ZUMBA Pendel Guld
Smarholmen Taklampa, Guld
Taklampa rosa FOG S

MIN AMBITION

LYSA lykta, Vit

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Väggord - Kontor

JAG VILL HJÄLPA DIG

Kruka 39 x 39 x 38 cm vit ORICOS

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

SDS Plus Borrsats. 8 storlekar

LÄS MER

Lord Nelson Badrumsmatta 90x60cm Turkos
Väggdekor väggord väggtext Husets hjärta
Kids Concept, Poster, Edvin
Vero Moda - vmZhei 3/4 Top, Ljusgrå
Vero Moda - vmPippa SS Top, Vinröd
Only - onlNew Mallory AOP L/S Blouse, Blommig
Vila - Vidotly LS Top, Röd
The Greatest Candle in the World Doftljus Mojito
Soya - Paola 2, Vit

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

Only - onlLittva LS Top, Gul

Skylt, Message heart - Syster
Julgranskula Blå Olof
Portabel påsförseglare
Fat Rosa/guld löv 27x14 cm Taklampa svart MAGRA
Vila - Viabilina LS T-shirt, Orange

Taklampa bärnstensfärgad MIRNA

29.10.2018
Efashion Happy - Blus 9469 Animal, Gul
Only - onlCarol LS Top, Svart - Randig

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Vero Moda - vmTirsa Wrap Top, Vit/Svart Taklampa svart/koppar TRESA

Taklampa grå TORDERA

Only - onlMona Button Rib Top, Svart
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

Väggdekor - Fåglar på kvist #4 VIT
Only - onlNew Dallas Skirt, Svart

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

Ljuslykta Misty Stor, höjd 12 cm, Grå
Gripsholm Duk Ammi 145x300 ljusgrå
Julgranskula Grön Britt

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

My Little Pony Pyjamas turkos

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Paw Patrol Pyjamas blå Taklampa grå DRAVE
Poster - Sköldpadda 21x30cm

Säkerhetslågskor Albatros RED XTS LOW HRO SRC 40 S1P Röd RACER Svart, qscihn3344-Hushållsapparater

Cottonlights ljusslinga bollar - Lavendel
Fårskinnsfäll Vit korthårig EKO - 210cm 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.