Guardians of the Galaxy 2 Baby Groot Blomkruka

Kuling, Ottawa Fodrat Regnställ Sunshine Gul

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Didriksons Beata Galon (Dam) Svart

Poster - Bokstaven P 40x50cmVäggdekor väggtext väggord - Clothes because you cant wearVaude Mark L 3PNaturehike Hexagon Tarp - orange partytält / Campingtält

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Kanna Espandrillos gold, GoldEspandrillos orange, OrangePoster - Feelings are much like waves No.3 30x40cmSixtyseven Sabina brandy, CognacCharlotte of sweden congac, CognacNoNation, Sandal, Ebro, Dark BrunVinpump/Vakuumpump för vinflaskorSneakers Sportif rose cloud, Rosa

Tack ❤

Min tid är nu

Pizzaslizer, Pizzakniv, Pizzaskärare med kraftigt trähandtag
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Ljuslykta - Världens bästa bonusmamma, vitVarmfodrad Bdk taupe, Sand/camelStövlett Bdk Svart, Svart

Sneaky Steve, Kingdom Vinterkänga, Herr, BrunMens elite flex hartnell, Svart

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Crocs, Lodgepoint, Snökänga, Junior, Slate Grå/Ocean

Francis Drake - Brädspel

Trälåda "Bag in box"GLAS VATTENKOKARE SALTO ANGEL 1,7 L SVARTTvålkopp i silikon med avrinning - Flera olika färger

Race Jet 360 Variant: Höger
1537437987500

DekanteringsproppProtÈgÈ engångs gasdetektorBäddset - Påslakan Döskallar RödBäddset - Påslakan MarstrandSkrållan, Lillan, Anna, David, 2 strumporBordsduk Duk Spetsduk spets (40x180 vit)Poster A4 21x30cm COCOTactic - Alias SE)

4x Dammsugarpåse - Bosch/Siemens D - E - F - G - HPoster A3 30x42cm London CartographyPoster A3 30x42cm Neonic SplashÄggkokare 350W - Vit

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Brödrevolutionen 9789163616860Poster A4 21x30cm WinesPoster A4 21x30cm Elephant Galaxy JarJulgranskula Blå AnneliJulgranskula Blå Ida

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Poster A3 30x42cm CS GOJulgranskula Blå LouisePoster A4 21x30cm Raining Love

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Röd SaraJulgranskula Rosa Erik

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Girlang – Merry Christmas – RoséguldYankee Candle Classic Medium Jar Passion Fruit Martini 411g

New York State of Mind Times Square 33x48cmPoster - Alfabet stor och liten Blå No.1 21x30cmPoster - Grön växt Maspalomas No.3 - Svartvit 40x50cm

Vinställ - Troll

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Havaianas Brasil Coral qnfkjw5252-Kläder

Meningen med hela skiten…

Poster - But first coffee No.13 40x50cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Plåtburk Dagny 3-delad Röd/VitLED-lampa, Kron E27,10W, 3000k, VarmvitRoute US 66 Custom Feeling Metallskylt

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - New york svartvit no.3 A3 30x40cmCult Förvaring diskborste Rosa

Poster - Fireplace A4 21x30cmPoster - G Klav Rainbow no.2 A3 30x40cmPoster - I love life 40x50cmPoster - Fågel på kvist A4 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Best Friends No.2 21x30cmNo1 Exxent Korkskruv Vinöppnare med ställVäggord - Tio små fingrar Tio små tår STORVäggdekor väggord Yesterday is today´s memory

Boken finns att köpa här.

200 genomskinliga blixtlåspåsar i storlek 4x6 med skrivfält

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

962,630 Vita stolar med ek sitsar/ 595:- stVäderstationVägghängd Djurskalle med Horn

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Toalettborste Kaktus
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Skrapkarta USAUniversalsax - Höger - L: 21 cmVärldens bästa systerdotter Örngott
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Batteridrivet gravljus röd med hjärtformPelargon Bulls eye Salmon 5 fröDammsugarpåsar Canvac Q Smart HygienicSerie LED ljusslinga med 8 funktioner 120 ljus blå
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Paket Rosor 24 stSprotek STD-6010, bitssats med ett bitsmejsel/bitshållare, 30 bi
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Karta över Grängesberg, Dalarna
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Video/ström-kabel, 1xström ha - ho & 1xBNC (MM-82C)Taklampa i glas

Over and out.

Klara