San Juan (2nd edition) - Brädspel

Poster - Zebra Rainbow 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

MFH - Vätskesystem Extreme - Woodland camo

Nordisk Asgard 12.6 Cotton TentFjällmark Kaitum Extension 2PMcnett - reparationskit tältDECAF Espadrillos

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Tenson, Ocean Gummistövel, Dark BlåMohino Effortless cuero, CognacCharlotte of sweden blå, BlåYokono 027 rojo, RödTrådlös Elegant Julgransbelysning med 16 LED-ljus, fjärrkontrollCharlotte of Sweden vit, VitSneakers Sportif marshmallow, Sand/camelPoster - Afrika elefant karta 2 50x70cm

Tack ❤

Min tid är nu

Förvaringskorg rödskap Koppar
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Champion Stavmixer 300WSixtyseven alexis sand, Sand/camelEcco Xpedition III GTX 81116453859, Herr, Svart

New Balance, REVlite 890v6, Löparsko, Herr, GråCrocs, Lodgepoint, Snökänga, Junior, Slate Grå/Ocean

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Skosnören - Stylish sneaker 130cm, Röd

Majesty: For the Realm (Svensk)

Supertunna runda skosnören 45cm (Mörkbruna)Bäddset - Påslakan His Side Her Side GråRace Jet 360 Variant: Vänster

Bliz Active Tempo Smallface Sosa
1537437987500

PUMPSATSWireless Phone Headset PELTOR WS Workstyle inkl bom-mikrofonHappy Friend, Princess SpjälsängThe Greatest Candle in the World Doftljus Apple GourmetWorld Brands, Xtrem Bots Trooper Bots, Radiostyrd RobotMajas Cottage Family symbol lykta familjRavensburger, Junior Scotland Yard, Brädspel (SE, DK, NO, FI)Motorola MBP87 Babymonitor WiFi Kamera Uppladningsbart Batteri

Herrparaply KrokodilJulbelysning Inomhusslinga - 28,8 W - 9,42 m - Varm VitPoster A4 21x30cm Subway NightsVäggord - Tvättstuga

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm Fashion in MindPoster A3 30x42cm Motivation. VitPoster A3 30x42cm SeekingPoster A3 30x42cm Better Class of PeopleJulgranskula Rosa William

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Överlevnadsspade spade multifunktionell spadePierre Cardin Bäddset - Påslakanset Chevron 200x220Julgranskula Rosa Annika

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Stjernsund Kudde Sammet Brun 45x45Skylt i trä, Wooden deco, Farmor

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Blå JonasBröd-/Fruktkorg Koppar 24 cm

Poster - Rådjurs kid 40x50cmPoster - Ocean woman No.2 40x50cmSkärskydd (3st) - skydd mot kniv - köksrödskap - fingerskydd

Poster - Flamingo Shine no.3 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

New sneakers, Grå KV996 Balance qnfkjw5279-Kläder

New Balance KV996 sneakers.

Modell: KV996GUY KV996GUY

Meningen med hela skiten…

Poster - Indian Headdress 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Paulúns GI-mat 9789185225651Låt bönor förändra ditt liv 9789188429285Poster - Palmkvist no.2 30x40cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Hjortar mönstrade stående A4 21x30cmPoster - Giraff Tino A4 21x30cm

Poster - Världskarta Mörkblå A4 21x30cmLjusstake rund svart 28cmPoster - Målad Apelsin A4 21x30cmPoster - Världskarta mix A4 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Lemonad recept 40x50cmPoster - Bunny woman 40x50cmPoster - Hello beautiful 30x40cmVäggdekor Det gröna trädet | 100x70cm

Boken finns att köpa här.

( Väggdekor, Väggord ) Love & Dream STOR

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Poster Fjäril - Ängsvitvinge 30x40 cmvidaXL Taklampa med 2 LED-filamentlampor 8 WVita lampfot Base - Vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Dekor Honeycomb Champagne
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Dammsugarpåsar Electrolux Z 375 till 400vidaXL Konstväxt Orkidé med kruka 75 cm vitOrange PomPom/Dekorboll/Pappersblomma, 20 cm
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Lupin My castle 15 frövidaXL Skoförvaring med överdrag 115 x 28 x 110 cm svartProove Grenuttag 3-Väg Brytare Ojordad 0,8M 1Mm2Djup tallrik - Flowerly
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Star Wars - Imperial fleet blåprintStor hänglykta i vit metall 2 st
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Påslakanset i bomullssatin 3 delar 240x220/60x70 cm svart
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • vidaXL Hyllplan glas genomskinlig 100x20 cmRussian Pine konstgran/plastgran 210cm grön

Over and out.

Klara