Matta Bari Lin 60X90 CM

Poster närbild trumpet, 50x70 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Japansk kvinna, oljemålning på duk, 50x60 cm

Polermaskin 1400W + tillbehör + polish + slippapper2 st Vinprovningsglas 25cl, Degustation. Glass & Co.Two hearts One Love, VäggordPastatallrik 27cm Navy 8-delar i osorterat fältspatporslin

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Venedig, 50x60 handmålad oljemålningPoster kvinnlig modell, 50x70 cmPVC-insynsskydd 70 m skifferPolersvamp set 14 stKökshandduk VW Bubbla Beetle Typ1Retrotavla (8x11cm), VespaKyssen av Gustav Klimt, Yttermåtten 110 x 80 cm6 gardiner med öglor creme

Tack ❤

Min tid är nu

Insektsnät för fönster 100 x 120 cm brun
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Sagaform Skär/Serveringsbräda Edin Dzemat StorPoster vinter i Central Park, 50x70 cmPoster Sjökort Östersjön,Norra delen, 50x70cm

Poster segel yatch, 50x70 cmPoster svarta vågor under mörk himmel, 50x70 cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster Amerikansk hot rod, 70x100

RUBY MBGK 1P 55X250 CM

Poster målning en regnig kväll, 50x70 cmFågelbordshus - stl. 19x21 cm - FuruPoster foli i New York, 50x70 cm

poster rekord fisk på bil, 21x30 cm
1537437987500

Poster Svenska regenter Format 100x150cmPoster Amerikas flagga, 50x70 cmPenna - Identi-Pen BlåPoster Ensamt träd 50x70 cmNödladdare multifunktion - startshjälp 10000 mAhPoster Golden Gate Bridge kväll, 50x70 cmVäggdekor - Djurens värld 189 x 143 cmCanpol® Napp "Milky", Busunge med hjärta under

Målarpussel med kritor i Emoji motivSilikonform, dia. 23 mm, dekorationsknapp, 1st.Gitarr Capo / Barreklämma - GuldElektronisk personvåg

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Pappersassietter Frost SkatingKTMUnisex hoodie - Queen GuldTräningsleggings sport träning tightsKeps - Sverige

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

High power, Pannlampa 1 XML T6, 4 XPE, 890LM, 7000 - 7500KEasy Camp Daybreak TentEureka! Solitaire Aluminium Tent grönery

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

MSR Mutha Hubba NX 3 Tent GrönHilleberg Atlas Absid Grön (2019)

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

CAMPZ V-Pegs Plastic 23cm Röd (2019)Primus Commuter Mug 0,4l Concrete Grå (2019)

Skylotec Tube Alp Belay Device orangeMoon Climbing Campus Rungs Single 18 mmPetzl Tikkina Röd

Salomon Skin Pro 10 Bag Set Surf The Web/Medieval Blå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Bridgewater Spring Dress - qnfkjw19268-Doftljus

Produktnummer: 10769170

Strosa genom trädgården i en fjäderlätt klänning bland feminina blommor såsom pion, magnolia, mousserande och varm mahogny. Ljusen har följande brinntider;

Medium: 65-85 timmar Large: 140-160 timmar

Meningen med hela skiten…

nortik Tour Carbon Paddle 240cm 4-tlg med King-Pin-Connection

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Spetsklänning Sundress Vit XXXLGudrun Sjödén blommor bomull långa romantisk retro vintage str S/MRABALDER FANTASTISK FIN BLUS ST.XL SE MÅTT+SJAL 224x83 CM+BLOMMA,ANVÄND EN GÅNG!

15324212664902228635381886865163.jpg

FAV, Pälsväst, Strl: M, BrunSnygg Blus stl 48/50

Marks&spencer 1 Långärmad tunika Storlek 22 (50) Svart 100% Viskos50 tals kjol Lindy Bop Peggy Midnight blå 3XLZara Woman, Skinnbyxor, Strl: S, SvartMathilde, Kavaj, Strl: 42, Grå/Orange/Röd, Mohair/Ull

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Club Monaco, Topp, Strl: M, SmaragdgrönOdd Molly, Topp, Strl: S, 182, SvartOdd molly linneOANVÄNDA Svarta Molly coated Jeans going out från Gina Tricot Strl XS

Boken finns att köpa här.

Grå Peak Performance hoodie storlek L

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Ursnygg Bad kjol sim kjol med inner trosa stl. 48Lee, Jeansshorts, Strl: L, Vit/Blå/GuldfärgadRabalder, Byxdress, Strl: L, Blå/Vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • JORDEN OCH DESS FOLK Allmän geografi F. von Hellwald 1878
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • THORD BONDE. EN BERÄTTELSE AV GUSTAF WILHELM GUMAELIUS. 18288 antologier, Karin Boye, Nils Ferlin, Tove Jansson, Slas, Evert Taube m flStora Trädgårdsboken
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Vålnader, Utomjordingar Och Mystiska Fenomen - Bilder Av Det Okända (Bok)Instruktionsbok Rover Personbilar 1939 - 1949Mazda 626, 1989, verkstadshandbok 4WDMERCEDES 1981 Jan TABELLBOK
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • SE 1973-33 Marilyn Monroe Hennes Sista Natt..Vilhelm MobergMÅLA PÅ KORGAR OCH TRÄ A-G Lundgren + KORGMÅLNING FÖRR OCH NU Anita Gunnars
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Svensk konditorbok - Carl-Einar Mellerstedt
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 101 frågor din katt skulle vilja ställa till sin veterinärMINA FASTRARS MAT Paolo Roberto 2007

Over and out.

Klara