Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Ring Koppar

Säkerhetslågskor Uvex motorsport 42 S1 Svart, Röd

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Säkerhetsstövlar Steitz Secura Bergen Gore 40 S3 Svart

ESD Säkerhetslågskor Albatros BLUETECH LOW ESD SRC 42 S3 Svart, Grå, BlåHörselproppar 37 dB Engångs 3M EAR PLUGS 1100 7000033187 200 parHörselkåpor impuls 32 dB 3M Peltor Alert M2RX7P3E 1 stBäddset - Påslakan Love Every Moment

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Ehmann 2160c0709 Sladdimmer Passar: LED-lampa, Lågenergilampa, Halogenlampa, Glödlampa VitMüller 873010 Dimmer infälld Passar: Glödlampa, Halogenlampa VitKopp 109802008 1x Eluttag Utanpåliggande låsbar IP44 Grå, SvartGosdjur KaninTablethållare 9,7 tum till DJI Phantom 3 & Inspire 1 fjärrkontrollModellbygge flygsimulator Multiplex MULTIflight Plus Inkl. sändarePoster - Rosa tulpaner 30x40cmLED-lampa GU10, 6W 230v, Varmvit

Tack ❤

Min tid är nu

Blade 250 CFX BNF Basic RC Helikopter BNF 250
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

RC modellbil Short Course 1:10 Serpent SCT RM Borstlös motor Elektrisk 4WD RtRBordsflagga 25cm Trä flagga SverigeMulticopter-filterlinsset DJI Part 18 Passar till: DJI Inspire 1, DJI Mavic 2 Zoom

Reely 112011 Reservdel Platta till drivenhetProgrammeringskort Modelcraft Phase Passar till: Brushless-Fahrtenregler

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Reservdel Vingar Reely Passar till modell: Wild Hawk BL

Ekelund ÅTTEBLADROSE 33 Middagsduk 150X310 CM

Reservdel HPI Racing H85400 Svingarmset framKardanaxel ädelstål 43-50mm med 5mm borrning 1:14 Thicon Models 50040 1 stModellflygplan borstlöst driftset Multiplex 332610 Passar till: Multiplex FunCub XL

Elmotor för modellflygplan borstlös Boost 10 Pichler kV (U/min per Volt): 1400
1537437987500

Amewi EC145 RC Helikopter RtFBelysningshölje, gult 1:14 Carson Modellsport 500907257 2 stSpinner med fläktöppning Pichler C8525 AluminiumTuning Tamiya 300054844CANDELUX ljusstake - mellan, VitRund marmorfot - Grön HavsöBordslampa brun LIMABordslampa vit CHANZA

ALPHA Taklampa 3-spot vitPoster - COCO Skrivstil svartguld A4 21x30cmTaklampa mässing/glas BERGANTESNora Taklampa 5L Svart/Natur

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Ljuslykta - Världens bästa bonuspappa, vitVero Moda - vmMano SL Top, SvartLED-ljusslinga med 10 st rosa-vita-röda bollarOnly - onlLuna SS Snake T-shirt, SvartPoster - Bokstaven C A3 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

PULZ Melizanne skjorta, RutigOnly - onlNaomi LS Top, SvartRUE de FEMME Anuk blus, Gul

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster A4 21x30cm Grön Brush StrokesGripsholm Bordslöpare Herman 35x120 ljusgrå

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Minymo, långärmad body, träd, ljusblåPaw Patrol Pyjamas fuchsia

Bäddset - Påslakan AporNallebjörn gosedjur Med MelodierVäggdekor väggord väggtext Att fela är mänskligt att

Skylt Love & Cat

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

BoråsTapeter Tapet A Vintage Book Toile de Jouy 1664 qnfkjw2176-Hem & Trädgård

Rullbredd (cm): 53Rullängd (m): 10,05Passning: StraightRapport (cm): 53

Meningen med hela skiten…

AGA AQVIA PET-flaska, 1L (Vit)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Cosmopolitan recept 21x30cmUnder Armour Favorite Leggings, Dam, Steel Light Heather/Vit/TonalVäggdekor - Fåglar på kvist

15324212664902228635381886865163.jpg

ECCO Elaine höga stövlar, SvartScholl New Bonus Vit

Reima Lite blå sneaker superlätt tvättbar i maskin, Blå, 24Spänningsomvandlare LundbyDoc McStuffins, Stuffy och Squibbles figurerHello Kitty Mjukis Gosedjur 17 cm Gul/Röd

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Karaff glas 0,5 L vinkaraff whiskykaraffPoster - Bokstaven L A4 21x30cmBUDDY BUNNYShimmer & Shine Shine Gosedjur

Boken finns att köpa här.

Baby born Boutique Tutu Set

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Fondant Cutter / Skärare till TårtdekoreringExploding Kittens: 1st Edition - BrädspelColoretto+ - Brädspel

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Alga, Råttfällan stor
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Legends of Andor: New Heroes (Exp)Clank: Sunken Treasures - BrädspelHamburgerpress - för perfekta burgare
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Honeywell, 1 Granular Carbon Replacement Filter HPA710WEBritax, Baby-Safe Plus SHR II Flame Röd 2018Poster - She needed a hero 40x50cmRelags Sittunderlag
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Espandrillos EMMA svart, SvartSandal Bdk rosa, Rosa
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Avloppsskydd / slaskskydd i rostfritt stål
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Julstjärna - Röd med guldpaljetterEcco Terracruise Lt 82575451052, Herr, Svart

Over and out.

Klara