Poster - Diamant guld no.7 21x30cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Gear2Play Smart Bot

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
The Prince
Radiostyrd 2-kanals helikopter

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenI väntans tider Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt New Bright Speedy Graffiti 1:16
Kids Concept Lastbil Aiden

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Maileg Vagga Micro

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
My Little Pony: The Movie Sosaie Pie Small Plush

Försäkringskassan: Regeringen underskattar 7 Wonders - BrädspelPokemon Booster Sun & Moon Burning Shadowsvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Värmeskydd i silikon till handtag stekpanna
Star Wars X-Wing: Second Edition - Brädspel

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Through the Ages: A New Story of Civilization - Brädspel

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Babblarna Jätte-Memo
Modern väggbonad tygtapet tapet dekor elefant heminrödning (2)
Döskalle Sparbössa-MotorBiker

På tisdagen godkände ministerrådetMarilyn Monroe Magnet 6x8 cmLords Of Waterdeep Board Game - BrädspelEXIT The Sunken Treasure - Brädspel den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tårtdekoration 8 Hjärtan Form i Silikon
7 Wonders: Duel Brädspel (Svensk)

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSpel - Flowerpot game från Orchard Toys anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

natureZOO, Ekologisk Kanin Mjukdjur Grå