Hasbro, Payday NO

Relags - Första hjälpen kit - first aid

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Peregrine Necessär 'Window'

Visent Beaver Creek 4PFärgade vattenpärlor - 6 gram, SosaPoster - Sverige karta ram 21x30cmCrocs Freesail Shorty RainBoot, Dam, Navy

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Sandal Bdk grön, GrönBdk 18705 TU vaq militargrön, GrönYokono 027 rojo, RödPoster - Zebra 2 50x70cmBRAKO sneaker Svart, SvartNylonlampa Rosa LoveSneakers Bullboxer Svart, SvartLjuslykta - Världens bästa bonusmamma, vit

Tack ❤

Min tid är nu

Broddkänga Alpi GREEN, Grön
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

LED Lampa med skiftande färger battreidrivenSneaky Steve, Concrete Boot, Herr, BrunPoster - My Hero My Soldier My Daughter no.3 21x30cm

Mysig Nattlampa, LED - Paul the bearPlatta Poly 9.0 "Stan Smith" Vit

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Hålsåg set i 12 storlekar. Storlekar: 19mm-127mm.

Väggord - Sätt på mig när jag är full

Tomte Textil Röd/Vit 62 cmDrinkspel Pokerset med drinkglasTält Tännäs 3, Oregon Trail

Bliz Active 9055-19
1537437987500

Hörselskydd PELTOR Optime I Hi-VizHörselskydd PELTOR X3-ASimba Toys, Steffi Love, DrömslottRubens barn Cutie EmelieDagbok FlamMattel, Gas Out Pruttspel (Engelska)Tandborsthållare för Barn - GrodaAffisch Poster Karta över Sverige med Text Flagga 33x48

Casall Foam roll miniPoster A3 30x42cm Butchers Beef CutsCold Steel Classic Steak Knives 6pcs setPoster A4 21x30cm Dear Daisy

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A4 21x30cm Mother's Day SparklePoster A3 30x42cm Blå FlowerJulgranskula Grön ViktoriaPoster A3 30x42cm Quote Lao TzuPoster A4 21x30cm Flour Dancer

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Rosa OlofJulgranskula Blå KristinaMoleskine Keith Haring Collectors edition A5, linjerad inkl

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Grön NiklasKudde Blomma svart 45x45 cm

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Röd Leon4Living Servetthållare Romance Svart

Poster - Gemotri Rådjur 30x40cmYankee Candle Tea Candy Cane LanePoster - Glassar No.4 40x50cm

Poster - But first coffee No.20 30x40cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

/ Pizza Slicer - Röd Cykel Pizzaskärare qnfkjw5299-Skivare & Skärare

Produktnummer: 9422429

Pizzaskärare / Pizza Slicer Cykel - Röd

 

Kanäven användast till te.x kakor, pajer osv

 

Material: stainless steel + ABS plastic

Product size: 18.5 x 11.5 x 3.3cm

Wheel diameter: 7.5cm

Meningen med hela skiten…

Matta 70 x 200 cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Small moments Big memories No.8 21x30cmPoster - Stor Hjort 40x50cmPoster - Dinousarie barn no.4 A4 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Salt och peppar kvarn i form av en hinkPoster - Sosa Girlpower No.2 40x50cm

Poster - G Klav Blå A4 21x30cmPoster - I love Love 21x30cmPoster - I love Ariana Grande Sosa 21x30cmPoster - Hey handsome A3 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Krydda Kanel 40x50cmVäggdekor väggord väggtext Låt inte dina drömmar förbli liYankee Candle Mango Peach Salsa Small Jar 104gLjusdekoration

Boken finns att köpa här.

Brix JarKey Burköppnare blå

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

90 Hilton pall höj och sänkbar 495:-Kryddhuset Taco Lime PicanteAffisch Mini Karl X Gustav

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Skrivbok Kalmar
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • REHAU Vattenspridare, Pulserande med SpjutBergner Visp Gizmo Rostfritt StålHandvisp / Äggvisp - OXO Good Grips
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • New York City SkylineBlommor och fåglar - VäggdekorSittande kvinna VäggdekorvidaXL Tuftad matta 120x180 cm blå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Magnet - Best friendBordsduk Party Zone
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Karta över Skinnskatteberg, Västmanland
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Nexa, trådlös ON/OFF mott. för mont. bakom bef väggbrytare (WMR-Nexa, fjärrströmbrytare för utomhusbruk, IP44, max 16A (LGDR-350

Over and out.

Klara