LED-belysning infälld med rörelsedetektor Müller Licht Calix Switch Tone 20100327 9 W Varmvit Vit

Arctic Lyktstolpe 220 cm Svart
Dammskyddsmask med ventil FFP3 3M 8835+ 7100081542 5 st

Electrolux EAP300 Luftrensar otgzou1944-Hem & Trädgård

Vakna upp fräsch och utvilad: Ren luft är avgörande för kvaliteten på din sömn. Luftrenaren är utrustad med ett flerstegs Pure Source™ filtreringssystem. Det tar bort smuts, damm, pollen och lukter i tre steg för att göra luften 99,97 % renare.

Lugn och säker: Luftkvalitetssensorn mäter luftkvalitet och justerar fläkthastigheten för att säkerställa optimal luftkvalitet. Sensorn reagerar på de minsta förändringarna så att du alltid kan vara säker på ren och frisk luft.

Lindra dina allergier: Många allergener, såsom damm, djurhår och pollen sprids genom luften. Filtreringsnivån på 99,9 % säkerställer att ditt hem blir en fristad även om du är allergisk. Dessutom rekommenderas denna produkt av Svenska Astma- och Allergiförbundet för personer med astma och allergi.

Diskret och minimalistisk design för alla hem: Electrolux diskreta design gör att denna luftrenare passar i alla interiöra miljöer. Passar enkelt in i din personliga stil.

Bli av med obehagliga lukter: Luftrenaren är utrustad med en luktsensor och ett kolfilter som säkerställer att obehagliga lukter, även cigarettrök, tas bort från ditt hem.

Aktivt kolfilter: Det aktiva kolfiltret minskar lukter på ett effektivt sätt. Kolfiltret för Oxygen används också som ett förfilter för att minska dammbelastningen i HEPA-filtret.

Filterindikator: Filterindikatorn talar om när det är dags att tvätta eller byta filtret.

ESD Säkerhetslågskor Albatros TWIST RED WNS LOW ESD HRO SRC 40 S1P Svart, Röd
Säkerhetsstövlar Albatros UNIT MID SRC 44 S3 Svart
Hörselkåpor 27 dB 3M Peltor Optime I Hi-Viz H510AV 1 st

Bäddset - Påslakan Love Every Moment