Hörselskydd PELTOR Optime IF

Poster A4 21x30cm Gold Stain

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster A4 21x30cm Golden Brush Stroke

Ljusslinga med batterilåda – AuroraHandhållen steamer - resesteamerTräbokstäver HomePoster A3 30x42cm Eternity

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A4 21x30cm Dark WaterPoster A3 30x42cm ÄppelpajPoster A4 21x30cm Wine and CheeseLJUSSLINGA MED 120 LED, INKL. STRÖMKONTAKTPoster A3 30x42cm BLUSHTavla trä med öppnarePoster A4 21x30cm Makeup SmearPoster A4 21x30cm Hakuna Matata Vit

Tack ❤

Min tid är nu

Julgranskula Grön Sofia
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster A3 30x42cm Trust Me RödVäggord - Välkommen hem till ossJulgranskula Grön Arne

Poster A4 21x30cm Chocolate PopsicleJulgranskula Rosa Elsa

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Julgranskula Grön John

Baby Born, Komfortsäte

Julgranskula Rosa RobertThe new grön salad 9789174246315Insektsnät fönster

Yankee Candle Classic Large Jar Garden By The Sea Candle 623g
1537437987500

Poster - Flamingo Singel 21x30cmVäggdekor Coffee makes my dayPoster - But first coffee No.3 21x30cmPoster - Blomma med humla 30x40cmPrimal Elements Icon Candle Flip FlopPoster - Small moments Big memories No.2 30x40cmPoster - Marmor fjäril No.1 70x100cmLED-lampa A60 E27 8W 230V, Varmvit

Plåtburk Dagny 3-delad Röd/Vitrosor små sugarflex silikonformYankee Candle Christmas Garland Small JarTaklampa - Antik mässing

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Dinousarie barn no.3 A3 30x40cmVäggord - Vart du än går...Poster - Leopard målad 30x40cmPoster - Model Girl 40x50cmPoster - Världskarta Färgglad 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Krokodil figur A4 21x30 cmPoster - Målad Apelsin A4 21x30cmPoster - Solrosor A4 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - If she understand A4 21x30cmPoster - Lotusblomma 40x50cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Trädgårdsnattviol A4 21x30cmPoster Fjäril - Krusbärsmätare A3 30x40 cm

Indiskt sängbordvidaXL Spilloljebehållare 49,5 L stål rödSosa Dragon fruit vaxkaka Yankee Candle

10st Lego Kylskåpsmagneter - Blandade färger

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Tärningsset D6 - Borealis Purple (CHX27807) - Brädspel qnfkjw6155-Leksaker

Spännande och underhållande brädspel.Tärningsset från Chessex med 36st D6. Storlek 12 mm.

Meningen med hela skiten…

Silikonpensel med behållare (Gul)

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Prydnadsfigur ståtlig kattServettkuber för Kleenex eller dispenser för pappersnäsdukarVattenmelon Luftfräschare - Vattenmelonsklyfta

15324212664902228635381886865163.jpg

501 Plåtbord svart/ 1990:-Sagaform Korkskruv vit

Fallout 4 - Key Art PosterWMF Profi Plus kuljärn stål - 15 cmLilla Rökeriets bokspån 0-2 mm för rökningBordslampa rotting 50 cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

David Örngott HjärtaMiniatyr - Klädhängare - 5 cm - 4 stVinställ med plats för 6 flaskor husets vinPartytält 9x3m med 8 sidodelar blå

Boken finns att köpa här.

Cirkulär Kniv Chop & Roll

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Eppicotispai Sporre dubbel, rostfrittJulby karusell med barn och musikAngry Birds, Badlakan,Handduk

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Trädgårdsslang 40 meter - Rosa
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • stekpannavidaXL Sidoskåp med 3 lådor brunTrådsax - Sax till trådar
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Inramad Poster YstadLa Cave Mixer 34cl Great For BarsGrillborste - 30cmSvart trähjärta " Vi är så bra tillsammans"
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Skål - Pastel SosaHQ Dammsugarpåse Miele FJM (W7-51419/HQN)
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Kanvas tavla,abstrakt160x50 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Aluminium solstol Antonia beigevidaXL Taklampa med transparenta akrylblad och glaskupor 4 G9-la

Over and out.

Klara