Race Jet 360 Variant: Höger

Monopol Harley-Davidson Monopoly, Monopol

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Affisch Poster Födelseår år 1998 Nittiotalet 33x48

Motorola Babymonitor MBP88 ConnectSilikonform för bakning / choklad - Roliga figurer8st Handduk Torkduk-MikrofiberDNAmic Flux Womens Sports Bra, Sosa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A3 30x42cm Nobody's PerfectPoster A3 30x42cm Never Stop FightingPoster A4 21x30cm Have Faith VitSkalkniv, Lord NelsonVäggord - BadrumPoster A4 21x30cm ABCPepparkaksgubbar och stängerTomte Textil Mörk Grå luva 76 cm

Tack ❤

Min tid är nu

Poster A3 30x42cm Just Like The Alphabet
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster A3 30x42cm Don't ActTavla trä med öppnarePoster A4 21x30cm GR33N

Poster A3 30x42cm HeartPoster A3 30x42cm League of Legends

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Sekatör i SK5 - hög kvalite - gummerade handtag

DELTACO grenuttag med 9 uttag, strömbrytare

Julgranskula Grön MartinJulgranskula Grön AliceJulgranskula Grön Eric

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Flanell Grå 140 x 220
1537437987500

Julgranskula Röd BertilPortabel Minifläkt - RosaFirst Aid Kit Första Hjälpen Väska 13 i 1TOURIST COOLER CS-28S SUPERSpade - rostfri - 82 cmKarins Gröna Värld : Livsstil & Raw Food 9789198056402Poster - Bob Marley No.6 21x30cmPlåttavla med 3D relief, 20x30 cm, "ROUTE US 66"

Poster - I love Ice Cream No.9 21x30cmPoster - I love Ice Cream No.2 30x40cmPoster - But first coffee No.15 21x30cmKöksrödskap, sil och tång i ett olja fritering laga mat köket

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

COCO Chocolate Vit gold No.3 50x70cmYankee Candle Christmas Garland Small JarPoster - Papegojor no.3 40x50cmPoster - Best Friends No.4 40x50cmPoster - Färglad undulat 30x40cm

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Grön växt A4 21x30cmPoster - Pelikan 40x50cmPoster - Dream without fear 40x50cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - LOVE Svart ram 40x50cmKristall - Virgo - Jungfrun

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Ananas färg 30x40cmPoster - Mojito recept 30x40cm

Poster - Kolibri i färg stående A3 30x40cmAromalampa - VargColor My Bath Badfärg

Poster - Fashion girls A3 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

PowerExtension 44-8002 Allocacoc Skarvsladd. 5m qnfkjw6040-Inomhus

Meningen med hela skiten…

Spegelplakett - Augusti

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Advent Christmas Brun Paper Kraft Bags Set of 10 Bags - Gift...Gryta i gjutjärn 4.7L blåBatteridriven girlang 2,5m grön för utomhusbruk med timer

15324212664902228635381886865163.jpg

Strålsamlare LED 7 färgerSENCOR Elektrisk Rivare Vit med 5 riv/skiv trummor

Oljelampa till värmeljus 52 cm - antik mässing070 Dundret speglar ställbara metall 750:-Star Wars - Retro ComicSmartStore™ Deco 12 sy

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

VattenfallstavlaFlygplan, moln, stjärnor och luftballongerKevin Örngott HjärtaIndisk matgrupp

Boken finns att köpa här.

Star Wars - Episode 4 - One Sheet B

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Karta över Malå, LapplandThe Legend Of Zelda - LinkSjöstjärnor

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Bergner Iskub Silikon Sommarfrukter
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • vidaXL Duschpanelsystem aluminium matt svartDammsugarpåsar Electrolux Silentperformer ZSPPARKETWvidaXL Bäddset 3 delar 200x220/60x70 cm vit
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • vidaXL Elektrisk vinsch 1300 W 400/800 kgGrenuttag 7-Way 1.40 m Vit - 3 x Schuko / 4 x EuroSolros Chocolat 5 st frönSolros Röd Sun 10 st frön
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • 600,598 Bord + 4 stolar formgjutna stolar vit/svart/ 2775:-Birch Hiking Trail
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Trådgardiner 2 st 100x250 cm brun
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 600 Bord 90 x 90 fyrkantigt svart/vit 1090:-5st Dörrskydd skydda din vägg mot dörruppslag - hindra märken

Over and out.

Klara