Kaos Ball spel

Littlelife Barntält - Arc 2

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Amazonas Tarp - Jungle tent pro

Poster - Zebra 2 40x50cmPoster - Lets get lost No.3 21x30cmGummistövlar Lemon Jelly taupe, LjusbrunEspandrillos rosa, Rosa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Sixtyseven parma taupe, Sand/camelVäggdekor väggtext väggord - NJUT EN LITEN SMULAPoster - I love you 4 30x40cmReebok Classic Leather 2232 2232, Dam, VitNylonlampa Rosa LovePoster - Afrika elefant karta 2 70x100cmJadon VEGAN, Bordeaux/vinrödNANO MOSS, Grön

Tack ❤

Min tid är nu

KÄNGA Rosa Ne Rosa, Rosa
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

EMMA Chelsea congac, CognacVäggdekor väggord STOR Lär dig livets stora gåta älskaTenson Teyah Sandal, Junior, Cerise

Tavla VärldskartaLemon Flat (Gula)

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Skinnförkläde imitation Brun konstgjort läder

Dark Souls: The Board game - Gaping Dragon Expansion - Brädspel

Monopoly Game of Thrones (Brädspel)ExpeditionBliz Active Velo XT Smallface Sosa

Armskydd GUIDE 364
1537437987500

Hörselskydd PELTOR X2-P3EVäggdekor - Bird HouseAGA Happy Pure VitBSD Viper Pro 1/10Alga, Funny Fart LabAsk i Trä för RökelsekonerFat svart metall 17 cmPoster A3 30x42cm Vogue

Hello Kitty Kuddfodral 40x40cm RosaMiljövänlig shoppingkasse 25x45 cm rödMånadsängel i glas - JuniPoster A3 30x42cm Västerås

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Tesil Mr Tea & Kaffe kompienPoster A3 30x42cm Grab A FriendPoster A3 30x42cm Painted BeautyJulgranskula Blå UllaLED-strålkastare, 30W 3000K, Svart

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Blå GöranJulgranskula Blå IngemarJulgranskula Grön Lena

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

4Living Bomullsmatta Svart/Vit 60x90 cmJulgranskula Rosa Liam

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Ampelhållare- blomkrukehållare PinscherPoster - Marmor grön plant No.3 50x70cm

Väggdekor väggord väggtext Bless this home with laughter oPoster - Marmor Hjärta 30x40cmPoster - Alfabet stor och liten Svart 21x30cm

Poster - Drömfångare flerfärgad 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Poster svart/rosa 30x40cm Alfabet - qnfkjw5320-Text & Bokstäver

Produktnummer: 7610147

Stilren poster till barnrummet med alfabetet i svart och rosa på vit bakgrund.

Printat på högkvalitativt, obestruket papper som håller länge.

Snygg att kombinera med andra poster och prints i tavelcollage.

Ram ingår ej.

Storlek: 30x40cm

Poster, Affisch, Print, Prints

Meningen med hela skiten…

Ampelhållare i stål med motiv korthårig Tax

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Small moments Big memories No.3 30x40cmPoster - Papegojor no.2 40x50cmMetallskylt 30x40 cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Affisch/Poster Svartvitt Foto Vindruvsklase 33x48cmPoster - Gul flower A4 21x30cm

Poster - YO! 40x50cmPoster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.1 21x30cmPoster - I love My Phone A3 30x40cmPoster - Love Never Lies A3 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Stämpeltusch - Mixade Färger - 8 stRoyalty Line Knivset SvartFlagga - Che Guevara SmokingStar Wars - Stormtrooper

Boken finns att köpa här.

Termometerfabriken Termometer Ute

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Lupin The Pages 15 fröTermometer, Ute / Inne m min/max, STOR DISPLYMANHATTAN Matstol

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Kakfat Glas på fot 25X10,5CM
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Klädnypa vägghängd med texten Important!Plåtburk Betty Kokosflingor, StrömshagaKnivblad till cirkelskärare - 12 st
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Morot Bentley F1 200 frö -avsedd för lagringBaktillbehör BakformerFilnet, växthusplast, 5 meter X 1,8 metervidaXL Takkrona med 85 kristaller svart
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Ledljus med timer 15Hx10BKarta över Grängesberg, Dalarna
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Flower Alley
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Super Mario Bros. 3 - NES CoverGlas- och Porslinspenna

Over and out.

Klara