Julgranskula Röd Christian

Poster - Julgran No.2 40x50cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster - But first coffee No.2 40x50cm

Poster - Earth No.1 21x30cmPoster - Papegoja Maspalomas No.1 -Svartvit 21x30cmVäggord - Well behaved women... STORPoster - I love Shawn Mendes No.5 30x40cm

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggord - Frys KylCold Steel Classic Slicer KnifePoster - Flamingo Shine no.5 21x30cmLjusslinga Rosebush 15 röda rosor och Batteridrift med TIMERPoster - But first coffee No.14 21x30cm250 st Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STEUllpläd Ljusgrå m. Mörka FransarHungrig på Västerbotten 9789188445087

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Small moments Big memories No.7 30x40cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Detox Smoothies 9789163614026Poster - Stor Hjort 40x50cmPoster - Sneakers 40x50cm

Poster - Dinousarie barn no.1 A4 21x30cmVäggord - En matsked kärlek, en tesked gräl...

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Solros 40x50cm

Poster A3 30x42cm Mojito Drawing

Poster - Zebra Paradis 40x50cmPoster - Bokstaven Z A4 21x30cmPoster - Bougainvillea med gul fjäril A3 30x40cm

Poster - Think happy be happy 30x40cm
1537437987500

Poster - Elefant 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.4 21x30cmPoster - Fruktmix 40x50cmPoster - Ormbunke grön 30x40cmPoster - He needed a hero 40x50cmPoster - Margarita recept A3 30x40cmDolce Gusto Nespresso Kaffekapslar Gen3 Expressokapslar 3stJulstjärna Vit - Drivved

Poster - Go for whatever A3 30x40cmVäggdekor - Roses LadyPoster - Fashion 40x50cmLED-lampa med flammande sken E27

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Brödkavel bokFjäril poster - tavla - Monark Danaus plexippus 30x40 cm952 Soffbord oval med underskiva vit 1495:-2 st LED slinga /strip 5 m, varmvitt ljus, för utomhusbruk IP-65Timer Metall

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Frigolit Ägg - Höjd: 6 cm - 50 stSverge - kuvertEmerio Konvektorelement 2000W

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Dammsugarpåsar Kärcher 2001No1 Mozzarella / Äggskivare Exxent

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

FORMS Matstol SvartEkorrkorn 30 frö

Rädisa Mirabeau F1 100 frönFällbar sittbänk med förvaringslåda kvadrat svartCorona - Spegeltavla / Pubspegel / Barspegel

Laddningsregulator MPPT 10A

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Julbelysning, 2m ledslinga dekorbelysning, qnfkjw6768-Innerbelysning

Produktnummer: 15878793

Ledslinga 2 meter med 20 ledlampor för dekoration och julpyntning.

Med 20 ledlampor på koppartråd så fungerar den jättebra att forma efter eget önskemål, i tex glasburk eller flaska.

Drivs med 3 AA batterier ( ingår ej )

On/Off knapp på batteriboxen.

Meningen med hela skiten…

45 min klädnypor 3,5 cm natur

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

vintage antik större löv 5 stFotoramKylskåpsmagnet retro, ”We Can Do It!”

15324212664902228635381886865163.jpg

vidaXL Hemma gästhanddukar 10 st bomull 500 gsm 30x50 cm antracividaXL Kompressorsats Airbrush med 2 färgsprutor

Degpåse till Bakning / Jäsning - ÅteranvändningsbarVaxkaka Soft BlanketColonial Candle - Island PineappleMason Cash Set of 2 Glass Worktop Saver Kitchen Cutting Board

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Ballonger - Orange - dia. 23 cm - Runda - 10 stWooden Röd and Cream Hearts - Box of 12 Christmas Tree Decora...Trälåda "Detta kök är kryddat med kärlek"Olle Örngott Hjärta

Boken finns att köpa här.

Karlsonsklister 45 gram

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Ellinor Örngott HjärtaLyxig Kristall Klar värmeljushållare från Leonardo collectionKarta över Kivik, Skåne

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Kantlobelia Riviera vit ca 650 frö
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Felix Örngott HjärtavidaXL Mörkläggningsgardiner med metallringar 2 st 135 x 245 cmKattnät / Viltstängsel 1,0X10 meter
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Fladdermus fåtölj - Retromönstrat tygVerktygssetDrake vinyl vägg klistermärkePoster - Flower rainbow no.2 21x30cm
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Dorre Mätglas 2-10 clÖverstrykningspenna Faber Castell - Grön
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Dot Star 54cm pappersstjärna guld
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 331 Fotoram 4 bilder 10 x 15 cm Vit 290:-Ängel coasters

Over and out.

Klara