Lyxiga Servetter i Textilimitation - 40 x 40 cm - Rosa - 20 st

Sågblad multisåg
Keep calm and eat a cupcake

Philips LED Kronljus 4W (25W) E14 Frost

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Dammsugarpåsar Electrolux Z 11654 Villeroy & Boch Vivo Voice Double plate and Bowl SetBamboo Wood Cutlery Box with 5 Compartments for easy storage sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Electrolux XIO Z 1010 till 1036
Dammsugarpåsar Sanyo SC 830
Dammsugarpåsar Electrolux Z 96

Ayurvedisk vegetarisk kokbok 9789163921698

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Dammsugarpåsar Electrolux X 82New York - Taxi no. 1 - Gul cab Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Poster - Do more of what makes you happy No.20 40x50cmDammsugarpåsar Siemens VS 04G 1800 Rapid eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Poster A4 21x30cm Pixel Stroke
Dammsugarpåsar Rowenta RB 16

Poster - Flygande Kolibris 40x50cm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Smanos W020, larmsystem med WiFi-anslutning, Android och iOS stö

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Carus ljushållare rödFlasköppnare väggCEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Foldable Bar Table 80cm x 110cm Steel Coated Frame Vit TopPoster - Do more of what makes you happy No.19 40x50cmBORDLAMPA CONVERTO TVÅ I EN KOPPAR & MARMOR

Läs mer...
Poster - Örn Svartvit 40x50cm
Poster - I love you Rainbow No.2 30x40cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Valueline 3-vägs schuko-förlängningsuttag 5,00 m vitPoster - Smink mix 40x50cmPoster - 100% 30x40cm
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättXavax Dammsugarpåse Ni 02Box 4HQ Dammsugarpåse Hoover H58 (W7-51028/HQN)HQ Bärbart element oljefyllt 7 ribbor 1 500 W (HQ-OR07) att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Nexa WTEB-1 Väggsändare 1-kanal Sv

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - COCO Svart Lila 30x40cm
Circle light 5 LED träljusstake svart med krom cirklar

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Ankare Guld no.2 40x50cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emot209 Bordslampa vit/ 295:-Funktion Örtkniv/Skalkniv 7 cmLiten förkromad rosett för diskbänk med 25 mm diameter ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Eppicotispai Raviolistans 70x70 mm.
Poster Dizzie Gillespie, 50x70 cm
Tala Handborste
Poster håller hand, 50x70 cm

Viktigt!

  Fototapet med högupplöst bild i bra kvalitet som levereras i en enda stor våd och därför även fungerar som en XXL-poster. Fondtapeten kan antingen sättas upp med vanligt tapetklister direkt på väggen eller för att skapa en extra hög finish monteras och ramas in av dig eller en specialist, t.ex.på MDF-skiva eller bakom glas. När tapeten kombineras med en passande väggfärg så skapar dessa tillsammans ett väldigt modernt intryck. 

  Eftersom tapeten kommer i ett enda stycke krävs ingen överlappning av våder, vilket kraftigt underlättar uppsättningen. Vi rekommenderar att du köper till tapetklister för papperstapet.

  Fondtapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ m2) med ett högupplöst och noga utvalt motiv. Tapeten är 100% återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

  Sammanfattning:
  • Fondtapet/ XXL-poster 175 x 115 cm
  • Högupplöst bild av mycket god kvalitet
  • Enkel montering med hela motivet som en enda våd
  • Extremt prisvärd
  • Innehåller inga farliga ämnen
  • 100% återvinningsbar
  • Tillverkad inom EU

 • Konstblomma flamingo 66 cm hög

  Sedan 1998 delar FARR ut ett årligt ungdomsstipendium. Syftet är att stödja insatser av ungdomar för asylrätten och/eller för att öka förståelsen mellan människor av olika etniska ursprung. Stipendiet delas numera ut till minne av Carl Lundevi, ung och...

  Läs mer...

 • vidaXL Mörkläggande rullgardin svart U08/808

  Här finns dokument som behandlades vid FARR:s årsmöte söndagen den 31 mars 2019. Resultaträkning 2018 - fastställd Balansräkning 2018 - fastställd Revisionsberättelse 2018 (Styrelsen beviljades ansvarsfrihet) vidaXL 4 Kuddöverdrag i bomull svarta 40 x 40 cm...

  Rundgräsklippare för gräsmatta 1,3 mm x 15 m

Stiliserad karta över Västerbotten
Spegel i guld, yttermått 78x108 cm
PVC-insynsskydd 70 m creme

Kontakt

Poster Affisch. Fiskar 50x50cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

Poster Kinesiskt tempel på bergskanten, 50x70 cm
Poster - Giraff storlek 70x100cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Poster Illustration Paris, 50x50 cm
Poster vinter i en stad med kanaler, 50x70 cm

Stöd FARR!

Poster Rodeo, 50x70 cm

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Slöjdkniv inklusive slida - 10 x 2,5 cm