Rain Diverter Kit Collect Water That Falls On Roof


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Karta över Lödöse, Västergötland

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Spegel i guld, yttermått 55x65 cm
Matta Leon Blå 70X200 CM

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenKattnät / Viltstängsel 1,0X10 meter Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Jordfelsbrytare
Ekologiska fröer - Vitkål HELA 40 frön - Enkla Blommor

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tvålpump svart

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Brevlåda rostfritt stål med tidningsrör XXL

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Olivia & Co - Clean WaterPoster - Solros no.2 40x50cmvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Walnut Pepper Mill with Salt Shaker
Poster - I love you 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Skrivbok Hedemora

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ett par elefanter i multifärger
Gastromax Skärbräda 45x28,5 cm
Dammsugarpåsar Kärcher 2701

På tisdagen godkände ministerrådetKITCHEN.IQ SKÄRPSTÅL DIAMANT 25 CMPoster - Pride heart 21x30cmKarta över Gustafs, Dalarna den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Segelbåt , 52x44x10 cm
vidaXL Barstol återvunnet massivt trä

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenvidaXL Canvastavlor set om 5 Home Sweet Home 100 x 50 cm anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Dammsugarpåsar Philips Mobilo Plus HR 8566