natureZOO, Elefant, isbjörn, kanin Mobil

Poster - Feelings are much like waves No.3 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Gummistövlar Lemon Jelly Blå, Blå

Stövlett EMMA grå brun, BrunGulligt hårspänne med tomteluva med glitter i tofsenVäggdekor väggtext väggord - A true lovestoryIGI CO gul, GUL

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Lejonhuvud på monument 19 cmLeaf Namsos Sneaker, Dam, Navy2790 Acotw Linea Vit, VitSminkspegel med belysningVäggdekor - 5 olika FjärilarBroddkänga Alpi GREEN, GrönBlomkniv Flower PowerKÄNGA Rosa Ne CONGAC, Cognac

Tack ❤

Min tid är nu

US Polo Traniers Galan, Man, Vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Wrangler, Owen Sneakers, Herr, CognacRunda vaxade 4.0 BrunScarlet Snake

Platta Poly 9.0 120cm Neon Röd-OrangeDekorativ Flakbil Vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 4Living Bomullsmatta "Smile" 80x150 cm Vit

Vinöppnare / kapsylöppnare

Bliz Active Targa PolarizedMidjeburen filterhållare SUNDSTRÖM SR 905Bartenderset 5 delar shaker ishink champagnekylare jiggermått

Städa rent 9789163616990
1537437987500

Rubens barn Cutie KarinVäggdekor - I Love CoffeeTraxxas Spartan 2,4gHz TSMTandborsthållare för Barn - KoCribbageKids Concept, Klosslastbil, svartDNAmic Long Tights, Windsor WinePoster A4 21x30cm Gold Stain

Technaxx Smart WiFi-video-porttelefon TX-82 svart, IP65, svartPoster A4 21x30cm FashionVegan holiday cooking from candle cafe 9781607746478Avloppsskydd / slaskskydd i rostfritt stål djup

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Wokrätter 9783829048149Poster A4 21x30cm Trust Me GrönPoster A4 21x30cm Foggy ForestSkyffel - rostfri - 82 cmAffisch Poster Tiger Djur Målning 33x48

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Rosa EvaStjernsund Kudde Sammet Brun 45x45Frank Dandy Baywatch Beach Towel, Röd/Gul

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Grön AgnetaFisk & Skaldjur 9789179025083

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Karins Gröna Värld : Livsstil & Raw Food 9789198056402Poster - Bob Marley No.4 30x40cm

Poster - Flamingo Paradise No.2 30x40cmPoster - Flamingo Shine no.1 40x50cmPoster - Hjärta Geometri 4 30x40cm

Ljuslykta Metall rosa guld 14cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

st Shotglas - liten djävel En 4 qnfkjw5366-Drinkglas

Produktnummer: 10403998

4 st shotglas/snapsglas med tryck.

Material: Glas

Rymmer 4 cl

Meningen med hela skiten…

Väggdekor / Väggtext - Coffee

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - I´m sorry No.4 30x40cmPoster - Fashion no.3 A4 21x30cmPoster - HOME HJÄRTA 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Röda stövlar 40x50cmPoster - Think happy be happy ROSA 30x40cm

Poster - I love Chocolate A4 21x30cmPoster - Färgstänk Liggande A4 21x30cmPoster - If she understand A4 21x30cmNo1 Knivar Knivset 3-del, Future - Exxent

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Väggord - When i think of love...Trädgårdshandske Papillon - LilaBergner Konservöppnare Gizmo Rostfritt StålHängfåtölj Jane

Boken finns att köpa här.

vidaXL Taklampa med akrylblad 5 x E14 grön/vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

vidaXL Dra-på-lakan 2 st Bomull Jersey 160 gsm 140x200-160x200 cOrganisera din garderob - Hängare - Komplett galgar -Polyresin Dekorationer - Sjöhäst 2 st - 50 mm

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Cult Design Orient Festfat Small 15 x 8 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Joseph Joseph Caddy diskbänksförvaring 21 cmJoseph Joseph Nest Förvaringsburkar set med 6stDekorplast Linjer Högblank
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Krollilja vit 15 frö100 prislappar till loppis 23 mm marknad646 Pall och trumma cajun/795:-Hörnskrivbord Datorskrivbord vit
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Bordsduk Party ZonePaprika California wonder 20 frö
 • Vad är ditt drömjobb?
 • OBH Nordica Vattenkokare Inox 1,0L6408 (51026408)
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Dorre Hamburgarpress hårdplastVinkork (Happy Man)

Over and out.

Klara