Race Jet Spectra Variant: Höger

Tactic, Kalaha

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Affisch Poster Karta över Sverige med Text 33x48

Kids Concept, Klosslastbil, svart8st Handduk Torkduk-MikrofiberPoster A4 21x30cm Jævla DrittsekkDubbe Mopp Premium - En 2 i ett mopp för både smuts och torkning

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A3 30x42cm Just Look At Your FacePoster A4 21x30cm Joy in the OrdinaryStor brandbil med friktion, 25 cmTe-sil TungaPoster A3 30x42cm LavenderPoster A3 30x42cm The Only ThingTomte tyg brun 71cmPoster A4 21x30cm New York Space

Tack ❤

Min tid är nu

Buddha Dekoration 2
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster A3 30x42cm SerendipityJulgranskula Blå GustafJulgranskula Rosa Amanda

Julgranskula Grön SofiaPoster A3 30x42cm Best Mother In The World

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster - Forest deer brun 30x40cm

Bliz Active Velo XT Smallface Vit / Blå

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Chevron 200x220Poster A4 21x30cm Wounded DeerJulgranskula Grön Leif

Ljushållare Blad svart smide 47 cm
1537437987500

Kopparfärgad Bägare i Rostfritt Stål - SlätTavla Lejon med guldram 50x50 cmJulgranskula Blå LeifGrön magi : från det galna sexiga köket 9789197992626Tavla "Strawberry Daiquiri"Poster - Papegoja Grön 30x40cmEmaljskål stor, 2 l, svartPoster - Flamingos Maspalomas No.1 30x40cm

Vinställ - TrollPoster - Peperoni No.1 70x100cmPoster - Hjärta Geometri 3 21x30cmVäggdekor väggord väggtext Följ ditt Hjärta

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Knopp - turkos rundJul Ängel Fönsterdekoration Spets Handgjord DekorationVäggdekor - Artsblomma Modell 06Poster - New York 4 A4 21x30cmAffisch/Poster Foto Stilla Vatten 33x48cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Affisch/Poster Karta över Täby 33x48cmPoster - Bokstaven Ä A3 30x40cmVit ros med klämma 14cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - JUST DO IT A4 21x30cmPoster - Färgstänk Liggande A4 21x30cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Best Friends No.11 30x40cmPoster - Krydda Rosmarin 40x50cm

Poster Fjäril - Graphium weiski A4 21x30 cmPoster Insekt - Grön enbärfis A3 30x40 cmVäggdekor - Fjäril Design

Sosa timglas 3 minuters barntandborstningstimer

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Tärningsset D6 - Vortex Slime (CHX27915) - Brädspel qnfkjw6056-Leksaker

Spännande och underhållande brädspel.Tärningsset från Chessex med 36st D6. Storlek 12 mm.

Meningen med hela skiten…

Kuddfodral orange Melodi Stig Lindberg

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

10st Lego Kylskåpsmagneter - Blandade färgerVIKBAR SOLPANEL 12V 120W MonocrystallineFontän med svävande kran

15324212664902228635381886865163.jpg

Tomat Bloody Butcher fullstor tomat 5 fröKakfat Glas 2-Våningar 20+25X27CM

325 Fotoram 1 foto 13 x 13, 2 foto10 x 10, 3 foto10 x 15cm 290:-Tavla/bild med indianGastroMax Äggskärare 13 cmPoster Småland - Landskapsstolthet

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Glas - Tess354 Klädställning / 2495:-Palettblad Wizard Mosaic 20 st frönBrunnen etiketter ROSA

Boken finns att köpa här.

Parkettborste 32 mm Svart

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Ljusslang 216 ljus 6m Ø12,5mm klarAffisch Mini KärleksörtTAYLOR'S PEPPARKVARN 20 CM TRÄ

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Sensy hängande stjärna 70cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Emoji Shotglasteenage mutant ninja turtles Filt FleecefiltRetro Edison LED lampa med grönt ljus
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Matservis VM01 - 19 delarJake och Piraterna bäddset påslakanset - vändbartvidaXL Takduschhuvud rostfritt stål 40 cm rundKöksblandare / blandare spiralfjäderarmatur 2 vattenkranar
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Sidomarkis aluminium 200 x 300 cm beigeJO!E Tekula Påse, silikon
 • Vad är ditt drömjobb?
 • New York - Taxi no 1
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Smartwares C360IP 360 grader IP-kamera InFiskars Classic Skräddarsax - Högersax - L: 25 cm

Over and out.

Klara