Superman Kortärmad pyjamas blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
FERM Skruvstäd Stål TDA1013

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
PJ Mask Sing & Talk Catboy
Sealskin Duschdraperi Linje 180 cm blå 233011324

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGLOBO Taklampa med 3D-effekt KOBY glas krom 15845 Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Emerio Pizzaugn för 4 personer 900 W PO-115985
HIP Bäddset 6331-H Nandini 240x200/220 cm flerfärgad

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Ljusstake Fyrkant marmor/guld 21 cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Dorre Muddlare Rostfritt Stål 21 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar FERM Sliphjul BGA1056Dyna till trädgårdsbänk ljusblå MARLBOROvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kakeldekor Örn
Philips Hue Explore Vägglampa Vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Soffbord plast svart ELATUS

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Textpenna Svart - Fineliner Artline 200 - 0,4 mm
NodOn Micro Smart Plug På/Av Z-wave+
Färgpennor Bic Evolution Kids - 18 st - 3 mm

På tisdagen godkände ministerrådetBachmann grenuttag 6xCEE 7/4 1xCEE 7/7 brytare 2mUpphällningsflaskor Store and Pour SetBrennenstuhl jordad förlängningskabel, CEE 7/7 - CEE 7/4, 10m, s den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster Ute och ror, 50x70 cm
Ljuslykta Hjärta

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBolsius Doftljus 6 st Vanilla gräddvit 103626150375 anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tristar Köksvåg 5 kg