Bowling

Ring Skulptur guldfärgad 21x21 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Hasbro, Risk REFRESH (SE)

Tactic, Frågespelet om Sverige (SE)Netgear Arlo Baby Kitten ABA1000Kids Concept, Gunghäst, svart/vitDamparaply Tiger Swarovski handtag

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Yogiraj Meditations Kudde Crescent, RosaBäddset - Påslakan Wild EaglePoster A4 21x30cm Too GlamPoster A4 21x30cm Colorful Feathers2st LED Antikljus i vax med TIMER och GLIM-lågaCenturion SR170P Stavmixer, RosaPoster A3 30x42cm RhinocerotidaePoster A3 30x42cm Flour Dancer

Tack ❤

Min tid är nu

Tavla LED Canvas Bil i stad med julgran 60x40cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Döskalle Dekoration LilaPoster A4 21x30cm Albert EinsteinJulgranskula Grön Ulrika

Poster A3 30x42cm You Look Good...Julgranskula Blå Lisa

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Poster A3 30x42cm Soaking

Winter Julklappsspel, Sagaform

Väggdekor - LejonJulgranskula Blå JoakimPoster A3 30x42cm You & Me

Julgranskula Rosa Yvonne
1537437987500

Julgranskula Röd UllaVäggdekor/Väggord - Fjärilar SovrumTavla Lejon med guldram 50x50 cmJulgranskula Blå IngerVäggdekor/Väggord Här bor en partypinglaPoster - Marmor Palmkvist 40x50cmPoster - Grön växt Maspalomas No.1 21x30cmPoster - Ocean woman No.2 21x30cm

Poster - Marmor Hjärta 40x50cmVenus i metall, 18x5,5x5,5 cm i bronzPoster - But first coffee No.25 21x30cmStrandfilt rund - Mandala grön

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Made by Marys gröna frukost 9789163611896Väggdekor / Väggtext - KladdkakaLED Slim Panel Round 12W 880lm 4500KBarnförkläde Lämplig 3-6årSkylt, Message heart - Grattis till studenten

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Affisch/Poster Svartvitt Foto Vindruvsklase 33x48cmAffisch/Poster Without Getting Lost Ord/Text/Skrift 33x48cmPoster - G Klav Guld no.3 A4 21x30cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Poster - Krokodil figur 40x50cmNeccesär Hund Flygplan Barn

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - Woman with röd rose A4 21x30cmPoster - Vit Isbjörn 40x50cm

Tvättkorg triple svartPoster - Styvmorsviol 30x40cmPoster - Intelligence 40x50cm

Primal Elements Icon Candle Coral

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Orbis Brädspel qnfkjw6025-Leksaker

Orbis är ett taktiskt spel med världsutveckling och strategisk resurshantering, där spelarna tar rollen som olika guder för att skapa det fullkomligaste av universum. Spelarna använder sig av förlorade landspartier och tar hjälp av ”worshippers” för att spendera dessa emot ännu fruktbarare marker, varav några kommer ge välbehövliga bonusar. Nyckeln till segern ligger i att ha flest ”Creation Points” (CP) i slutet av spelet!

På din tur måste du ta en landsbricka, antingen från en de 9 regionerna i mitten av bordet eller en av de tillgängliga gudabrickorna (en spelare kan bara ta en av gudabrickorna under hela spelet). Varje gång du tar en landsbricka, läggs ”worshippers” av samma färg som brickan på angränsande plattor, vilket gör att brickorna lämnas bakom alltmer lockande för nästa spelare.

Efter 15 rundor när alla skapat sitt eget universum med 14 landsbrickor + 1 gud, är spelet över, poängen beräknas, bonuspengar tilldelas och en vinnare är korad.

Vackert enkelt men ändå rikt på strategi, så är Orbis ett helt nytt spel varje gång du spelar.

Bli den största guden och skapa det mest välmående av universum!

  

Antal spelare: 2-4 spelare

Speltid: 45 min

Ålder: 10

Utgivningsår: 2018

Regler på: Engelska

Meningen med hela skiten…

Palettblad "Giant Exhibition Palisandra" 10 frön 50 cm hög!

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Artline 70 Permanent 1.5 mm - SvartNo1 Sagaform Birdie Karaff Liten LilaKnopp Fjäril

15324212664902228635381886865163.jpg

Batteridrivet ljus i vax fladdrande låga 17,5 cm och timerSkrivbok Gävle

Dammsugarpåsar Volta Gemini U 2810 till 2990Dammsugarpåsar Electrolux ZE 360PPelargon Quantum Salmon 5 fröBatteridriven ljusslinga rosa flamingo med timer funktion

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Grönt träd 9 delarDörrtapet 90 cm x 200 cmGrytunderlägg katt i ullTakplafondx2

Boken finns att köpa här.

Kartnålar - Svarta - 100 st

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Väggdekor De kära katterna Love Cat Träd med HjärtanvidaXL Inomhusfontän med LED-lampa Poly-resinDammsugarpåsar Miele Ambiente

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Arts in Stone Mamma - Presentpåsar vid köp av minst 3 st
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Dahlia röd skin mixfärg 8 fröSnögubbeJamie Oliver Glasskopa
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • vidaXL Vattendekoration med kran och hinkar i polyresinWC-borste / Toalettborste / Rengöringsborste - BöjdvidaXL Shaggy-matta 140x200 cm antracitAvokadokniv All in One Avocadore
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Lena Örngott HjärtaBeauty isn't about... Spegeldekor
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Entrétak 120 x 100 cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Väggdekor Höstlöv på grenar FåglarBe your own kind of beautiful, 15x50 cm

Over and out.

Klara