Philips Avent, Babyvakt 580

Färgade vattenpärlor - 6 gram, Purple

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Espandrilles Hilfiger pattern, Sand/camel

Tenson, Ocean Gummistövel, VitSandalett Bdk Svart, SvartRökelsekoner - VaniljSandalett Effortless Svart, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Gotland ram 40x50cmPoster - Zebra 1 40x50cmNexa brandfilt 120x120cm (Vit)Sneakers Sportif marshmallow, Sand/camelVerktygskit Oxford 28-delarBomullspads FörvaringNANO MOSS, GrönW BIRCH LACE-UP, Svart

Tack ❤

Min tid är nu

Mjus Grön, Grön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

US Polo Traniers Galan, Man, VitSneaky Steve Jerome Sneakers, Herr, NavyWallet Ninja 18 i 1 Multiverktyg Kröditkortsstorlek

Beetroot Flat (Lila)Batteridriven LED Värmeljus-10st

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Yankee Candle Large Jar Sosa Dragon Fruit Candle 623g

HoppeKids, BASIC Säkerhetsskena till Rutschkana

Moscow 9CSil för diskhon i köket eller tvättstuganBokstavstavla - Vit med bokstäver

Wireless Phone Headset PELTOR WS XP Alert MRX21P3E2WS6- hjälmfäste
1537437987500

Lyktor TrollsländaMy Little Pony Shining Friends Twilight Sparkle FigureRubens barn Cutie Outfit Rainy dayTactic, Lista Rätt, Sällskapsspel (SE)Danspil, Vändåtta4x Dammsugarpåsar - Universal - Kinesiska MärkenDamparasoll Pizzo Lux VattentätHjärta Jag älskar dig

Poster A4 21x30cm LookHantel ÖlglasPoster A4 21x30cm Muhth-urEfterrätter 9789127158580

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm ViolaJulgranskula Grön JonasPoster A3 30x42cm Believe In YourselfPoster A3 30x42cm Crying InkJulgranskula Rosa Ella

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Grön KatarinaJulgranskula Blå LovisaJulgranskula Röd Noel

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Hirams gröna kokbok 9789127134799Julgranskula Röd Liam

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

LED-lampa GU10, 10W 230v, VarmvitPoster - But first coffee No.2 40x50cm

Väggdekor/Väggord Tag världen med stormPoster - I love Ice Cream No.7 30x40cmPoster - But first coffee No.25 21x30cm

Minions Rund Pool 100 cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Miffy XL lampa qnfkjw5342-Leksaker

Miffy XL lampa

Nya Miffy med fjärrkontoll!

Söt och fridfull, Miffy lamporna fungerar som nattlampa för både barn och vuxna. Detta charmiga ljusobjekt utstrålar en mjuk, varm glöd - idealisk för sagostunden med de unga vid sängdax, eller till och med som inredning för alla moderna interiörer.

XL-versionen är 80 cm hög en fjärrstyrd LED-modul. Med funktionen Dimmer, Wake Up och Sleep timer.

Färg:Vit
Dimmer:Steglös
Vikt:5 kg
Lampa:LED
Mått:40x40x80cm
Material:Polyeten
Gjord i Nederländerna

Miffy XL lampa

Meningen med hela skiten…

Ljushållare vägg Älskad

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Spårskruvmejsel med greppvänligt handtag och magnet ( SL 5x100)Poster - Dinousarie barn no.5 40x50cmKoppel/ handukshållare - 3 kroks Malinois

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Bokstaven H 40x50cmPoster - Palmkvist no.5 30x40cm

Poster - Buffalo Rainbow 21x30cmEmaljskål Snorkfröken 6 dl från MuurlaPoster - Cherry Tree 40x50cmPoster - Impala Namibia A4 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Ampelhållare Engelsk BulldogPoster Fjäril - Batesia chrysochlora A3 30x40 cmYankee Candle Tumbler Röd Apple Wreath Small 7 OzKandelaber i aluminium 60 cm

Boken finns att köpa här.

Poster - Dont grow up it´s a trap blå A3 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Professionell Digital Våg med 0,01g NoggranhetDrömfångare vitNo1 Dulton Köksvåg Vit i Metall

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • MOVEMENT Matstol Light Brun
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster - Mexikansk döskalle No.3 21x30cmOrange PomPom/Dekorboll/Pappersblomma, 20 cmGrillpanna gjutjärn 28 cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Svart plastlykta med fjärrkontroll och LED ljusSuddgummin Radergummi - Emojis - 4 st3 st stiftpennor blyerts 0,5 mmFrigolit Ägg - Höjd: 8 cm - 5 st
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - Carpe Diem No.3 21x30cmMiniatyr - Tåg i Trä - 8 cm - 4 delar
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Venus,Francois Boucher,60x40cm
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Emerio Köksvåg Vit upp till 5kgTräfat Natur Rektangulärt

Over and out.

Klara