Julduk, Almedahls Slädfärd, 90x90cm

Hantel Ölglas

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

vitlökskrossare vitlöksdelare köksrödskap

Aluminium LED-list, 3x36cm, VarmvitPoster A3 30x42cm PineapplePoster A4 21x30cm Tropical LeavesGlasunderlägg Herbarium nr 3 rosa, Stig Lindberg

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A3 30x42cm Next Year VitBuddha Dekoration 2Vägglampa Lång Arm Svart/MässingJulgranskula Röd HannaPoster A3 30x42cm My Favorite MomJulgranskula Röd EmmaPoster A4 21x30cm Pixel StrokePoster A4 21x30cm Icy Water

Tack ❤

Min tid är nu

Julgranskula Röd Marie
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Julgranskula Grön ChristerJulgranskula Rosa IngridJulgranskula Blå Malin

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Isblå 240x220Julgranskula Blå Emil

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 4Living Matta "Capri" 67x210 cm Beige/Vit

Rubens Barn Kids Lollo

4Living Väggdekor Blad Vit 15 stVinglas Mr och MrsJulgranskula Röd Vincent

Det glutenfria köket 9789188219268
1537437987500

Poster - But first coffee No.10 30x40cmPoster - Alfabet stor och liten Rosa No.1 30x40cmPoster - Gula blommor 50x70cmPoster - Flamingo Paradise No.1 30x40cmPoster - Glassar No.2 40x50cmSuperstark LED-lampa Opal E27 2700K 1900 lumenVäggdekor Njut en liten smulaLED lampa - Industrial vintage - 31cm

Vägglampa - Två led - Antik MässingKakform svart, VintageVäggdekor väggord väggtext Good friends are like stars storPoster - Fashion no.4 A4 21x30cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Målad Kameleont 40x50cmPoster - Flamingo Tropicana 40x50cmPoster - Humla & fjäril 40x50cmPoster - G Klav Blå 40x50cmPoster - Batman Always be yourself 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - COCO Skrivstil svartguld A3 30x40cmPoster - Världskarta Detaljerad 21x30cmPoster - Vit Isbjörn 40x50cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Krydda Anis 40x50cmPoster - Blåklint A4 21x30cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - LOVE 30x40cmPrimal Elements Icon Candle Seashell

vidaXL Soldusch 8 L PVC stålCitatmagnet Havamal10st Lego Kylskåpsmagneter - Blandade färger

Skrivbok Lärare

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Safari (engelsk version) Brädspel (begagnad) - Carcassonne qnfkjw6203-Leksaker

Spännande och underhållande brädspel.

För 2-5 spelare. Speltid: 35 min. Ålder: 7+. Engelsk version

In the standalone game Carcassonne: Safari, players go out on a safari and try to see as many animals as they can, despite these animals hiding in the bush, in the savannah, or near watering holes. Help your friends to dig out such holes and receive bonus points. Sometimes you will see animals while taking a nap under a big baobab.

Carcassonne: Safari is the fourth title in the Carcassonne Around the World series.

Meningen med hela skiten…

Glaskanna till Moccamaster KB741-KB744, Brun

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

vidaXL Flytande bok/CD-vägghylla i MDF vitRund syl från Probuilder - L: 18,5 cmKylskåpsmagneter retro, ”HOLLYWOOD”

15324212664902228635381886865163.jpg

Stansformar / Kakformar - 35 x 40 mm - Nalle - 3 stJamie Oliver Tårtform lös botten 25 cm

vidaXL Gravidkudde 40x170 cm ljusblåBusk Petunia dubbel röd Pirouette 10 frönSköldpadda StorIndisk väggdekoration vit

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

DiteCleanHomba Superpower 1000 med kraftfull sugeffektDoftgranulater / Dammsugardoft med doft av Ylang YlangSkolsax - L: 16 cm - Rund - HögersaxBordsduk Royal Collection Gul

Boken finns att köpa här.

vidaXL Grenrör mätarset för AC-enhet 2-vägs

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Kuddfodral Etno Strl:50x50 cmDammsugarpåsar Bosch Sphera 28My little Pony Filt - Fleecefilt

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tomtetvål Kanel
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Capidi Trådlös TermometerIP Kamera för övervakningSOLPANEL 150W 12V MONOKRISTALLIN
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Dinner set Poeme blåvidaXL Kuddfodral 4 st velour gråvit 50x50 cmOut Of Egypt Tutankhamun OrnamentFat Löv purple
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Electrolux Vattenrenare, Karaffskarvuttag jord
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Poster Sjökort Häradskär,Övre Norrland, 50x70cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Skrivbok MariestadKalligrafipennor 8 st - Zig - 2 mm / 5 mm

Over and out.

Klara