Väggdekor väggord väggtext Skratt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
DELTACO apparatkabel, vinklad CEE 7/7 - rak IEC C13, 0,2m, vit (

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Imperial Settlers: We Didnt Start The Fire - Brädspel
DELTACO ojordad apparatkabel, rak CEE 7/16 - rak IEC C7, 10m (DE

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenFiskars Jakt&Fritidsyxa XXS-X5 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Melitta Single 5 svart Auto Off (21117)
OBH Nordica Brödrost Classic 2632 Flat (51052632)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - You & Me Vit 40x50cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Pelargon Inspire Scarlet 5 frö

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Philips Brödrost HD2581 Vit 2Skivors (HD2581/00)DELTACO grenuttag med 12xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/7, petskydd, 3m,vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Cavallini Papers & Co. Colour Wheel Weekly Planner Diary 2019
Tårtljus Rosa Randiga

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Zombiehuvud med Färgskiftande Hjärna

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. vidaXL Bäddset 2 delar klassisk 140x220/60x70 cm blå
Capi Fyrkantig odlingslåda Nature Row 40 x 40 cm svart PKBLRO903
Emerio Vattenkokare "retro"

På tisdagen godkände ministerrådetDELTACO grenuttag med 6xCEE 7/4, 2xUSB-A, 1xCEE 7/7, 5m kabel, vBarstol RidgeChampion Köksmaskin 700W Vit den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Folieskärare
vidaXL Dra-på-lakan för vattensäng 2 st 2x2m bomullsjersey vinrö

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenGrenuttag Premium-Line 8-Way 3.00 m Vit - Jordad Kontakt anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Overseas Kudde East 60x40 cm jeansblå