Ecco Cruise 84166351707, Dam, Svart


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster - USA karta ram 70x100cm

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Förkläde blommigt
Skechers, Skyline Sneaker, Dam, Olive

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Life is to short to worry about stupid No.1 30x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt 12 st. LED isbitar
100st Zip Påsar 7x10cm, Blixtlåspåse

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
1 Flaskpåse i Tomte-utförande för läsk- glögg- och vinflaskor mm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Sandal El Naturalista mole, Ljusbrun

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Reebok F/S HI 2240, Dam, Svart2750 Cotu Classic vit, Vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Bdk Ibiza vaq.negro, Svart
Poster - Afrika elefant karta 3 30x40cm

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Liten Korg i trä med text "Fika"

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Tavla Känn dig som hemma
Yokono Niza marron, Mörkbrun
Tomat Slicer

På tisdagen godkände ministerrådetSally Kmb Svart, SvartZestjärn / rivjärn med handtagBlundstone 062 brun dressboot, Brun den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
GLAS VATTENKOKARE YOSEMITE 1,7 L SVART
Glasögonlåda/Glasögonbox Vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenBatteridriven belysning LED pushlight spotlight spot anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bäddset - Påslakan Elefanter