Hope - Brädspel

Baladeo scarf

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Visent Kebne Tunnel 3P

Visent Vargen10st LED Antikljus i vax med TIMER och GLIM-lågaCrocs Freesail Chelsea Boot W Berry/Dot, DamELBA Hilfiger Dustyrose, Rosa

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Sixtyseven Sabina brandy, CognacBDK Eva vac. acai grå, GråBdk Teva blå, BlåTavla med text My dad will always be my kingSneaky Steve Sly Sneaker, Dam, SosaPoster - Afrika elefant karta 3 40x50cmWrangler, Starry Lace Sneakers, Dam, RoseLysande Mini LED Julgran

Tack ❤

Min tid är nu

Chelsea warmlining kiwi, Grön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Sainu Kmb Svart, SvartWrangler, Creek, Herr, TanEcco CS14 53866402001, Herr, Grå

Heavy Duty Flat 8.0 SvartaVäggord/Väggdekor - Vad vore jag utan dina andetag

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Platta skosnören Gul-brun 120cm

Fairy Tile - Brädspel

Diskpropp av silikon i unik design!ELEGANT FOTORAM GLASPÄRLOR 20X24 CMBliz Active Velo XT Smallface Vit / Blå

Ganzo MultiTool G202-B
1537437987500

Digitaltermometer, Bengt EkHörselskydd Howard Leight Leightning L2Rubens barn EcoBuds HazelRubens barn Baby NilsTactic, Lista Rätt, Sällskapsspel (SE)Kivi Shapes, BrädspelMOTOROLA Babymonitor MBP55 Uppladdningsbar Babyenhet, 5 tum Display föräldrarenhetHerrparaply Stor Hund

Jul DekorationPoster A3 30x42cm Grön Growth2x Toalett Symbol WCPoster A4 21x30cm Ballerina Dancer

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Fint grytunderlägg designad av Stig Lindberg Grytunderlägget hörPoster A3 30x42cm WildflowersJulgranskula Röd VictoriaJulgranskula Röd OskarPoster A4 21x30cm Wine Guide

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Megaman Liliput plus Ingenium stavlampa, E27, 30W, 2000 lumenPoster A3 30x42cm Wine and Cheese VitNightlife Bäddset - Påslakanset Badstrand Blå 240 x 220

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Väggdekor/Väggord - Fjärilar SovrumYankee Candle Classic Large Jar Flowers In The Sun Candle 623g

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Grön PatrikPoster - Älg No.1 21x30cm

Poster - Earth No.1 40x50cmVäggord - Enjoy LifeDoftljus, Scented Candle - Tro hopp kärlek

Poster - But first coffee No.15 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Angulus Vinterstövlar, Svart 2050-101 qnfkjw5309-Kläder

Angulus vinterstövlar.

Modell: 2050-101 TEX-Boot w. Zip & La

Meningen med hela skiten…

Poster - Forest deer brun 21x30cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Väggdekor / Väggtext - KökPoster - I´m sorry No.5 30x40cmPoster - Ananas guld 2 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Tavla trä med djurmotiv "Zebra"Poster - Röd Amaryllis blomma 40x50cm

Poster - G Klav Rainbow no.1 A3 30x40cmPoster - I love Eminen A4 21x30cmPoster - Färgstänk Liggande 40x50cmPoster - If she understand A3 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Bison Airlighter tändareVäggord - Tio små fingrar Tio små tår STORVäggdekor - Live Well Laugh Often - Storlek Medium 42x32cmKalle Örngott Hjärta

Boken finns att köpa här.

Stjärna

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

vidaXL Sminkbord Arabella vit inklusive pallKontorsstol Office Sportsits svart/orangeSkrivbok Umeå

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Tala Kakanslag 40 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster Boxarhandskar, 50x70 cmDoftgranulater / Dammsugardoft med doft av KaprifolGlasunderlägg "Who needs makeup..."
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Salladslök Kincho 250 fröSvart Bali parasoll som skyddar mot solenDekorationshjärta Svart 30x30 cm Hjärta VäggdekorMetall plåtskylt Border collie design 20x15cm varning skylt
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • vidaXL Paraplyställ text stål svartNORDIC HOME CULTURE portabel mini luftfuktare
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Tristar Crepéjärn 30cm (BP-2961)
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • vidaXL Mörkläggningsgardiner 2 st dubbla lager 140 x 245 cm vinrLedboll idisp

Over and out.

Klara