Heavy Duty 5.0 Oliv

Minecraft Mjukisfigur Baby Zombie 21 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Retro Julmobil

Rubens barn Kids/Ark outfit röda Sneakers i påseWinter Season Tomte Grå med Grå Luva 20 cmKärnan, Beppes stora experimentlådaTactic, Memo ABC

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Egmont, Bamse 4 i radRökelsekoner - Citronella & LemongrassAffisch/Poster Karta över Göteborg 33x48cmKids Concept, Tält, X, gråSalming Visibility Vest, Sosa Glo, WomenFrontier Pilates Set Träning Sport Motion RosaPoster A3 30x42cm Neonic SplashPoster A4 21x30cm Golden Dots

Tack ❤

Min tid är nu

Smoothies som läker 9789174246728
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Träbokstäver LovePoster A4 21x30cm Sosa ZPoster A4 21x30cm Abstract Elephant

Poster A4 21x30cm Abstractly SosaPoster A3 30x42cm Secrets

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Fårskinnspall - Grå

Heavy Duty 5.0 Vinröda

Poster A4 21x30cm Better Class of PeopleJulgranskula Röd HelenaJulgranskula Röd Camilla

LED-strålkastare, 30W 3000K + Rörelsedetektor, Vit
1537437987500

Julgranskula Rosa AnitaPoster A3 30x42cm Happy Mothers Day!Julgranskula Rosa IngemarJamie Oliver Djup Tallrik Vågor 23 cm VitKudde Sammet Ljusgrå rund120 st Megaman Ingenium, G9, 7W motsv 35WLjusstake antikvit metall H79 cmVoluspa Branch Vermeil Metallic Decorative Tin 127g

Poster - Röda rosor 30x40cmVäggdekor väggord väggtext MUM- DAD-Frozen Frost 8 Panel Wall Mural Väggdekor TapetPoster - Alfabet 30x40cm

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster - I love Ice Cream No.4 21x30cmPoster - Vouge No.2 30x40cmPoster - Forest deer brun 21x30cmIndian Motorcyccles MetallskyltSpårskruvmejsel med greppvänligt handtag och magnet (SL 3x75)

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

KapsylöppnarePoster - I love Music A3 30x40cmAffisch/Poster Fashion/Mode Ord/Text/Skrift 33x48cm

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Jingle bells, TomtemorPoster - Röda rosor A4 21x30cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Poster - You and Me Heart A4 21x30 cmVäggur med motiv Riesenschnauzer

Poster - Flamingo Star A3 30x40cmPoster - Flamingo Forest 21x30cmVäggkalender Bemärkelsekalender - Mini

Väggord - Lär dig livets stora gåta... STOR

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Dominant - Brädspel Species qnfkjw5934-Leksaker

Meningen med hela skiten…

Byst 31 cm - antikvit

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Independent 30x40cmYankee Candle Mango Peach Salsa Small JarLa Dolcetteria - Cookie Stamp Home Made

15324212664902228635381886865163.jpg

Glasunderlägg vit marmor lookDammsugarpåsar Philips Expression FC 8130 till 8139

Griffeltavla Med Träram - stl. 19x24 cmPANNKAKSSTEKJÄRN 24 cm300 vita prislappar 23 mm loppisDammsugarpåsar Volta Equipt

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

FRABOSK UGNSFORM PROF 30 cmLife's a BeachSkolsax - L: 14 cm - Spetsig - VänstersaxVita Rosette sladd med takkåpa, Vit

Boken finns att köpa här.

Stjärna LED ljusslinga

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Sallad/pastaset i rostfritt stålx2VOREL Vinkelslipställ Metall Blå 79641Salt / Pepparkvarn i Rostfritt

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Underhållsladdare Solpanel 12W
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Piggy Wiggy MicrobaconStar Wars - Episode 4 - One Sheet AMartina Örngott Hjärta
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • 4 matsalsstolar i konstläder beigeAffisch Mini Gös353 Klädhängare Vägg/ 295:-Vatten besparing huvud adapter luftare kontakt
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Kanino 21x30cm13x18 cm eller 5x7 tum, fotoram i vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Tubtrug:s Gummikorg 26 liter, Ljusblå
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster kryddor, 50x50 cmvidaXL Kristallkrona 22,5 x 30,5 cm

Over and out.

Klara