Morphy Richards Vattenkokare Rödefine Glas

Kih Anti Drop

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

vidaXL Bäddset 3 delar klassisk 200x200/60x70 cm blå

OBH Nordica Duothek, kaffebryggareMore Beauty Wet BrushKandelaber till TårtaParty Cups Lampsnöre

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Bordslöpare med GuldpaljetterTändare med KapsylöppnareBarstol RetroZoolight Ljusslinga BondgårdFluttershy HårslingaDödskalle VinglasÖlglas Pripps Blå LöwenPartyslinga LED Flerfärgad

Tack ❤

Min tid är nu

Istång i Rostfritt
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

DödskallekaraffFlerfärgade Bambu DrinkpinnarIsform Jul

10m X 0.4m Grön PVC Coated Border Fence Garden Edging Fencing NGarden Fine Mesh Sieve For Soil Compost Sifting

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Fabulous World Tapet Cactus vit och rosa 67102-3

Poster Modell i tyllkjol, 50x70 cm

Fabulous World Tapet Stripes vit och rosa 67103-4Förvaringskorgar Natur rundaMetal & Plastic Tool Box

Butter Dish with Cover Stainless Steel Dairy Storage Keeper
1537437987500

wolfcraft Silikonborttagningskit 6 delar 4364000Kyoto Natural Bamboo Butchers Chopping Board with HandlesvidaXL Bäddset 2 delar flamingo 155x200/80x80 cm marinblå/rosaTristar Induktionsplatta IK-6178 2000 WTraditional Coat Stand Rubberwood Floor Standing 188cm HeightPappersassietter Kvadrat MörklilaBlomsterkrans HjärtaRetrotavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "MOTO GUZZI"

Anran övervakningspaket 8st kameror 1080P Wifi 1TB hårddiskBalkong-insynsskydd, variant 2 90 cm vit/blåKylskåpsmagnet ”HARLEY-DAVIDSON GARAGE”Royalty Line Blender

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

20cm Christmas Xmas Candle In Glass Tube3D-ramar med glas, stl. 18,2x23,2 cm, djup 2,5 cm, furu, 1st., iMillion Bells " Kabloom Vit" 5 fröBiscuit Jar Ceramic2 TV-filt med ärmar 180 x 150 cm blå

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Good Morning Bäddset 5800-A FRITS 135x200 cm gråZodiac Vit Chefs Waist Apron30x30 cm, vete med ram och glas

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

FörklädeUTENSIL HOLDER COPPER FINISH

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Jug Cow Design Ceramic Cream Can Be Used for Serving Milk CreamSegelbåt, 59x48x11 cm segel06

Isbjörn - H: 4,5 cm - B: 7,5 cm - Plywood - 4 stMary Magdalen,Pietro Perugino,60x40cmThe goddess becomes a woman,Titian,60x40cm

vidaXL Sugslang med koppling 7 m 22 mm svart

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Beta Tools Slägga 1370 300 mm 013700053 qnfkjw12601-Verktygslådor

Produktnummer: 16331864

Denna slägga 1370 från Beta Tools med trähandtag är ett väldigt händigt verktyg, lämplig för både proffs och hobbyister. Hammaren är robust och tålig då den är tillverkad av rostfritt stål. Dess trähandtag bidrar till att minska påverkan och ger ett bekvämt och säkert grepp.

Material: Högkvalitativ stålhammare + trähandtag
Total längd: 300 mm
Diameter: 23 mm
Med en slät slagyta

Meningen med hela skiten…

Pastel Cactus MINI Notebook CACTI Gift 40 Sheets Plain Paper

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

In the Woods of Fontainebleau,Nicolae Grigorescu,53.5x38cmBrun Counter Bag Mince Pies Receipe Small Xmas Christmas x 1...vidaXL Förvaringshylla med 3 korgar 90 cm vit

15324212664902228635381886865163.jpg

vidaXL Bäddset 4 delar 140x220/60x70 cm vinröttvidaXL Skoförvaringsbänk ek 80x24x45 cm

House and Farm at jas de Bouffan,Paul Cezanne,60x73cmSelf-Portrait before a Birch Wood,Hans Thoma,50x40cmvidaXL Verktyg för vevaxel VW VAG Audi20mm PEX X 1/2 "kvinnlig mässingsarmbåg väggmonterad

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Diskhandske S064 Cortina soffbord 90 x 90 i återvunnet trä 2695:-Tempo BardispenserTrädgårdsslangsrörslangsrulle med 20m slang

Boken finns att köpa här.

Victor Örngott Hjärta

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Mosquito Stop Ljusfälla 3 W4 Trädgårdsstolar anracit/svartvidaXL Sol Vägglampa med Rörelsedetektor 2 st

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • 1/2 "rörtrådförlängning kvinnlig x manlig mässing - 40 mm lång
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Hylla Romantisk 61 cm - antikvitvidaXL Påslakanset 3 delar 200x220/60x70 cm kafferutigtvidaXL Trädgårdsskåp 2 hyllor svart och grå
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • 50 stk. 300x440 mm (I9) BRUN BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERTvidaXL Rakt elastiskt stolsöverdrag 4 st grönvidaXL Konstväxt Orkidé med kruka 30 cm vitvidaXL Metallindikator med spade 160 cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Tut 3/4 "bsp 300mm topputlopp s-typPoster - Your mind is powerful No.7 70x100cm
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster - Kladdkaka 70x100cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Skrivbok MallorcaPoster - COCO Marmor No.2 21x30cm

Over and out.

Klara