Armbågsskydd Adapt Tennis Elbow

Väggord - Utan dina andetag

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Poster A4 21x30cm Healthy Food

Bäddset - Påslakan Stronger Than YesterdayPoster A3 30x42cm Brush Stroke GoldPoster A4 21x30cm Golden Brush StrokeProfessional Inkjet High Gloss A3 Fotopapper 20st

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Tomte till flaskanAmerica's HighwayPoster A4 21x30cm Macaron RainPoster A4 21x30cm &Tomte Textil Ljus Grå luva Dinglande benAromalampa i Keramik Buddha TurkosPoster A4 21x30cm FågelburAmpelhållare korthårig Vorsteh

Tack ❤

Min tid är nu

Poster A3 30x42cm Family
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Julgranskula Röd CarolineJulgranskula Rosa NoelPoster A3 30x42cm Dear Daisy

MENALUX Dammsugarpåsar Papper 3285PJulgranskula Blå Gustav

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Julgranskula Blå Tobias

SLADD FÖR IPHONE/HTC FL6U-66

Julgranskula Rosa ChristerJulgranskula Blå UlrikaJulgranskula Röd Robert

Tavla LED Canvas Julgran 30x40cm
1537437987500

Julgranskula Rosa TheodorJulgranskula Blå FridaMp3-HögtalarePoster - Jul krans No.4 21x30cmPoster - Bob Marley No.6 21x30cm( Väggdekor, Väggord ) GET NAKEDVäggdekor/väggord If you are talking behPoster - Alfabet stor och liten Svart Blå 21x30cm

Poster - But first coffee No.13 21x30cmPoster - Ocean Waves No.1 30x40cmGrön Smoothie Retreat 9781583948606Väggdekor / Väggtext - Coffee

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - Vita hästar no.2 21x30cmPoster - Dinousarie barn no.5 A3 30x40cmPoster - I love MJ A4 21x30cmAffisch/Poster Wherever You Go Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - Röd Amaryllis blomma 40x50cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Palmkvist no.2 40x50cmVäggfäste med hängande IslandshästPoster - Dont grow up it´s a trap blå 40x50cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Palmkvist no.16 30x40cmFLAGGA - DÖDSSKALLE

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Inhale Exhale 40x50cmPoster - Trianglar Grön A3 30x40cm

Poster - Go for whatever A4 21x30cmIndiskt sängbordSmågurkor mix 25 frön

Väggdekor väggord väggtext Good friends are like stars

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Circus Flohcati Brädspel qnfkjw6108-Leksaker

Circus Flohcati är ett spännande kortspel från berömda designern Reiner Knizia. Under spelet kommer spelarna att försöka samla ihop alla akter som krävs för att leverera den fullkomligaste loppcirkusen i staden. Men var försiktig! Riskera för mycket och vilken cirkusdirektör som helst kan förlora allt. Kommer du vara försiktig eller övermodig? Kommer publiken att flockas, eller kommer de att fly? 

Cirus Flohcati är ett engagerande och spännande Set-collection kortspel, ett perfekt resespel för hela familjen eller en klockren filler emellan de mer tidskrävande större spelen!

Antal spelare: 3-5
Speltid: 15 min    
Ålder: 7
Utgivningsår: 2016
Regler på: Engelska

Meningen med hela skiten…

Skarvsladd

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Balkongskydd, variant 1 90 cm svartStor ängelTomat Bloody Butcher fullstor tomat 5 frö

15324212664902228635381886865163.jpg

JO!E Avocado kitSmart net-camera, WIFI

2 st. Sötvinglas IVV 24 cl, Glass & co.Vaxkaka Sosa SandsBergner Ostkniv Gizmo Rostfritt StålKylskåpsmagnet med Shakespear citat

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Skrivbok NäbbgäddaGastroMax Chef´s stekspadevidaXL Sängbord med 2 lådor vitPhilips LED Lightstrips RGB 1m

Boken finns att köpa här.

Carus Ljushållare svart

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Segelbåt, 50x60 cm oljemålningSågblads-sortiment - 50 st Multisågblad, universalfästeJolly Light Mini Batteridriven ljusslinga vita bollar

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Matta Glödande Kol
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Champion Dammsugare 800w Påslös EcovidaXL Barstolar med armstöd 2 st brunbasicXL Dammsugarpåse D-F-G-H (BXL-52317)
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • vidaXL Hemma badhanddukar 5 st bomull 500 gsm 100x150 cm antraciPoster Buffalo Horn Svart/Vit A4vidaXL Snurrbara barstolar med ryggstöd 2 st konstläder svartBord i aluminium
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Stort träd med fotoramar, 180x250 cm, väggdekor1/8 "manuell kylfläkt med luftventilation
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Miniatyr - Vinflaskor - 6 st
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Karta över Sundsvall, MedelpadvidaXL TV-bänk 120x35x35 cm massiv teak

Over and out.

Klara