Dread Curse brädspel

Väggdekor väggtext väggord - HOME IS WHERE YOUR HEART IS

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Trespass Travel Pillow

Naturehike Mobilhållare med fönster, Grön, LVisent VindskyddEspandrillos leather shinyBLAC, SvartEspandrillos navy resår, Blå

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Väggdekor väggtext väggord - EAT DRINK ENJOYSandal Nuez, BrunBdk Ibiza asia grå, GråOrabella Ivy Clarks Svart, SvartTavla med text My dad will always be my kingGo Walk Joy, RödKökskniv 24 cmReebok Reebok CLASSIC LEATHER PASTEL 978

Tack ❤

Min tid är nu

Wrangler, Yuma Lady Laminated, Woman, Cipria
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Varmfodrad Axelda Svart, SvartTAMARIS Olive, GrönEcco Wayfly 83520458531, Herr, Brun

Reebok Classic Lthr 2214, Herr, VitRunda vaxade 4.0 Brun

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Beetroot Flat (Lila)

New York Slice Brädspel

Leopard LacesDigital Paketeringsvåg - Paketvåg 40 KG - VÅGNOR Variant: Vänster

JätteStora Vatten Pärlor / VattenKristaller / Water beads
1537437987500

Armskydd UVEX C500Hörselskydd PELTOR X2-P3EJurassic World Blå Raptor Gosedjur Plush Plysch Mjukis 23cm DinosaurMjuky - Poppy Gosedjur2Fast2Fun QuadroJet drönareAlga, Guinness World Records, Brädspel (SE)Bezzerwizzer Original (DK)Fisher-Price, Aktivitetsleksak, Vagnmobil

3D Effect Halloween Horror Zombie Väggklistermärke 68 x 48.5cmPoster A4 21x30cm BLUSHTavla LED Canvas Städer Big Ben 60x40cmLight Bites Gafflar Tårtljus

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm Flour DancerPoster A3 30x42cm Muhth-urPleasure of Life Ljusstake set guld lyktaPoster A4 21x30cm Trust Me RödJulgranskula Grön Therese

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Röd MarieJulgranskula Blå ChristianJulgranskula Grön Berit

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Affisch Poster Tax Dachshund Hund Hundras Text Målning 33x48Minifläkt - uppladdningsbar - Gul

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Yankee Candle Classic Large Jar Garden By The Sea Candle 623gLjuslykta "Lightning Box"

Poster - Papegoja Grön 40x50cmPoster - Papegoja maspalomas No.1 70x100cmPoster - I love Ice Cream No.11 40x50cm

LED-lampa GU10 MR16 Spotlight 250 Lumen

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Juldekoration till vinflaska "Santas little helper" qnfkjw5289-Dukning

Meningen med hela skiten…

25 st Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STE 3

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

COCO Chocolate Vit gold No.3 30x40cmSolens hälsa : laga mat med olivolja och må bra 9789153439295Barnförkläde Lämplig 3-6år

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Fruktmix A3 30x40cmPoster - Bokstaven P A3 30x40cm

Poster - Palmkvist no.12 30x40cmPoster - You and Me Heart A4 21x30 cmVäggur Motiv korthårig TaxPoster - Makeup face A4 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Krydda Anis A3 30x40cmPoster - Rödklöver A4 21x30cmPoster - Brun fjäder 40x50cmVäggdekor Kända byggnader | 120x105cm

Boken finns att köpa här.

Dörrskylt "Toalett"

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster - #Life A4 21x30cmvidaXL Taklampa med kristallöv 3 E14 glödlampor vit & grönTimer Metall

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Xavax Fläktfilter 2St
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • FÖNSTERFILM, STATIC FIX. 45 x 300 cmRitzenhoffs Ölglas Huss 2007Maskrosor-väggdekor
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Trädgårdsslang 20 meter - SvartHemmets hjärta KakeldekorGrytunderlägg katt i ullVäggspegel Ariel
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Transformator 240V-110V 45wArtline Gelkulspetspenna - 0,5 mm - Röd
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Trälåda "Olja & Vinäger"
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • 4970 Plåtstol i matt svart med trä sits i alm 595:-/ lev 4 stDrömfångare "Livets träd" diam 17cm

Over and out.

Klara