Hörselkåpa Moldex M5

Väggdekor - Don't Dream Your Life - Medium 57x15cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster A4 21x30cm Sosa Water Color Strokes

Poster A3 30x42cm We Love NYCChampion Vattenkokare Rostfri 1 lTrälåda Mobiler (Svart)Light Bites Gafflar Tårtljus

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A4 21x30cm Ballerina ShoesFLAGGA - AUSTRALIENSkalle T-Rex 50 cmPoster A3 30x42cm Next Year VitPoster A3 30x42cm CactusJulgranskula Röd ErikaJulgranskula Rosa JohannesPoster A3 30x42cm You Look Good...

Tack ❤

Min tid är nu

Julgranskula Blå Carl
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster A3 30x42cm ÅÄÖVäggdekor väggord väggtext Don´t be afraid to be differentVäggord - Guardian Angel...

Affisch Poster Sheltie Shetland Sheepdog Hund Hundras Målning 3…Julgranskula Grön Barbro

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Julgranskula Blå Therese

Hörselkåpa PELTOR HRXS220P3E

Yankee Candle Classic Medium Jar Honey Clementine Candle 411gSkylt i trä, Wooden deco, VänFårskinn ljusgrått - M - långhårigt

SwissQ keramik-knivar plus skalare
1537437987500

Väggdekoration / väggkrok - dovhjortRörkoppling för flexrör, 16 mmPoster - Rose Orange Love 40x50cmPoster - Blå Fjäder 40x50cmFrozen Frost 8 Panel Wall Mural Väggdekor TapetSupermatsköket 9789188219251Poster - Alfabet stor och liten Svart 21x30cmPoster - But first coffee No.22 21x30cm

Minions Rund Pool 100 cmAlla älskar kroppkakor! 9789163798801Poster - Small moments Big memories No.4 40x50cmPoster - Vita hästar no.2 21x30cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - New york svartvit no.2 A3 30x40cmPoster - Diamant guld no.4 21x30cmAffisch/Poster We Only Regret Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Lila blomma 40x50cmPoster - Bokstaven Å A4 21x30cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Tavla trä med öppnare och text "Den bästa ölen är en öppnad öl"Väggord - Life isn't measuröd...Poster - Färgstänk Stående 40x50cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Hey handsome A4 21x30cmPoster - Krydda Peppar A3 30x40cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Kolibri i färg stående 40x50cmFlymop Mercury 1, mopp med isolerad dubbel hink, 450mm, orange

Tesil / Tehållare - Sjöko / Sirendjur”P.S. I Love You” vinyl vägg klistermärkenTwinner Extra glidytor Twinner/Supert (2891)

Fårskinnskudde EKO, vit

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Glasängel - Skyddsängel qnfkjw6146-Änglar

Produktnummer: 4712523

Glasängel i presentförpackning - Skyddsängel

Du finner alltid lösningar på problem du möter.
Du stödjer mig med ditt underbara sinne för humor.
Det är dags att jag låter dig veta hur viktig du är för mig.
Du är min skyddsängel!

Tillverkad i äkta glas av hög kvalitet och med detaljer i infärgat glas och guldliknande metall.

Höjd: 10 cm
Bredd: 9,5 cm
Djup: 6,5 cm

Meningen med hela skiten…

Stor Vattenkristaller i delad låda 10 färger 5000 st 1,5-2cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Hänglobelia regatta vit 400 fröMagnet / Kylskåpsmagnet Ylande VargHäftapparat - Längd: 14,3 cm

15324212664902228635381886865163.jpg

David Bowie - Aladdin SaneBallonger - Röd - Hjärtan - 8 st

Vinglas - Mum, Simply the bestGastromax Soppslev Ovus 27 cmLilla Rökeriets Äppelspån 2-4 mm för rökningPoster Syster - Faster A4

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Lyktor Handgjorda hängande 4 färgerKristallplafondDoftgranulater / Dammsugardoft med doft av Ylang YlangTavla/bild med vargar och indian

Boken finns att köpa här.

Brennenstuhl grenuttag med 6xCEE 7/4 uttag, 1xCEE 7/4, 3m kabel,

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Filippa Örngott HjärtaDammsugarpåsar Electrolux Dolphin Z3810 - Z3870Dörrskylt "Vänner"

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Ritzenhoffs Snapsglas Hilles 2007
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Kartnål i olika färger - Push Pins 20 mm - 100 st3 st/förp Glasunderlägg Apelsin i silikonIGENIETTI Grönsakshållare
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • 4 LED-ljuslist med rörelsedetektorPoster - My Hero My Soldier My Daughter no.1 30x40cmLucas Örngott HjärtaBrödkorg kaktus
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • basicXL Dammsugarpåse Bosch / Siemens Arriva - Smiley K (BXL-523IBILI TERMOMETER KÖTT
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Karta över Örkelljunga, Skåne
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster Västmanland - LandskapsstolthetPoster Södermanland - Landskapsstolthet

Over and out.

Klara