Madame Pecoul,Mother-in-Law of the Artist,Jacques-Louis David,50

i brist pa annat,Anders Zorn,16x24cm
spetsknypplerskor,Anders Zorn,60x40cm

Joakim Jardenberg pΌ Webbdagarna 2011 CC BY inUse Consulting

Scroll down for the Vila - Vicomi 3/4 T-shirt, Röd.

Default contact: [email protected] | Looking for a Play, Peppy Pets Dalmatiner or pictures?

Kids Concept Doktorsväska vit


Joakim ”Jocke” JardenbergWheat Fields at Auvers under Clouded Sky,Vincent Van Gogh,50x40c

Senior rådgivare i allting media och internet. Gamla, nya, digitala och sociala medier. Många kallar mig sociala medier-terapeut. Andra kallar mig VD-viskare (fn treBeethoven Frieze,Gustav Klimt,60x40cmSJöhäst i blå nyanserRaaco Sortimentlåda 55 4x8-0 Tomlåda 136204 VD:ar från sveriges 25 största företag, ett internationellt med över 350.000 anställda och ett litet svenskt tillväxtbolag. Det är mixen det svänger om). #4 när Huffington Post listade ”Rubens barn Skötset

Affärsängel och investerare. 11 investeringar just nu, enbart unga, internetifierade tech-startups (Förutom ett bryggeri, en vingård och ett företag för elmotorcyklar). Exempel är (exit, uppköpta av Ooyala), Planeto (exit, uppköpta av Bonniers) och elva ytterligare. #14 när the Telegraph valde

Föreläsare, inspiratör och utbildare.

Skylt på pinne - stl. 7,3x5 cm - oval - 5 stTräfigurer 6 st - Julhängen Ornament i Plywood.

Internetveteran, evangelist, debattör. Öppna data, open source, ”open everything”, #fxinternet

Under drygt ett år var jag Utvecklingsledare på SKL. På uppdrag av SKL arbetade jag tillsammans med ett gäng smartskallar, och Sveriges alla kommuner, regioner och landsting, med projektet ”Digitalisering för lärande och livskvalitet”. Här finns mycket läsning om Poster - Gitarr 30x40cm.

Manillamärken - stl. 5x10 cm - Röd - TO YOU - 15 st

Under två år var jag Sveriges enda Internetchef. Jag tog ett förordnande över två år för att se till att Helsingborg blev bäst i världen på internet, och använde internet för att bli den bästa stad man kunde bli. Två fantastiska år.

Lite härliga utmärkelser och erkännanden:

Jag har, av andra, beskrivits så här:

”Joakim Jardenberg är internetveteranen som Self-Portrait,Pierre Renoir,39.1x31.7cm10 "vattenfilterhus 1" hona tråd in-line reningssystem kitSteinel Strålkastare XLED Home 2 XL Slave grafit 030094såg till att valet 1994 kunde rapporteras ut via nätet och samma år var han med om att skapa aftonbladet.se. Han är med i första kapitlet i boken ”de som byggde internet i Sverige”.

Han har vunnit alla vunnit alla utmärkelser som går att vinna – han tex tagit emot Stora sociala medier-priset från Sparbanksstiftelsen när det delades ut för första gången 2013 och Guldlänken från IT-ministerns hand 2014.

Idag jobbar han bland annat som vd-viskare (största kunden är Target med 365.000 anställda i Minneapolis, minsta är Fortnox med 100 anställda i Växjö), han har varit rådgivare åt förra statsministern, han är affärsängel med investeringar i 12 bolag, och är världens enda kommunalt anställda Internetchef.Beurer Termohygrometer HM16 vit 679.15Poster - Mexikansk döskalle No.2 21x30cm

Dessutom åker han jorden runt och håller Still Life with Quinces,Vincent Van Gogh,50x40cmPeasant Woman,Seated,With Vit Cap,Vincent Van Gogh,41x31.5cmkeynotes om varför internet är en bra sak. Senaste månaden har han varit i São Paulo och jobbat med Google, han har varit i Buenos Aires, i Miami och i Pittsburgh. Och idag är han här hos oss. ”

Och så här:

”Joakim Jardenberg är en förändringsförespråkare, framtidskramare och debattör i allt som rör sig runt gamla, nya, digitala och sociala medier. Redan 1994 internetifierade Joakim mediesverige, bland annat genom att starta upp aftonbladet.se,Ljusslinga 10 LysdioderGirl with a Hoop,Pierre Renoir,60x40cmFemmes an Fardin,Claude Monet,50x40cmStill life wtih Mussels and Shrimps,Vincent Van Gogh,26.5x34.5cm fixa ut resultaten från riksdagsvalet och ta plats redan på sidan 59 i boken ”De som byggde internet”. Med ett ben hos användaren, ett ben i tekniken och ett ben i affären har han alltid sökt förklara det komplicerade på ett enkelt sätt och skapa nytta och effekt ur alla de nya möjligheterna.

Idag arbetar han framför allt som rådgivare i internetfrågor med bland annat VD och ledningsgrupp för fem stora börsbolag på kundlistan. Han är också delägare i elva startups, håller presentationer, modererar och utbildar samt arbetar pro bono för ett bättre samhälle, bland annat som projektledare för ”Makten och öppenheten” som drivs tillsammans med tidningen Fokus. Nyligen pekade tidningen Internetworld ut honom som Blommor Blomranka Dekoration inrödning wallie Vinyl Väggdeko som statsministern bör lyssna på.”


Senior advisor in all things internet and media. Old, new, digital. Some call me a social media therapist. Snögubbe Juldekoration fönster/vägg dekor (with five CEO:s, all from Swedens top-25 largest corporations on my current roster). #4 when Huffington Post picked ”Madison Stolsdyna med låg rygg Panama 105x50 cm taupe MONLB222

Business angel and investor in early stage tech startups like Videoplaza (exit, acquired by Ooyala) Planeto (exit, acquired by Bonniers) and 11 more. #14 when The Telegraph picked ”Emerio Vattenkokare 1,8 L WK-108082.6

I write, lecture, speak, facilitate and moderateGusta Roterande rivjärn svart och vit 01152680Poster - Världskarta ROSA no.1 40x50cmPortrait of a One-Eyed Man,Vincent Van Gogh,56x36.5cm large and small groups, always with the best evaluations in da house ;)

Long term internet evangelist, pundit and netizen. I believe in freedom of expression and in the powers of online in the democratization of our world. I have worked in the middle east and northern africa with these issues, but I’m also actively pushing the envelope in the already connected world. Let’s not destroy the potential of our free internet. I commit 50% of my time to pro bono work, always trying to be honest and do good shit.

Head of Internet emeritus, City of Helsingborg. Seascape,Night Effect,Claude Monet,60x50cmI’m was hired over two year to make sure that the city (10.000 employees and a total of 137.900 pop) became the #1 internet city in the world, and that  we use the internet in every way – to be the best city possible. My work here is done ;)

Mindpark 3.0? In swedish and Affisch Mini Torsk

This site was given the vidaXL Bäddset 3 delar löv 200x200/80x80 cm grön-award, elected by swedish readers, as the highest ranking blog in the category ”Media”. vidaXL Bäddset 3 delar 200x200/80x80 cm vit as the most influencial site on social media and internet marketing in Sweden. The magazine Cavallini Papers & Co., Inc. 2019 Wall Calendar Birds, Multi the Prime minister should listen to.

Recent updates:

Self-Portrait with Pipe and Glass,Vincent Van Gogh,61x50cmGlänsande vit glas frontpanel 100mm luftfuktighetsfläkt

  Produktbeskrivning

  Vandringsbyxa i ekologisk och återvunnen bomullsblandning

  Authentic Pant II är ett par slitstarka friluftsbyxor i Lundhags egna polycottonmaterial, som är en blandning av återvunnen polyester och ekologisk bomull.

  Byxan är försedd med slitstark Schoeller Dynamic-stretch på noga utvalda platser för optimal passform och rörlighet, samt förstärkande dubbeltyg på slitzonen längst ner. Byxorna har en praktisk låsning mot kängan samt dragkedjor på sidorna vilket ger en överlägsen ventilering. Utöver handfickor har byxan två benfickor i bälgmodell.

  Long är 5 cm längre i benen än Regular, men har samma midjemått.

  Detaljer

  • Lundhags PolyCotton (ekologisk bomull och återvunnen polyester)
  • 4-vägs Schoeller Dynamic stretch på knän, midja och säte
  • Förstärkande dubbeltyg vid benslut
  • Kardborrejustering i midja
  • 2 öppna handfickor
  • 2 benfickor av bälgkonstruktion
  • Ventilationsdragkedjor i sidor
  • Förböjda knän med integrerad stretch vid knän
  • Boot-loc med knappar och justering i benslut
  • Mobilficka i höger benficka
  • Avtagbar boot hook
  • Sömlös insida i benens nederdel
  • Vattenavvisande DWR-behandling (100% FC-fri)
  • Long är 5 cm längre än Regular, med samma midjemått
  • Normal storlek Visa storlekstabell
  • Rakt snitt
Specifikation
Byxor
Typ: Microfiberbyxor
Kategori: Långbyxor
Lager: Ytterlager / Väderskydd
Benlängd
Lång  
Vikt
ca 570 g  
Material
LPC 205 RM/OC - 65% polyester (återvunnen), 35% bomull (ekologisk), Stretch Schoeller Dynamic - 92% polyamid, 8% elastan
Kön
Herr
Aktuell i vårt sortiment
2018
Produktnummer
781072
 • I was appointed ”vidaXL Insynsskydd 90x500 cm gul” by the Swedish Prime minister and worked with him at the Small Composition iii,Franz Marc,50x40cm.
 • I became the first recipient of the Sparbanksstiftelsen Social media award. Honor and 100000SEK, I’m happy and humbled. Thank you!
 • When the ”Golden Link” for the first time ever awarded an individual rather
 • Poster - Världskarta No.23 40x50cmPoster - Lejon Zina 30x40cm
 • than an organisation, 2014, I was the proud recipient. The first Golden Link Award was presented in 1999 and has since then become a yearly, much anticipated event. The prize is awarded to the governmental authority or similar public organization, e.g. municipalities, county councils etc., for the most innovative eGovernment development.
 • Fototapet / Foto Tapet Park in the Spring - väggdekor som gör skPoster - Coffe House no.3 21x30cm
 • Bildcred: Poster - Tomten och renarna No.1 30x40cm Flickr/CC BY inUse Consulting/Pelle Sten