Houdini W's Gravity Light Shorts native blå

Icebreaker W's Quantum LS Zip Hood gritstone hthr/gritstone hthr/gritstone hthr (2019)

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

BoråsTapeter Tapet Jubileum Retro 5471

Paintpart Tapet Rullasta 8 5216-2BoråsTapeter Tapet Falsterbo II Trellis Leaves 4007Icebreaker W's Siren Bra waterfallIcebreaker W's Meld Zone Sport Bra Prism

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fiona Tapet Living NW 490516Fiona Tapet Royal Classic 480005Fiona Tapet Royal Classic 484024NRS Surge PFD BlåPatagonia Baby Qt Swimsuit Folk Floral: Mayan GulDuro Tapet Rand & Kulör Aveny TurkosVärmehandskar - uppladdningsbara - LDuro Tapet Ballad Smal Rand Blå

Tack ❤

Min tid är nu

Engblad & Co Tapet Arkiv Engblad Kalmar 5360
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

W+G Tapet Idealdecor Murals The BeachW+G Tapet Giant Art Cherry BlossomsWalltastic Tapet Farmyard Fun

Boråstapeter Tapet Beautiful Traditions Elsa 6711Panda - Mjukisdjur Gosedjur - 38 cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 TY Attic Treasures RACHEL - Vitt Lamm 15cm

Witt Easy Sousvide

Flygande Spiderman, ca 32 cm högTornado Tubez - Blåsrör - Starter SetByggkran- Giant Crane 100 cm

Väggord - Förråd
1537437987500

Ravensburger FaraoTaf Toys Babymobil med ljusshow 11615Willex Regnponcho med huva strl S/M röd och svart 29221Fotpall metall 1 stegSneakers i vit färg med 5 cm höga sulorMartinex PingisKids Concept, Xylofon, GråDorre Ljusstake Pelar krompläterad höjd 27 cm

Medical medium life 9781401948320Cult Design DIY Ljuslykta 13,5 cm, Blad SalivaGloben Lighting Pendel Mini Hole Rök / MattsvartVäggdekor/Väggord - Tårar

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Arctic Lyktstolpe 220 cm SvartFjärrkontroll Skydd-5stClarino-konstläder Monteringshandskar Storlek (handskar): 7, S EN 388 CAT II FerdyF. SECURITY 1905 1 parSäkerhetsstövlar Albatros 39 S3 SvartSäkerhetslågskor Uvex 1 41 S1P Svart, Röd

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Hörselproppar 27 dB Återanvändbara Uvex whisper+ 2111217 50 parCars Buddies Bilar Blixten McQueen Handduk Badlakan 140*70cmGosdjur Moln, Rosa

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Väggdekor väggord väggtext BadrumMultiplex EasyGlider 4 RC Segelflygplan RtF 1800 mm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Miniprop Magnum reloaded XL RC Inomhus-, mikroflygplan Byggsats 1200 mmTuning Carson Modellsport 500530005 Axeltapp av aluminium fram

Pansarkedja Modelcraft PlastReservdel Reely 112250C Styrservobil dekal Hemma bra men husvagn bäst

Väggdekor - Live Laugh Love 50 x 70 cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Julbo Juniors Leto Ski Helmet Blå/Grön qnfkjw1057-Skidhjälmar

Meningen med hela skiten…

Träbåge sats 1:14 Carson Modellsport 500907163 32 st

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Reely Nitrobox 1:10 Startersats för förbränningsmotorMulticopter-flygbatteri Amewi U829A FPV-23 Passar till AMEWI AM X51 FPV 1 stLOVELI duk, Grafitgrå

15324212664902228635381886865163.jpg

Kullen Bordslampa 22,5 cm Ek/Vit MarkslöjdLÄZA fönsterlampa svart

Pyramid Plafond 4L Stål MarkslöjdTaklampa koppar ASARODuschhandtag LED 3 färgindikatorerOnly - onlJess 3/4 Top, Offvit

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Julgranskula Röd JuliaKristall - Marilyn MonroeJunarose Pauline Roy blus, RödEfashion Chana - Topp PU52 Stjärnor, Grön

Boken finns att köpa här.

Vila - Vivala New Zigzag Skirt, Svart

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - Flamingo Heart 40x50cmLjuslykta Metall guld 17cmBatman Pyjamas vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Signal Pedro tröja, Blå
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Kronstadt Dean Henley Matrix långärmad skjorta, Mörk marinblåSeven Seas - Skjorta S19021 MF Fine Twill W Guana, VitPoster - Röda rosor natur 40x50cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Bordsfläkt USB - fyra olika färger!Poster - Forest deer brun 40x50cmCrocs Frozen Clogs Light lilacVäggdekor/Väggord Rikedom är inte pengar
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Gosedjur BambiMaileg Vagn Rosa till Micro
 • Vad är ditt drömjobb?
 • 13-i-1 Snögubbe Snöman Dekoration
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 100st blixtlåspåsar 80x120mm utan skrivfält till mat, pärlor mmMLP Play-Doh My Little Pony Rarity

Over and out.

Klara