Neuroshima Hex 3.0: Mephisto - Brädspel

Didriksons Tigris Regnställ (Dam) Turkos

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggdekor väggtext väggord - EVERY LOVESTORY IS BEAUTIFUL

Coleman Biker +10Poster - Grekland karta ram 70x100cmAmazonas Mosquito Traveller Extreme - HängmattaKanna Espandrillos gold, Gold

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Feelings are much like waves No.3 21x30cmKanna kil svart, SvartSandal Nuez, BrunVäggdekor väggtext väggord - A dream is a wish your hearts makesCrocs Classic, Ballerina SosaBäddset - Påslakan Home HeartSneakers Skechers midn garden, RosaSneakers Bdk military, Grön

Tack ❤

Min tid är nu

Sneaky Steve, Shady Boots, Dam, Olive
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

EMMA high, SvartStövlett Bullboxer Svart, SvartKÄNGA Rosa Ne CONGAC, Cognac

Superga 2750 svart Cotu, SvartSkalare / Strimlare rostfritt stål

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Vit Silk

Sangoku - Brädspel

Runners Elastic 5.0 GulThe Little Man - lösningen på alla dina vardagsproblemDrinkspel Pokerset med drinkglas

Tält Artic 3 Dome, True North
1537437987500

Tower 200 dörrgymSLADD FÖR IPHONE/HTC FL6U-66Väggdekor - Always Kiss Me GoodnightLundby, Småland, BadrumsmöbelsetAffisch/Poster Lagom Fonetisk Skrift 33x48cmUL-1 Hydro AquacraftDanspil, TumballAlga, Doobidoo (SE)

Herrparaply knog handtagPoster A3 30x42cm A Perfect ViewPoster A3 30x42cm Bunnies WatercolorSnuttefilt Flygplan

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm Say YesÄngel LED-belysning 28 cmPoster A3 30x42cm Abstract mazeJulgranskula Grön ChristinaJulgranskula Grön Louise

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A4 21x30cm ShadingJulgranskula Blå MarcusJulgranskula Grön Charlotte

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Rosa ThomasSpirit Ljusboll 30cm guld

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Julgranskula Rosa GunGrön magi : från det galna sexiga köket 9789197992626

Pappersstjärna Siri 70cm, Röd (6531)Enhörning i presentpåse, BlåPoster - I Love Shawn Mendes No.4 40x50cm

Poster - Flamingo Shine no.1 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

ECCO sneakers, Svart M ST.1 qnfkjw5270-Kläder

ECCO ST.1 M sneakers.

Modell: 83619451052 ECCO ST.1 M

Meningen med hela skiten…

Magiskt badlakan - Aprikos/röd

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Tavla Här bor en prinsVäggdekor / Väggtext - Bon AppétitTomteluva för barn, Röd

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - New York 7 A3 30x40cmPoster - Diamant Allstar 40x50cm

Poster - Målad fågel A3 30x40cmPoster - ALL I NEED IS YOU A4 21x30 cmPoster - COCO Rödsvart A4 21x30cmPoster - Woman with röd rose A4 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Papegoja Forest A3 30x40cmPoster - Born to be wild blå 40x50cmIrish Coffe SetPrimal Elements Vanity Candle Antique Rose

Boken finns att köpa här.

vidaXL Taklampa med vita & klara akrylblad för 3 E14 glödlam

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Hjärtformad trä skylt med texten "Världens bästa mormor"Trädgårdshandskar / Handskar med KlorPrydnadsfigur ståtlig katt

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Pläden finns i 7 färger / 295:-
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster Mamma - Mormor A4 (29,7x21 cm)Basilika Genovese 10 st frönFamiljekalender Mini 2019
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • 300 Tavla rose 495:-Draper Tools Fuktmätare svart 43618S Jar-Wild FigMyggfritt 25
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Azura Elektrisk CitruspressPaw Patrol Adventskalender 2018
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Kärlek Väggord
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Vit siluett tomte med slädeHjärtformad skylt med texten "Världens bästa Barnbarn"

Over and out.

Klara