Poster - COCO Svart Rosa 21x30cm

OBH Nordica Vattenkokare NB151JS 360Vision (7211002672)
Poster - Världskarta No.7 21x30cm

Fototapet / Foto Tapet Paradise Beach - väggdekor som gör skilln

Rättsosäkra åldersbedömningar kan ha påverkat utgången i tusentals asylärenden, vilket uppmärksammats sedan länge, bland annat i rapporten från FARR, Barnrättsbyrån och nätverket #vistårinteut. En envis journalistisk Negra Efendić. Nu har hanteringen även anmälts till Justitiekanslern av Rådgivningsbyrån för asylsökande och flyktingar och Civil Rights Defenders. Läs mer om JK-anmälan!

Enligt januariöverenskommelsen ska åldersbedömningarna utredas, men ännu har ingen utredare tillsatts. ”Resultaten från utredningen borde varit klara igår”,Sunset Landscape with a Sbepberd,Peter Paul RubensDammsugarpåsar AEG RossoDammsugarpåsar AEG Croma sade Sofia Rönnow Pessah från Rådgivningsbyrån vid ett seminarium i riksdagen som ordnades den 16 maj av riksdagsledamöter och organisationerna bakom JK-anmälan, tillsammans med Barnrättscentrum vid Stockholms Universitet, Sveriges Advokatsamfund samt riksdagsledamöter. Webbplatsen "Stoppa utvisningarna av afghanska ungdomar" har publicerat ett utförligt referat.

Läs om seminariet!

Dammsugarpåsar Electrolux Z 28
Dammsugarpåsar Electrolux Mondo Z 5105
Dammsugarpåsar Daewoo RC 407

Fototapet / Foto Tapet In the Jungle - väggdekor som gör skillna

FB post 812 av EU:s medlemsländer har redan nationella förteckningar över säkra ursprungsländer i syfte att skynda på asylprocessen.Tavla Flowers Bubbles Sosa GoldDammsugarpåsar Hoover Alpina SC282 Personer från ett så kallat säkert land har inte rätt till en individuell prövning vilket är en helt central del av asylrätten. Kommissionen föreslår en enda gemensam EU-förteckning där följande utses som säkra länder: Albanien, Bosnien och Hercegovina, Makedonien, Kosovo, Montenegro, Serbia och Turkiet. Ett av Sveriges krav i EU- förhandlingarna har varit att Turkiet ska tas bort från listan.

Vi är starkt emot listan med “säkra länder” och att det ska gälla i alla EU-länder. Individer som kommer från ett "säkert ursprungsland",Dammsugarpåsar AEG Vampyr CE 100 till 999Dammsugarpåsar AEG Vampyr 1803 eller via ett "säkert tredje land", eller har varit i ett "första asylland" måste även de få genomgå en fullständig asylprocedur inom EU enligt asylrättens principer. Återigen innebär detta förslag att EU frånsäger ansvaret genom outsourcing av asylrätten till länder utanför EU. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Fototapet / Foto Tapet Ile Tropicale - väggdekor som gör skillna
Dammsugarpåsar Hoover TPP 2330

Polygriptång 240mm

FB post 7

I Ungern har det gjorts straffbart att hjälpa migranter och asylsökande. Liknande lagar diskuteras runt om i Europa. Hjälporganisationer som deltagit i räddningsarbete på Medelhavet har fått dyra böter och tvingats avsluta sin räddningsverksamhet. Transportöransvaret innebär att den som hjälper en flykting över gränsen begår ett brott och i Sverige har röster höjts för att kriminalisera hjälp till papperslösa personer. Vi anser det helt oacceptabelt att kriminalisera humanitär hjälp till skyddsbehövande. Att rädda människor på Medelhavet, bistå papperslösa med humanitär hjälp eller hjälpa skyddsbehövande över EU:s yttre gränser eller landsgränser är inte brottsligt. Brottsligt är att neka människor deras rätt att söka asyl och att skicka tillbaka dem till platser där de riskerar kränkande behandling. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...

EU-kandidaterna om tillfälliga uppehållstillstånd

Dammsugarpåsar Samsung VC-7100-Serie

FB post 6

Permanenta uppehållstillstånd har varit norm i Sverige i över 30 år fram till 2015 då tillfälliga uppehållstillstånd infördes temporärt genom en tillfällig lag. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning, som är en del av Dammsugarpåsar Rowenta RB 510Dammsugarpåsar Panasonic MC - E 7300-7305CEAS, innebär att Sverige inte skulle kunna återgå till permanenta uppehållstillstånd. Enligt förslaget skulle EU:s medlemsstater bara kunna bevilja tillfälliga uppehållstillstånd.

Vi anser att skyddsbehövande som huvudregel ska beviljas permanenta uppehållstillstånd, inte temporära. Att förbjuda permanenta uppehållstillstånd är bortom vett och sans eftersom det är känt att människor utan permanent uppehållstillstånd lever i oro och otrygghet, vilket också minskar möjligheten till deltagande i samhället. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.Dammsugarpåsar Electrolux Maximus ZXM 7010-7035Dammsugarpåsar Siemens VS 900 till 909Dammsugarpåsar Wilfa Trend JC-901

Läs mer...
Dammsugarpåsar Wilfa RC 106 (Wilfa)
Abstrakt, handmålad oljemålning 180x80 cm

EU-kandidaterna om asylskäl efter flykten

FB post 5

Skyddsgrundsförordningen är en del av CEAS (Common European Asylum System) och reglerar vem som kan betraktas som flykting eller skyddsbehövande. En av punkterna i förslaget till ny skyddsgrundsförordning innebär att personer som ändrar eller kommer ut med sin tro, sin sexuella läggning alternativt gör politiska uttalanden mot hemlandet, efter att de flytt inte kommer kunna åberopa detta i sin asylansökan. Detta även om det nya omständigheterna kan leda till förföljelse i hemlandet. Dammsugarpåsar Siemens VS 2...SerienDammsugarpåsar Electrolux Z 30242cm Elegant Netted Wooden Trawler Boat Ocean Lovers
Att neka asyl på grund av att andra skyddsskäl har uppkommit under efter flykten strider mot asylrätten. Vi anser att varje individ har rättDammsugarpåsar Bosch BS 6...14x24CM WOOD EFFECT PINEAPPLE ORNAMENTDammsugarpåsar Rowenta RB 11 att ändra sin religiösa tro, politiska åskådning, komma ut som hbtq-person eller ändra sin sexuella läggning efter att de kommit till Europa. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - You cant buy happiness but you can buy No.1 21x30cm

EU-kandidaterna om Libyen

FB post 4

EU:s stats- och regeringschefer enades i februari 2017 om att sluta en överenskommelse med Libyen. Den går ut på att EU-länderna ska utbilda och stödja den libyska kustbevakning för att hindra att personer försöker fly över Medelhavet till EU. EU-kommissionen lovade även att öronmärka motsvarande 1,9 miljarder kronor ur EU-budgeten, bland annat för att bistå Libyens kustbevakning. Vi anser att detta samarbete leder till större utsatthet för den som tvingats migrera eller fly snarare än att lösa EU:s asylpolitik. EU är medskyldigt till den omänskliga behandling som flyktingar och andra migranter utsätts för i Libyen, liksom i andra länder där människor hamnar genom externaliseringen av EU-ländernas gränskontroll. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
800 stk.100x165 mm (A1) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERT
10 X 25 CM LED WAX FINISHED PILLAR CANDLE WITH WAVE EDGE DEC

EU-kandidaterna om Frontex' budget

Poster - Do more of what makes you happy No.11 21x30cm

FB post 3Europeiska gräns- och kustbevakningsbyrån, Frontex, är EU:s gemensamma gränspolis och har till uppgift att hålla migranter utan tillstånd utanför EU:s gränser. Frontex stödjer medlemsländerna i deras verksamhet gällande gränsbevakning, återvändande och samarbete med länder utanför EU. De senaste åren har Frontex budget ökat. Vi sätter oss emotKönig Induktionsplatta 2 000 W, touchkontroll, slim line (KN-INDOBH Nordica Vattenkokare Gravity 7905 Sv (51027905)Kerbl Vattenkopp K75 Plast 221875 ökade anslag till Frontex. På Medelhavet bedriver EU:s gränsbyrå Frontex krig mot smugglare med motiveringen att smugglarna är skyldiga till att många dör. Men EU-ledarna nämner inte att det är unionens gränspolitik som tvingar människor att resa irreguljärt och har öppnat marknaden för smugglarna. FARR och RWS har frågat kandidaterna till EU-valet vad de tycker.

Läs mer...
Poster - G klav Svart med Rainbow bakgrund 21x30cm
Poster - Do more of what makes you happy 4 40x50cm
Övervakningskameror m inspelningsbox
Poster Antilop Fight 50x70 cm

Viktigt!

Poster - Start the day with Champagne no.1 A3 30x40cm
Funktion Förskärare 18 cm
Poster - Städer No.20 40x50cm

Kontakt

Poster - Flamingo Natur no.4 40x50cm

+468-710 02 45

info(a)farr.se

Box 391,
101 27  STOCKHOLM

3/4 "bsp (22mm) rörtrådförlängning kvinnlig x manlig - 15mm lång
Poster - Palmblad mix no.6 A4 21x30cm

Medlemssidor

Medlemssidorna är just nu stängda på grund av resursbrist. Vi hoppas kunna öppna ett nytt medlemsforum på en annan plattform.

Man porträtt, oljemålning på duk, 50x60 cm
Tala Spritspåse Silikon, 5 tyllar

Stöd FARR!

Vax Plattor - 17.5 x 8 cm - Holografi Rosa - 1 st

  

SWISH

123 327 8983

Postgiro 520890-5

Poster skoputsare, 50x70 cm