Bäddset - Påslakan Rosa Orkidé
Lexington
MARS Plafond Vit

MIN AMBITION

Taklampa grå med svart kabel FOG S

Om du vill utvecklas som fotbollsspelare har du rätt att veta vad du kan göra för att lyckas. Jag vill ge dig möjligheten att själv avgöra hur bra du blir.


Taklampa rotting ljusbrun SELENGE

JAG VILL HJÄLPA DIG

Kruka 3 st olika storlekar grå MESSENE

Jag tror att du kan utvecklas snabbare än vad du gör idag. Alla spelare är på olika nivå idag och har olika drömmar om framtiden. Jag hjälpa dig där du är idag för att du ska kunna nå dit du vill.

Kruka 49 x 49 x 53 cm beige DELOS

LÄS MER

Kruka 2 st olika storlekar svart ZAKROS
Väggord - FÄLL NED!
Kids Concept, Resväska, Star, 2-set, Rosa
Ylande varg
Only - onlElcos 4/5 Top Night Sky Flowers SS19 Rose, Mönstrad
Vero Moda - vmAmanda SL Top, Rosa
Soya - Magna 1, Gul
Soya - Makia 21, Vit
Only - onlNova Lux Pussybow Shirt Starry Sky, Mönstrad

Utveckling är ingenting du får, det är något du skapar. Lär dig tekniker du kan använda under träningarna för utvecklas snabbare. 

ONLY Blair blus, Mörkblå

Vero Moda - vmSasha Rome LS Top, Svart
Vila - Vikuma SS Top, Rosa
Vila - Vilucy SL Top, Svart
Vila - Vinandi SS Top, Rosa Taklampa svart/guld SEPIK
Only - onlAdelle LS Shirt, Blå

Taklampa vit PECHORA

29.10.2018
Väggdekal/Väggord/Väggdekoration Home Sweet Home
Vila - Viamella SS Top, Beige

Brukar du titta på idol på fredagskvällarna? Bra! Har du tänkt på vad du som fotbollsspelare och artisterna som är med har gemensamt? Svaret är att ni utvecklas. Förmodligen har du inte tänkt på det. För utvecklingen sker i så olika hastighet. Idolerna utvecklas varje vecka medans du som fotbollsspelare tar små steg som knappt går att identifiera.

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Rustikt Trä 240 x 220 Poster - I love Candy A4 21x30cm

Taklampa vit DANUBE

30m Magic Hose Expanderande Vattenslang - Grön
22.10.2018

Kan det vara sant? Är det verkligen möjligt att som vissa säger vara född till att bli fotbollsproffs? Spelar det någon roll om det är sant eller falskt undrar jag? Kanske det främst handlar om vad man själv tror är möjligt?

För att utvecklas behöver man utmana sig själv. För att vilja utmana sig själv måste man ha motivation att göra det. Det är därför många slutar eller inte försöker. För utveckling är inget man får som ett direkt resultat efter man utmanat sig själv. Det kräver att man utmanar sig själv flera gånger och inte tappar motivationen längs vägen. Många...

ABSOLUT4U kjol midi
Svanefors Löpare 40x140 gul
Granberg 120.4292W

Alla lag skapar en taktik inför varje match, det känns helt självklart. Man gör det för att bestämma hur man ska försöka agera på planen för att få resultatet man önskar. Men varför gör vi inte detta när det gäller träningar? Har vi inte ett resultat vi vill uppnå med träningarna? Och hur tror du att dina möjligheter hade förändrats...

Body med Marie katt

Varje träning du gör tillsammans med ditt lag innehåller ett antal övningar. Det är din tränare som bestämmer dom och det är så det ska vara. För din tränare har två uppdrag, att göra er till ett bättre lag och att ge råd om hur han vill att ni spelare. Eran tränare kommer därför välja ut övningar som främst fokuserar på detta....

Trolls Pyjamas rosa Taklampa svart JURUENA
Minions Kortärmad pyjamas vit

ESD Säkerhetslågskor Albatros TWIST RED LOW ESD HRO SRC 39 Svart, Röd S1P WNS qscihn3336-Hushållsapparater

Batman Pyjamas vit
Väggdekor Kitchen self service open 24H 24.09.2018

Att jämföra kan vara bra ibland. Men det är sällan till fördel när det handlar om utveckling inom fotboll. Anledningen är ganska enkel. Att utvecklas innebär en framtid där du har andra förmågor än du har idag och därför blir ett fokus på vad du idag kan eller inte kan onödig.