Dorre brödkorg Trend 20 x 20 cm Koppar


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Servettlåda med hjärtan

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Kruka Pokal antikvit - 30 cm
No1 Dulton Köksvåg Vit i Metall

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBrennenstuhl timer för jordade uttag, 2h, 230V/16A/3500W, grå/vi Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Rivjärn med uppsamlare
Dammvippa neonfärg

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Stiftpenna Milan - 0.5 mm - Mix Färger

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
1st apelsinskalare skalare

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tala Spritspåse Extraförstärkt 45 cmDammsugarpåsar Fasett 9015-1155vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Skohorn - Bambu - L: 55 cm, B: 3,8 cm - 1 st
Dammsugarpåsar AEG Airmax AAM 7124POW

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Champion Popcornmaskin

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. 200 st vita prislappar till butiker loppis
Toalettborste Kaktus
Dammsugarpåsar Electrolux Ergoclassic ZP 4020

På tisdagen godkände ministerrådetEsso BardispenserChampion Dammsugare 700W Klass ATomat Tigerella 10 st frön den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Drömfångare Lisa Parker Svart Katt
Poster Why fit in Svart/Vit A4

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster Passionsblomma anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bröllopsask Fågel 10 st - Pärmlemo Vitt - 5x5 cm