Kapsylöppnare, kortlek fest ölöppnare öl flaska poker ess
Xavax Podhållare För Tassimo Krom, 32st
LED Lampa med skiftande färger battreidriven

MIN AMBITION

Gardenia Svart, Svart

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Ljusslinga koppar, 390cm

JAG VILL HJÄLPA DIG

EMMA Chelsea congac, Cognac

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

True North Boots Mount, Men, Brun

LÄS MER

Sneaky Steve, Adoröd Boot, Herr, Whiskey
Ecco Biom Fjuel 83751401001, Herr, Svart
Mens Skechers Burst, Svart
Ängel med glashjärta i presentpåse
Ecco Xpedition Barn 70464359657, Barn, Svart
Tunna Runda Poly 3.0 Bruna
Orange Flat (Brandgula)
Licorice Flat (Svarta)
Supertunna runda skosnören 45cm (Svarta)

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Skinnförkläde imitation Brun konstgjort läder

Guldros 24k
24K Ros i guld
Melonskalare + fruktskopa
Tält Lite 3, True North Sixtyseven chelseaCurlingboots, Svart
Bliz Active Velo XT Smallface Sosa

Dr Martens 1461 PW 10078001, Unisex, Svart

29.10.2018
Ganzo MultiTool G202-B
Wireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjälmfäste

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Hörselskydd Howard Leight Clarity C3H Havsö Erika 2.5 Kaffebryggare

10st svarta värmeljus i plastkopp

Ljusstake Blomma guld 40 cm
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Simba Toys, Steffi Love, Drömslott
Mjuky - Poppy Gosedjur

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

1:12 R/C TL MB Unimog U300 THW 100% 2,4 GHz RTR
Tornadolampa
Yu-Gi-Oh! Mega Tins 2018 Jaden

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Affisch Poster Födelseår år 1991 Nittiotalet 33x48

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Kids Concept, Pussel, Edvin Chelsea sheepskin wine, Bordeaux/vinröd
Poster A3 30x42cm Colorful Feather

Star Wars X-Wing: Second Edition - Brädspel qscihn5811-Leksaker

Hello Kitty Kuddfodral 40x40cm Rosa
Poster A4 21x30cm CS:GO 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.