Midjeburen filterhållare SUNDSTRÖM SR 905

Herrparaply

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Master Fitness Boxhandske

Foam Roller, SosaPoster A4 21x30cm WhalesPoster A3 30x42cm Female Abs Close-UpPoster A4 21x30cm Have Faith Vit

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Centurion MR170G Blender med två hastigheter och pulsfunktion, GTe-sil TungaPoster A4 21x30cm The New TitsPoster A4 21x30cm League of LegendsFLAGGA - NIGERIAFörkläde BjörnAromalampa i Keramik Elefant GråPoster A3 30x42cm Attraction

Tack ❤

Min tid är nu

Julgranskula Röd Hanna
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster A3 30x42cm Marmor GöteborgJulgranskula Röd MarianneJulgranskula Blå Hans

Överlevnadsspade spade multifunktionell spadeJulgranskula Blå Kerstin

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster A4 21x30cm Mai Tai

Armbågsskydd Adapt Elbow Support

Julgranskula Rosa KerstinJulgranskula Rosa HenrikJulgranskula Rosa Kristina

4Living Bomullsmatta Grå/Vit 60x90 cm
1537437987500

Insektsnät fönsterFilékniv, Lord NelsonSkärbräda Keramik Serveringsfat Bistro Vit 34x18cmStrandfilt rund - Mandala blå/grön/rosaPoster - Röd Rose rosa 30x40cmPoster - Ocean woman No.3 70x100cmPoster - Vit Owl 70x100cmVenus i vit, 67x20x19 cm i vit

Poster - But first coffee No.26 21x30cmPoster - Hjärta Geometri 2 30x40cmSkylt, Message heart - FöräldrarPoster - Small moments Big memories No.7 21x30cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Landmann Grillborste 0207Poster - Palmkvist no.2 30x40cmPoster - Ananas guld 3 21x30cmPlåtskylt i Retro med texten Life is Simple 20x30cmAffisch/Poster Foto Strand med Vågor 33x48cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Palmkvist no.10 30x40cmPoster - Forever Together A3 30x40cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.1 40x50cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Fågel på kvist 40x50cmPoster - Lejon Namibia 40x50cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Margarita recept A4 21x30cmPoster - Have you seen my shoes 40x50cm

Fårskinnsfäll Svart EKO långhårig - 200cmvidaXL Plastgran 180 cmLödstation med XL bonus tillbehör - Erbjudande!

GRENUTTAG 4+4 MED BRYTARE

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

8Bit - Brädspel Box qnfkjw6095-Leksaker

Spännande och underhållande brädspel.

För 3-6 spelare. Speltid: 15-40 min. Ålder: 6+. Engelsk version

8Bit Box is a board game that will remind you the golden age of video games as each player has a gamepad to program their actions, using three wheels: direction, symbol, and value.

The base game contains three different games influenced by classic old-school video games.

Meningen med hela skiten…

Fjäril poster - tavla - Graphium weiski 30x40 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Diskpropp för försänkt silSolpanel 135W, 163 x54x 3,5 cmvidaXL Jordglobsbar vinställ trä

15324212664902228635381886865163.jpg

Hjärta "Mamma...Farmor"Daiwok Rödskapsset, 4 delar Rostfri i nylonbag

KökstimerVotive Kerala ljuskoppSmartStore™ Deco 12 syDammsugarpåsar Volta Bolido 4500 till 4595

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Corazon metalljusstake rödJennie Örngott HjärtaPartytält 9x3m med 8 sidodelar vitWilma Örngott Hjärta

Boken finns att köpa här.

Fällbar sittbänk med förvaringslåda kvadrat vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Kontorsstol Paul svartElectrolux Dammsugarborste 32/35 mm AntracitTrädekorationer Höns - 39 x 30 mm - 6 st

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Kedja Krok L30
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Venus Verticordia,Dante Gabriel Rossetti,60x50cmJulskylt "Nu är det jul"REHAU Kopplingssats plast
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Ed Hardy Poster Love dies hardRiddarsporre Magic Fountain Cherry blossom 15 frö PerennIsak Örngott HjärtaServis Constance 48-delar i fältspatporslin
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Välkommen, vårt wifi-lösenord ärSkrivbok Bohuslän
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Konstväxt Taro med kruka 70 cm grön
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Tristar Dubbel vinkyl 2 olika tempvalYankee Candle M Jar-Baby powder

Over and out.

Klara