Bliz Active Tempo - Metallic Blå

Flow Brandvarnare Nidal Vit

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Damparaply Kanin

Konstgjorda blommor bukett rosor krämvitaPoster A3 30x42cm Motivation VitPoster A3 30x42cm TranquilPoster A3 30x42cm Butchers Beef Cuts

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A4 21x30cm Colorful FeathersTrälåda med text "Värmeljus"Väggord - TvättstugaPoster A4 21x30cm Dear DaisyPoster A3 30x42cm "You must"Poster A4 21x30cm M.O.T.H.E.RPoster A4 21x30cm The Only ThingPoster A3 30x42cm Peace Sign Dreamcatcher

Tack ❤

Min tid är nu

3D Silikon Dödskalle Isform Chokladform - Svart
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Julgranskula Grön LarsPoster A4 21x30cm Don't ActJulgranskula Rosa Lisa

Poster A4 21x30cm Icy WaterMENALUX Dammsugarpåsar Papper 3285P

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Julgranskula Rosa Marcus

Servettställ Hjärta

Julgranskula Blå LinusJulgranskula Röd SophiaJulgranskula Blå Amanda

Julgranskula Grön Cecilia
1537437987500

Tavla Elefant 80x80 cmVOLUSPA Doftljus plåtburk Maison Metallo Candle Ambre LumiereGanzo MultiTool G104Väggdekor - Lady Design Modell 002Poster - Jul krans No.2 21x30cmBuffalo KylskåpsmagnetVintage tavla i metall med 3D relief, 20x30 cm, "ICE CREAM"Poster - Im a super hero No.1 21x30cm

Poster - Sköldpadda no.4 30x40cmPoster - Vit Horse Art 40x50cmPlåtburk Dagny 3-delad Röd/VitCOCO Chocolate Vit gold No.4 70x100cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Knopp , Knapp Svart - Endast 3EX kvarPoster - I´m sorry No.7 21x30cmPoster - Dinousarie barn no.3 40x50cmPoster - Sköldpadda 40x50cmPoster - Grön växt A4 21x30cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Humla & fjäril A3 30x40cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.8 30x40cmPoster - 100% QUEEN 30x40cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Glasfat / Tallrik Padua 32 cmVäggdekor Julmotiv med tomte | 120x120cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Hakuna Matata no.2 40x50cmTratt i Silikon - Hopfällbar

Väggdekor - Ljus Modell 002Blinkande ColaglasPoster - Ballerina 40x50cm

Hängande hylla - antikgrå

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Dragon - Brädspel Master qnfkjw6082-Leksaker

Spännande och underhållande brädspel.

För 2 spelare. Speltid: 10 min. Ålder: 8+. Engelsk version

En spelklassiker från Reiner Knizia.

Få kort, få regler! Vem är den mest heroiska draktämjaren?

Poäng fler poäng än din motståndare att bli Dragon Master. Men akta dig! Varje kort du spelar kan gynna din motståndare ännu mer!

Meningen med hela skiten…

Ängel 3 Ass

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Bakmatta i silikonVintage metall fat rektangulärKarta över Skara, Västergötland

15324212664902228635381886865163.jpg

2x duschfilterpatroner serieinsatser fhsh-5-c och fhsh-6-cDammsugarpåsar Electrolux Z 375 till 400

Basilika Genovese 10 st frönRosenskära Velourette 30 frönKarta över Edsbyn, Hälsingland3D fjärilar 30 st Vita Väggdekor

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Här är behoven lika... Toalett VäggordGrytunderlägg katt i ullEd Hardy Poster In memoryKuddfodral - Carpe Diem

Boken finns att köpa här.

Distress Marker Penna - Weatheröd Wood

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Edge lykta 24cm i koppar med batteridrivet ljusBacopa "snöflinga" Blutopia 4 fröA house is made of... Väggord

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Ärta/Märgärta Alderman 20 st frön
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Rektangulärt fatDammsugarpåsar AEG AirMax AAM 6100 till 6299Dammsugarpåsar Bosch Sphera 30
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Skål - Hortensia BlåLobularia strandkrassing violet 150 fröKylskåpsmagneter - Mustasch (14 magneter)Hjärta - Canvastavla
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • vidaXL Pelarborrmaskin 500 WvidaXL Taklampa för 3 lampor E27 svart och guld
 • Vad är ditt drömjobb?
 • No1 Fleecepläd Coastline i väska
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Fjädermelodi vinyl vägg klistermärken 170x70Vas med svart

Over and out.

Klara