GRÖN TUNIKA MED DJURPRINT STL 50-52 XXXL-4XL

Sabz bikini stl S

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Triangl Bikini helt ny - Medium - Överdel+underdel

TRIBAL LEGGINGS 46 - 48 / XL - XXLKari Traa, Huvtröja, Strl: XL, Blå/VitBaddräkt Plus Size Swimsuit Svart Strlk 3XLHelt nya Noisy May shorts i storlek 27

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Cellbes, Set, Strl: M, LINNE/BYXOR, Grön/RödBy Malene Birger, Byxdress, Strl: M, Barny, SvartFashion Nova on The run jumpsuit olive oliv grön storlek M FashionnovaTunika/Klänning Floral Armégrön XXLFIBs Gyllene bok, Musse Pigg o rymdraketen.C. Cornelii Taciti Opera Qvae Exstant. (Tacitus) (1619)Astrid Lindgren - På rymmen med Pippi LångstrumpWILJAMSHEM ELLER DEN GLADE SOMMAREN FÖR BARN 1839

Tack ❤

Min tid är nu

Conn Iggulden - Kejsaren 1 - Roms Portar
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Orkidéer - Europas vildväxande arterCASH: A TRIBUTE TO JOHNNY CASH. BOKHasselblad & Co 1895, katalog.

Engstrand, Kerstin: Trädgårdsdesign för alla.Beatles

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Plantas alimenticias de Venezuela

Helt ny lila bomull sweatshirt storlek 50/52 Ulla Popken

Verkstadshandbok Ford 221 V8 MotorIllman, Karl-Johan: Old Testament formulas about Death.Handbok för Chevrolet personvagn 1946

Ostwald Wilhelm : Moderne naturphilosophie.
1537437987500

Mazda 121, 1988, verkstadshandbokKent Andersson Visor dikter balladerMERCEDES 1982 Mars TABELLBOK LastvagnFöda utan rädslaSE 1973-33 Marilyn Monroe Hennes Sista Natt..Vilhelm MobergA photografer´s life 1990-2015 InbundenUlla Sundström - Ideer för näverslöjdBröd & marmelad från Rosendals trädgård

BAKA MED BARN Camilla Pérez & Lisa Flodin 2010CHOKLAD En oumbärlig bok för alla chokladfantaster! Johan Åkerberg 2009Hemligheten om Kristus 2003Erixon, S & Å Campbell : Svensk Bygd och Folkkultur. 1-3

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Linblomman Rolf Ekelund Vävarsläkt Marks härad Kinna SkeneLÄR DIG LEVA Mindre stress - Mer närvaro Susan Billmark Mats Billmark 2015En bok i folkrätt - Katrin Nyman-Metcalf osvRevolutionsrörelsen i Ryssland - En illustrerad tidskrönikaThe art and artists of Russia

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

A History of Islamic Societies, Lapidus, kurslitteratur MellanösternstudierFöretagsekonomi A, StudentlitteraturKULLA-GULLA -Cecilia Hagen -CD BOK

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Terry Pratchett- REAPER MAN Signerad!Äldre tysk bilder bok bibliophilia GERMANY rosor

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

PRÄRIESERIER 1966 KOMPLETT ÅRGÅNGNorth Side 1989-2002 av CLAMP

Jakt, Jagd-Album., Gezeichnet und lithographiert von StrassgschwandtnerSampling Theory - Des RajH-J 1968-12 Orrefors Glas Glasbruk Småland.Sonja Stjernquist

Försändelser Bayern 1858 resp. 1860

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Hilleberg Grön (2019) 3 Keron qnfkjw21768-4-Säsongstält

Meningen med hela skiten…

FRANCE. REG airmail cover to HANOI. 14.2 29.

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

SCHWEIZ NR 190 STPL KV 850:-TOPOGRAFISK KARTA ÖVER NORGE. SULITJELMA. BLAD M 13. SKALA 1: 100 000Asplavar

15324212664902228635381886865163.jpg

1 RULLE DECOR MAISON TAPET JOKKMOKKEinhell Kakelskärare radiell TE-TC 620 U

Bits/hylssats med 41 delarMustadfors kopparspikBosch auger träborr 24mm *nytt*RIGID LASER TILLBEHÖR

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Badrumsfläkt Myson Eco MA 100 T med timer och Kallrasskydd - NY i kartongBordslampa, med fot i gjuten mässing.Glödlampa Vintage Antique Edison T45 E27 40W 220VMerinoull lakan, storlek 140 x 200 cm

Boken finns att köpa här.

Kruka 35 x 35 x 19 cm svart ISEO

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Outwell Isolerad shoppingväska Puffin skiffergrå 19/22 L 590110LEGO riddarborg 6080Lego massa blandat parti drygt 1,5 kilo

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Schleich Fjording
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Pussel 2 SUPER PUZZLESBebispaket med blandade sakerBrio 33312 - SJ X2000 tåg
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Metall Fidget Spinner Tri-Fidget UFO - SvartEmmaljunga extra sufflett till Scooter 3/ 3S Helt ny! SosaMothercare - Komplett Moseskorg med StativSängkläder set för barn Elefanter möss krokodiler som badar RETRO VINTAGE
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Babyskydd / bilbarnstol BRIO 0-13 kgNerf Zombiestrike Slingfire
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Acne, Skjorta, Strl: 50, Blå/Flerfärgad
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Skjorta - bomull, Z936, röd, storlek XLStenströms, Skjorta, Strl: 38, Svart/Vit

Over and out.

Klara