Dark Souls: The Board game - Gaping Dragon Expansion - Brädspel

Väggdekor väggtext väggord - DU & JAG

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggdekor väggtext väggord - THERE IS NO PLACE LIKE HOME

Poster - Sverige karta ram 21x30cmEcco Intrinsic Toffel Thong 88000301001, Dam, SvartSandalett 189 TAMARIS Svart, SvartEcco Cruise 84166351707, Dam, Svart

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Effortless Svart, SvartExpressgel Casco 3GBäddset - Påslakan Home HeartWomens empire Ocean wiew blå, BlåSneakers Skechers vit, VitWrangler, Starry Lace Sneakers, Dam, RoseGrillrödskap med väskaZestjärn / rivjärn med handtag

Tack ❤

Min tid är nu

Skolett Sixtyseven Vulcano, Svart
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Sneaky Steve, Doverlake Snökänga, Herr, BrunEcco Oregon 82600451869, Herr, BrunEcco Xpedition Barn 70464259461, Barn, Svart

Python SnakeRaspberry Flat (Ljusrosa)

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 James Dean Magnet 6*8cm

Padwico, Babyvakt, 835, Svart

Stormparaply SvartTält Skrea 3, Oregon TrailProgression Roller 13"

Wireless Phone Headset WS5 Peltor Pro Tac - hjässbygel
1537437987500

Hörselskydd PELTOR Tactical XP - hjälmfästeVäggdekor - Tiger Ex-STOR VitRubens barn Kids/Ark outfit Blå jeans i påseTraxxas Slash Pro 4x4 PlatinumBRIO - 34020 Labyrint med övningsplattorDanspil, Collecto, SällskapsspelSilikonform för bakning / choklad - Roliga figurerDNAmic Long Tights, Windsor Wine

Poster A4 21x30cm Vit and Blå Brush StrokesOrrefors Jernverk Gjutjärnsgryta, 3,5 liter, TurkosPoster A4 21x30cm DreamerFLAGGA - IRLAND

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm Elephant Galaxy JarPoster A4 21x30cm VoguePoster A4 21x30cm EcheveriaJulgranskula Rosa LeonJulgranskula Röd Matilda

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm Walking Dog In WaterJulgranskula Rosa ChristerAffisch Poster Tax Dachshund Hund Hundras Målning 33x48

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Ljuslykta LoveVäggord - Tvätt symboler med text VIT

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Walltastic Väggdekor Klister Väggpanel MotivPoster - Jul krans No.2 40x50cm

Poster - Tiger head 40x50cmPoster - Im a super hero No.2 40x50cm5 st gula Tesniglar till tekoppen

Poster - Leon Zezar 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Drömfångare - Varg, Guidance, 16 cm qnfkjw5331-Drömfångare

Produktnummer: 10597359

Diameter: ca 16 cm

Material: Tyg, fjäder och plast

Meningen med hela skiten…

Väggdekor väggord Don´t forget to kiss me good ni

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Äkta vara : guide till oförfalskad mat 9789170373916Poster - Målade läppar 30x40cmPoster - Hjortar mönstrade stående A4 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Apa 30x40cmPoster - Purple flower A3 30x40cm

Skål i emalj 2 l, beige, Vappu köksserie från MuurlaYankee Candle Classic Large Jar Linden Tree Candle 623gPoster - Världskarta mix 40x50cmPoster - Mojito recept 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Bestway Överdrag till Pool Marin Fast rund 305 cm 58033Poster - Say it A4 21x30cmMagnetöppnare - World's best dadDoftljus Världens Bästa Mormor

Boken finns att köpa här.

vidaXL Konsolbord med tre lådor vit

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Timglas 15 minuterIsform Bollar - 6 Isbollar / Iskulor / Kulor - SilikonPläden finns i 7 färger / 295:-

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Dammsugarpåsar Electrolux Z 8820
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Insektsgardin InnovaGoodsVärmefläkt, 2000W, Vit2x3 doftpåsar Teak & Rosenträd - mild manlig doft
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • 10 röd gummi sedelräknare nr 6LåsVägglykta Natur med spegelSkrivbok Mormor
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • 572 Diamant taklampa / 1895:-vidaXL Herrbetjänt i metall
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Bordslampa ENKEL svart
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Kaffekvarn / Kaffemalare - Handdriven - Mala KaffebönorMyggnät till barnsäng

Over and out.

Klara