.13 40x50cm

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

LOCA Speciallim för glas/lins UV-Lim Julgranskula Grön Anton
Ullpläd Ljusgrå m. Mörka Fransar

5 sekunders UV-lim flytande plast som härdar - qscihn6678-Lim

Produktnummer: 16346083

Snabb härdande 5 sekunders UV-lim!
Nu kan du snabbt och enkelt laga dina trasiga föremål på bara några sekunder! Detta snabbhärdade lim kan användas till många olika material så som metall, glas, trä, plast, keramik och smycken.
Då limmet härdar och blir starkt på bara fem sekunder kan man snabbt borra, sanda, måla och polera på ytan limmet ligger på.  Fungerar utmärkt där vanligt klister och lim inte fungerar.
Specifikationer:

Torkar på 5 sekunder
UV-lampa
UV-lim
Totalt 12g lim (4+8g)

Varning: Denna produkt är ej lämpad för barn.

Väggord - Hem Ljuva Hem 22x110cm
Väggdekor / Väggtext - Caffe Latte 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.