Bissell Sturdy Sweep Sopmaskin, enkel att använda, hörnborstar,


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Matta Glödande Kol

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Denver Hemlarm med GSM-modul (HSA-120)
Tala Performance Bakform med lös botten 18 cm

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMartina Örngott Hjärta Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Cognac glas - Friends time
Kudde hjärta 35 cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Sealskin Badkarskudde 33 x 24 cm vit 367072810

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - Ananas Topical No.2 40x50cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Ritzenhoffs Snapsglas Hilles 2007Hallbord / sängbord HUGO 1 låda vit med grå cementtopvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Plåtskylt, 15x20 cm, "Life IS ALWAYS BETTER WITH A dog"
Frozen adventsstjärna på fot 80cm vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lasse Åbergs Mussaka Matservis med 23 % rabatt

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. HELA 200 frön - Ringblomma (Ringblommor)- Enkla Blommor
Dörrskylt "Vänner"
Emaljskål vit

På tisdagen godkände ministerrådetJolly Light Mini Batteridriven ljusslinga blå bollarSkrivbok Dubai“Live Love Laugh” vinyl vägg klistermärken den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Glasunderlägg "I´m not old, I´m RETRO"
GRÄSFRÖ Rapid1 kg

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenMoa Örngott Hjärta anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

REHAU Gängkoppling, Mässing Kran 2-vägs, Premium