Poster - LOVE 40x50cm

Fashion Union ASTER - Vardagsklänning - beige

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Fashion Union CABBAGE - Kofta - cream

Fashion Union Plus EXCLUSIVE LUIS - Skjortklänning - teal baseSpringfield PRINT COLECCIÓN - T-shirt med print - navyFinery London HINOKI BLOUSE - Blus - daisies limeForever New JANE VICTORIAN BLOUSE - Blus - porcelain

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Free People SADA - Maxiklänning - ivoryFree People DANCE LONG SLEEVE TEE - Långärmad tröja - sandFrench Connection BEGA STRIPE - Tunika - baked cherryGANT CAPSLEEVE - T-shirt med print - june bug grönGANT GIFT GIVING FULL ZIP HOODIE - Huvtröja med dragkedja - grå melangeGebe BEA - Jeansklänning - blåGina Tricot NILLA - T-shirt - bas - offvitGina Tricot JENNIFER CARDIGAN - Kofta - camel beige

Tack ❤

Min tid är nu

Glamorous Tunika - orange teal
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

GAP Jerseyklänning - fresh coralGAP TANK - Linne - gråGAP VERT TEE - T-shirt med print - vit

GAP BALLOON SLEEVE BUTTON CARDI - Kofta - navyGAP LOGO - Huvtröja med dragkedja - heather grå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Guess MILA BODY - Blus - rhubarb

Solsegel i polyeten kvadratiskt 540 x 540 cm

Homebase Långärmad tröja - marineHunkemöller HOODY SHINY BRANDING - Luvtröja - rosaHoney Punch LONG SLEEVE KEYHOLE - Blus - ivory

HUGO EKALIA - Vardagsklänning - open blå
1537437987500

HUGO ALEESI - Blazer - open miscellaneousIlse Jacobsen RAINCOAT - Parkas - armyIsla Ibiza Bonita BLOUSE - Skjorta - dark blåIVY & OAK Festklänning - navy blåIVY & OAK BRIDAL FLARED DRESS BRIDAL - Festklänning - snow vitJ.CREW TRIM TANK - Linne - naturalJaded London BELT PRINT ONE SLEEVE DRESS - Fodralklänning - multiJ.LINDEBERG KIMBALL FIELDSENSOR - Fleecetröja - royal blå

Junarose JRBARBADOS - Blus - navyJDY JDYBASE DRESS - Skjortklänning - navy blazerJDY Kofta - nostalgia roseKIOMI Vardagsklänning - grön

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

KARL LAGERFELD IKONIK JAPAN - T-shirt med print - vitKaffe Blus - midnight marineKaffe ASTRID BOLERO - Kofta - dark grå melangeKIOMI TALL Maxiklänning - fiery rödKariTraa MATHEA - Tights - dove

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Lost Ink FOLD FRONT BARDOT DRESS WITH BELT - Fodralklänning - beigeLauren Ralph Lauren Maxiklänning - femme grönLauren Ralph Lauren T-shirt med print - navy/vit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Lacoste Långärmad tröja - blancLevete Room ALINA SOLID - Blus - blå ink

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Little Mistress Maxiklänning - azure blåLace & Beads HAZEL - Linne - stone

Missguided LETTUCE HEM BODYSUIT - Långärmad tröja - camelMoss Copenhagen ELA CARDIGAN - Kofta - ecrumint&berry Festklänning - bordeaux

mint&berry Blazer - blå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

W+G Tapet Idealdecor Wall Murals Non-Woven Ponthus' Beech qnfkjw2500-Hem & Trädgård

Fototapet Easy-up av högkvalitativt non-woven material med noga utvalt och högupplöst motiv. Det här är en tapet för dig som söker hög kvalitet, men samtidigt inte vill spendera en förmögenhet. Non-woven tapeten är enkel att sätta upp och samtidigt betydligt mer tålig än traditionella papperstapeter.
Denna fina fondtapet från Wizard+Genius anpassas enkelt i både höjd och bredd genom att trimmas när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt. I vårt stora sortiment av fototapeter av märket Idealdecor från tillverkaren W+G finns många fina motiv att välja bland och självklart har vi alltid riktigt bra priser, vare sig du föredrar non-woven material eller papperstapeter.

Tapeten kommer i 8 bitar som sätts upp kant-i-kant. Tapeten kräver ingen överlappning av våderna och klistret rollas dessutom direkt på väggen för enklast möjliga uppsättning. Tapetklister ingår så att du alltid har de bästa förutsättningarna att få ett lyckat resultat.
Fondtapeten är Easy-up tapet av non-woven material. Tapeten håller hög kvalitet och varken krymper eller sväller. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

Sammanfattning:
• Non-woven fototapet 254 x 366 cm, inklusive tapetklister
• Högupplöst bild av noga utvalt motiv
• Enkel montering kant-i-kant (överlappning krävs ej)
• Extremt prisvärd
• Innehåller inga farliga ämnen
• 100% återvinningsbar
• Tillverkad inom EU

Meningen med hela skiten…

Masai ELTA BASIC - Linne - cream

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Morgan Fodralklänning - night/citronMAMALICIOUS MLNEWMIVANA 3/4 - Blus - navy blazerMango ERIZO - Vardagsklänning - royal blå

15324212664902228635381886865163.jpg

MAERZ Muenchen Skjorta - weissMarc O'Polo - Vit Label BLOUSE LONGSLEEVE PIPING DETAILS - Skjorta - combo

mbyM MADENA - Fodralklänning - emerald grönMiss Selfridge TRADE STRIPE TIE FRONT - Skjorta - blåModström MADONNA PRINT - Blus - orange/rosaMother of Pearl ADELAIDE - Maxiklänning - khaki/rosa

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

WEEKEND MaxMara AGUZZO - Blus - cremeNew Look Curves CAMO DRESS - Jerseyklänning - grönNapapijri AERONS - Väst - spark gulNew Look EXCLUSIVE BUTTON THROUGH DRESS - Skjortklänning - navy base

Boken finns att köpa här.

New Look Kofta - navy

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

ONLY Play ONPELINA - Huvtröja med dragkedja - navy blazerNoisy May NMELLIE - Sweatshirt - orange popsicleNORR SUSIA - Skjorta - grön

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Oasis Blus - blå
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Object OBJNONSIA - Kofta - mottled dark gråONLY Fodralklänning - light gråONLY ONLKARMEN - Blus - night sky
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • ONLY Blazer - medium grå melangeONLY Parkas - rose smokeONLY Petite ONLTALIA LONG CALF DRESS - Vardagsklänning - cloud dancerPatrizia Pepe Vardagsklänning - blå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Opus IKONA - Linne - mute mustardPepe Jeans MARLENE - Långärmad tröja - off vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Peak Performance TEE - T-shirt med print - salute blå
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Polo Ralph Lauren JULIE POLO - Piké - sapphire starPOSTYR POSMARY SOLID LONG DRESS - Maxiklänning - ponderosa pine

Over and out.

Klara