Drinkspel Pokerset med drinkglas

Tactic, Dubbelsexa

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Ravensburger, Fantom Rally, Brädspel (SV/DK/FI/NO)

Affisch Poster Karta över Sverige Sweden Flagga 33x48Netgear ABA1500-10000SKids Concept, Födelsedagstårta, Blå/mintPoster A3 30x42cm Frosted Marble

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster A4 21x30cm Faded FeathersPoster A4 21x30cm Wow Mom!Poster A3 30x42cm Golden Pineapple StripesMiljövänlig shoppingkasse 25x45 cm rödJulstrumpa Julklappsstrumpa - TomteAmerica's HighwayPoster A3 30x42cm Say YesPoster A3 30x42cm Mai Tai

Tack ❤

Min tid är nu

Förkläde Björn
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster A4 21x30cm Ocean From AboveJulgranskula Grön ErikaJulgranskula Rosa Johannes

Julgranskula Grön OskarJulgranskula Grön Viola

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster A4 21x30cm Walking Dog In Water

4Living Bomullsmatta "Smile" 80x150 cm Vit

Julgranskula Röd OscarPierre Cardin Bäddset - Påslakanset Chevron 200x220Poster A4 21x30cm Scandinavian Forest

Pierre Cardin Bäddset - Påslakanset Rustikt Trä 200 x 220
1537437987500

Julgranskula Blå Oscar4Living Bomullsmatta "Regatta" 60x90 cmLED-strålkastare, 30W 4500K + Rörelsedetektor, VitJulgranskula Grön LeoGanzo MultiTool G201Poster - Marmor palmblad 70x100cmPoster - Alfabet stor och liten Blå No.2 21x30cmPoster - Sköldpadda Maspalomas No.1 30x40cm

Poster - Marmor Hjärta 30x40cmGroda, fontän för trädgården 21x14x11 cmPoster - But first coffee No.21 40x50cmMouthwatering vegan 9780449015650

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Matchmeny : en resa genom fotbollseuropa 9789163725173Emaljskål, 6dl, svartLED Slim Panel Square 12W 880lm 4500KPoster - Dinousarie barn no.5 A3 30x40cmBatteri Makita 12V Ni-MH 2500mAh 1925974 192597-4

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster - Ballerina handmålad 40x50cmPoster - Målade fåglar 40x50cmPoster - Världskarta Färgglad 30x40cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Ananas Rainbow 30x40cmPoster - Målade Lejon 40x50cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Flamingo Star A4 21x30cmPoster - Vit Isbjörn 30x40cm

GastroMax Skaljärn 15,5 cmVäggdekor väggord väggtext May your character preach moreJuldekoration Merry Christmas (God Jul) fönster/vägg dekor

Star Trading. Äpple LED Guldfärgat

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Libre - 3rd - Brädspel Edition Cuba qnfkjw6028-Leksaker

Meningen med hela skiten…

( Väggdekor ) Fjäril

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggdekor - Ett par snygg fjärilar STORLupin Gallery vit 15 frönLjushållare i smide hängande hjärta med plats för värmeljus

15324212664902228635381886865163.jpg

Dorre brödkorg Trend 20 x 20 cm KopparJuletiketter Nalle Puh 21 st

Glasunderlägg Hjärta RustikBasilika Genovese 10 st frönGastromax Citruspress 0,3 LEn hjortfamilj i svart

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Örngott Ida2förp Anti Tobak doftolja - minska ditt röksug medan du körUtebelysning för fasad / SolenergiLyra Robinson skrivblyerts - H - 2 mm - 12 st

Boken finns att köpa här.

Twilight - New Moon - Woods

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

vidaXL Taklampa med akrylblad för 5 x E14 vit/lilaVinkylare Wine i Rostfritt stålVideo/ström-kabel, 1xström ha - ho & 1xBNC (MM-82C)

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • vidaXL Rakt elastiskt stolsöverdrag 4 st svart
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Penna - Marvy - 0,03 mm - SvartJulby stor kyrkby batteridrivenvidaXL Rullgardin för dusch 100x240 cm cirkel
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Tavla Buddha Spheres Flower VitvidaXL Taklampa 5-armad G9 runda lampskärmarMorphy Richards Slowcooker Accent 6.5 LPartytält 3x3m vit
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • HELA 200 frön - Gurkört - Enkla BlommorVälkommen, vårt wifi-lösenord är
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Örngott Molly
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Kastrullset i aluminium med keramikbeläggning grönvidaXL Hylla med fyra lådor trä vit

Over and out.

Klara