Bliz Active Nitro Röd Multi

babyFEHN Jungle Heroes Sängmobil Mini

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Damparaply Blommor Rosa Dubbelfodrad

Poster A4 21x30cm Misty OceanPoster A3 30x42cm Too GlamHello Kitty Kuddfodral 40x40cm RosaPoster A3 30x42cm Makeup

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A4 21x30cm Colorful FeatherFury Mama - Rengör din mikrovågsugn på nolltid!Paw Patrol Badponcho Badhandduk Poncho 115*50cmPoster A4 21x30cm ÅÄÖPoster A4 21x30cm FamilyPoster A3 30x42cm StormurPoster A3 30x42cm Next Year VitPoster A3 30x42cm Can't Force You

Tack ❤

Min tid är nu

Main Street Vegan 9781585429332
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Julgranskula Blå StefanPoster A4 21x30cm I'm Not ArguingJulgranskula Grön Gunilla

Poster A4 21x30cm Wine GuidePoster - Forest deer brun 30x40cm

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Julgranskula Grön Ingrid

Miljövänlig shoppingkasse 35x60 cm natur

Julgranskula Röd AnnaJulgranskula Rosa YvonneJulgranskula Blå Ann

Julgranskula Blå Sofia
1537437987500

Magneter med öl motivVinglas Mr och MrsGanzo MultiTool G104sSchneider Lampdon Lamputtag inf 1-v 2p J BP P-vitPoster - But first coffee No.5 21x30cmPoster - Blomma med humla 70x100cmVäggdekor - Fåglar, kvist och flygande lövPoster - I love Ice Cream No.13 40x50cm

Poster - Flamingo Shine no.3 21x30cmPoster -Balett Women rosa 40x50cmLykta smide svart Höjd 30 cmPoster - Hello beautiful Guld tonad 30x40cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Karins Frukost : raw food & vegan 9789198056426Poster - I´m sorry No.7 30x40cmPoster - Fashion no.4 40x50cmPoster - Palmkvist 40x50cmPoster - Flamingo Tropicana A3 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Färgglad Kolibri 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.7 40x50cmPoster - I love London A4 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Batteri Dewalt 12V NI-MH 3000mAh EZWA60 EZWA61Poster - Perfection A3 30x40cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Frimärke Marilyn Monroe 40x50cmSanaliving Förvaringsburk 1,6L Anti-Bakteriell

Väggdekor - Ljus Modell 001Mikrofiberduk / Rengöringsduk - GoPro, Glasögon, MobilskärmPoster - Ballerina 30x40cm

Yankee Candle Mango Peach Salsa Small Jar

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster ram 21x30cm Lidingö - qnfkjw6083-Posters

Produktnummer: 16304928

Superläcker och trendig poster med texten Lidingö på.

Snygg att kombinera med andra poster och prints i tavelcollage.

Finns i flera storlekar.

Tryckt på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Postern levereras väl förpackad i papprulle.

Ram ingår ej.

Storlek: 21x30cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Meningen med hela skiten…

Ampelhållare Flatcoated Retriever

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Whisky SetPlastägg - H: 4,5 cm - dia. 3 cm - Pasellfärger - Matt - 24 st600 genomskinliga blixtlåspåsar/zip i storlek 7x10 med skrivfält

15324212664902228635381886865163.jpg

Rosenbåge ca. 240 cmTomte

Sungrön pennlampa LEDVärldens bästa syster ÖrngottDorre Pappershållare koppar höjd 33 cm2st Demomappar

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Pissenisse Klistermärke Barn ToalettDammsugarpåsar Volta - Volta med påstyp S-bagColonial Candle - Cranberry SpiceLjusblå Pompom/dekorboll/pappersblomma, 20 cm

Boken finns att köpa här.

Soehnle Köksvåg Genio 5 kg grå 66227

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Agora - Vinglas / Vinbägare - DödskalleRetro skylt, 15x20 cm, "I'M NOT GETTING OLD I'M GETTING BETTER"Kuddfodral Etno Strl:50x50 cm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Matservis C003 - 13 delar
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Ritzenhoffs Snapsglas Davies 2007vidaXL Trådgardiner 2 st 140x250 cm svart3 st/förp Glasunderlägg Apelsin i silikon
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • SALA adventsljusstake 5 ljus gulMetallklämmor 30 st klammerBe your own kind of Beautiful.. SpegeldekorMatservis GM12 - 18 delar
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Warning - Gaming, keep outSkrivbok Trelleborg
 • Vad är ditt drömjobb?
 • A1 affischram dubbelsidig, rubrikskylt 2 sidig + 4 skyddsark
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Fest med presenter vinyl vägg klistermärke 70x75Victoria Örngott Hjärta

Over and out.

Klara