Poster - Världskarta No.31 21x30cm

DELTACO oskärmat vägguttag, utanpåliggande UTP 1xRJ45, Cat6, vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Tomas Örngott Hjärta

SodaStream AlcoJet Gaspatron 60L ExtraPoster - Världskarta No.6 21x30cmPoster - Grön plant No.9 40x50cmPhilips LED E27 Std 60W Frost Dim 4st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Dammsugarpåsar Electrolux Z 965 MinimiteDammsugarpåsar AEG Storlek 28Dammsugarpåsar Electrolux Z 1800 till 1880Dammsugarpåsar Electrolux Ingenio 2631Nonwoven Fototapet Kilimandscharo - en kvalitetstapet till marknDammsugarpåsar Hoover Alpina SC282Dammsugarpåsar AEG Vampyr E 180Dammsugarpåsar Hoover S 4236

Tack ❤

Min tid är nu

Dammsugarpåsar Hoover Sensotronic SC 3718
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Dammsugarpåsar AEG P5 UltraDammsugarpåsar Numatic HV 200Dammsugarpåsar Rowenta RB 700

Dammsugarpåsar AEG Clario 2Dammsugarpåsar Electrolux Silentperformer SP1CLASSIC

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Dammsugarpåsar Siemens VS 90...Serien

LED Utomhus Vägglampa 14 W 1000 lm Svart

Dammsugarpåsar Wilfa RC 205Dammsugarpåsar Tornado TO 2106Dammsugarpåsar Miele Standard

Yorkshire Terrier Ornament
1537437987500

Dammsugarpåsar Siemens VS 913Stylish 16 Pc Vit Stainless Steel plastic Cutlery Set&CaddiePoster - Sommar djungel No.2 30x40cmLjusstake Gloria Guldfärgad 19 cmKontorsstol Office Sportsits svart/brunDammsugarpåsar Rowenta RB 05Medelhavet Mediterranean, oljemålning på duk, 50x60 cmVilleroy And Boch Boston Colouröd Bowl

Small wine Bottle Shape Gift Set with 3 Professional AccessoriesØ 36cm Barbecue Grill Portable Outdoor Party BBQOriginal Merilasi design glastavla x 2Poster - Kanin Be Yourself 40x50cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Gay 40x50cmPoster - Delfiner barn 21x30cmHQ Dammsugarpåse Rowenta Bully ZR 765 (W7-52252/HQN)Poster - Love what you do do what you love 30x40cmBAMBOO LAUNDRY BIN BASKET

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Ranex Vägglampa med rörelsedetektor i borstat rostfritt stål (RXPoster - Every day is beautiful 40x50cmPoster - COCO Svart Beige Rosa 40x50cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Circle light 5 LED träljusstake svart med krom cirklarPoster - I´ll never let you go A3 30x40cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Vira pappersstjärna på fot 54cm vitPoster - A smile is the prettiest no.5 21x30cm

Ett hästpar i champagnePoster Minots ledge lighthouse 1860 format, 40x50cmPoster - I love Myself A4 21x30cm

Vattenbesparande kökshandtag kranar m24 man 24 mm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Blomsterpinne - Hjärtan qnfkjw17601-Tillbehör

Produktnummer: 12090561

Blomsterpinne i trä med hjärtan på toppen. 

Används till blomsterarrangemang och övriga dekorationsprojekt.

Mått: 20 cm 

Meningen med hela skiten…

Distress Marker Penna - Mustard Seed

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Two hearts One Love, VäggordBLÅKLINT & VÄLDOFTANDE LUKTÄRT - MIDSOMMARBLOMMOR -ENKLA BLOMMORCult Design Polydrop Ampel

15324212664902228635381886865163.jpg

Spegel i svart, yttermått 172x87 cmDrivhus 102 x 61 x 41 / 31 cm

Poster svan, moln och måne, 50x50 cmPoster asiatisk man fiskar, 50x70 cmPoster dimma över dalen, 50x70 cmFunny Friends - 18 set

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster Cowboystövlar, 50x70 cmPoster urverk, 50x50 cmPoster Vintage race cars Format 70x100cmPoster spiraltrappa, 50x70 cm

Boken finns att köpa här.

Byggklossar - rymdskep -188 pcs

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Elegant Festmask Venetian Eye - 4 färgerBilar Klistermärken i 3D - 4 st Ark (ca 72 st)Pappersassietter Discoboll

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Lissa Wang Handväska axelrem, 136.6 x 70 x 8 mm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Munskydd - Svart - HajtänderReal Madrid Halsduk Scarf 140x18cmTUBBS Flex M's ALP 24 Snowshoes
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Eureka! Spitfire Solo Tent blåCocoon Blanket Merino Wool/Silk Graphite Blå (2019)CAMPZ Replacement Rubber Cord 2,2mm/10m (2019)CAMPZ Soft Cooler Bag 26L Blå (2019)
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Mammut 9.5 Infinity Classic Rope 70m royal-vitPetzl Alcanadre
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Aclima LightWool Beanie Insignia Blå (2019)
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Fantastisk blommiga vintage retro klänning kort ärm .strl:50-52Tröja, Amisu, Stl Xl, Ribbad, Röd

Over and out.

Klara