Romolo o Remo - Brädspel

Poster - SAVE WATER DRINK CHAMPAGNE no.10 21x30cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

God Jul På Toa - Underbart set i 3 delar - Tomte

Poster - Helsingborg ram 40x50cmMcNett Handduk - PT PodFjällmark Kaitum Extension 3PFjällmark Pop-Up Mosquito Net

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Poster - Frankrike karta ram 21x30cmTenson, Ocean Gummistövel, Dark BlåMjölkskummare, Äggskummare, Visp, batteridrivenKuddfodral "happy"Väggdekor väggtext väggord - NJUT EN LITEN SMULACrocs Classic, NavyHappy Man korkstopp2790 Acotw Linea Vit, Vit

Tack ❤

Min tid är nu

Wrangler, Java Sneakers, Dam, Dark Navy
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Keen, Oakridge Wp, Dam, Magnet/Rose1455 Blundstone suede, SvartPark west Svart chelsea, Svart

Skylt WIFI lösenord med griffelytaMomit Cool Smart Trådlös Luftkonditionerings Modul

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Tunna Runda Poly 3.0 Beige

Manhattan Project: Second Stage Expansion - Brädspel

Pitufo Flat (Turkosa)Ljuslykta - Världens bästa syster, vitKökstermometer Grå

Skåps Handtag Rostfritt Stål
1537437987500

Poster A4 21x30cm Mama!!!Hörselskydd PELTOR HTM79P3E-50 - hjälmfästeLiteCom Headset 446 MHz - hjälmfäste PELTORCars 3 Bilar Blixten McQueen Gosedjur Plysch Mjukis 17cmMjuky - Grodan Wawa GosedjurCarson brandbilAsmodee, Dobble (SE,NO,DK)Affisch Poster Frankrike Paris Eiffeltornet Svartvit 33x48

Kids Concept, Klosslastbil, svartPoster A3 30x42cm Rosé ChampagnePoster A4 21x30cm Rose GoldPennställ i trä "Pennor"

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Poster A3 30x42cm OwlStrong Epoxy Professional - CascoAromalampa i Keramik Blomme RödJulgranskula Röd KarlPoster A3 30x42cm Believe In Yourself

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A4 21x30cm Tribal Women GulVas, Turkos/BrunPoster A4 21x30cm Harsh

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Rosa JuliaJulgranskula Röd Frida

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Strömadapterplug 2,1mm lödbarJulgranskula Grön Caroline

Skylt Maison, MetallPoster - Frozen No.15 21x30cmPolygriptång 16", 400mm.

Doftljus, Scented Candle - Tro hopp kärlek

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Vagabond sneakers, Mörkgrå Paul qnfkjw5261-Kläder

Vagabond Paul sneakers.

Modell: 4483-040 Paul

Meningen med hela skiten…

Poster - Miami Camper 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Poster - Vita vingar stående 30x40cmPoster - Small moments Big memories No.5 30x40cmPoster - I´m sorry No.8 21x30cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - New York 5 40x50cmPoster - Shine like a star no.1 40x50cm

Poster - Makeup face A3 30x40cmPoster - Love no.1 40x50cmPoster - Miami no.1 40x50cmPoster - Palmkvist no.17 30x40cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Carpe Diem A4 21x30cmDolce Gusto Nespresso Kaffekapslar Gen3 Expressokapslar 3stPoster - Bokstaven A 40x50cmMedisana BS444 Connect

Boken finns att köpa här.

Taggsax - Högersax - L: 23,5 cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Termometerfabriken Termometer UteDiffuser - Evening BonfireBordskamin

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Sedelräknare nr 4 - Fingerborg i gummi - 16,5 mm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Glasunderlägg "Drinking can cause memory loss..."Cucamelon/Djungelgurka 20 st frön gurka/melon hybridVärldens bästa morbror Örngott
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Charlie Chaplin - TrampKvartsvärmare Tristar KA5011 800WPoster Här är behoven... Toalett Badrum A4Dekostjärna - H: 10 cm - Transparent - 5 st
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • vidaXL Skohylla med 4 hyllplan 2 st träLampan Well
 • Vad är ditt drömjobb?
 • vidaXL Taklampa med 3 spotlights E14 svart och koppar
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • vidaXL Solsegel Oxfordtyg trekantigt 5x5x5 m beigeTorkhängare Trollo 5x4,2m

Over and out.

Klara