Frankensteins Bodies: Dark Harvest - Brädspel

Celavi, Basic Regnställ Army

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Barn slips barnslips jul söt cool häftig fin olika färger

Five Seasons Star Rain Set (Junior) CeriseVäggdekor väggtext väggord - HOME IS WHERE YOUR HEART ISVäggdekor väggtext väggord - Dont dream your lifeFjällmark Kaitum Extension 3P

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fjällmark Treesaver StrapsEspandrillos offvit resår, Sand/camelCrocs Freesail Shorty RainBoot, Dam, NavyPanna gjutjärn 16 cmEffortless rosita, RosaPoster - Gotland ram 40x50cmEcco O2 83130359986, Dam, BrunSkechers oliv strech, Grön

Tack ❤

Min tid är nu

Poster - Afrika elefant karta 1 40x50cm
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Stövlett Bdk taupe goat, Sand/camelCharlotte zipper lace boot, SvartXavax Podhållare För Tassimo Krom, 32st

Curling chelsea skin, SvartLjushållare vägg Mamma

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 ( Handduk ) 50x70cm BMW

LED dekorativa flaska genomskinlig - Cactus

Runda Stretch 2.5 SvartPlatta Poly 9.0 Jordgubb RosaAromalampa, Vit Buddha

Stormparaply Svart
1537437987500

Funktion Rivjärn från ODELOMinions Handduk Badlakan 100% BomullMelitta, Bella Crema La Crema hela kaffebönorHörselskydd PELTOR X3-P3ERubens barn EcoBuds HazelRubens barn Kids/Ark outfit röda Sneakers i påseKaraff glas 0,9 L vinkaraff whiskykaraffSplash Toys, Frutti Frutti, Sällskapsspel (SE, NO, FI, DK)

Välta Torn Jenga TornspelDamparaply Blommor DubbelfodradRetro Jul Papperslöpare, papperPoster A3 30x42cm Don't Kill My Vibe

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Månadsängel i glas - JuniVäggord - Älska...Skratta...Lev...Poster A3 30x42cm Trenger PotetSkolplansch Canvasvepa - HattarPoster A4 21x30cm Chocolate Smudge

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Blå MikaelPierre Cardin Bäddset - Påslakanset Grå Randigt 200 x 220Affisch Poster Pudel Hund Hundras Text Målning 33x48

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Rosa CarinaJulgranskula Blå Yvonne

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Minifläkt - uppladdningsbar - GulJulgranskula Röd Frödrik

Vego på 30 minuter 9789174247428Poster - Papegoja Grön 21x30cmPoster - Papegoja Maspalomas No.1 -Svartvit 70x100cm

Poster - I love Ice Cream No.10 40x50cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Hello Kitty Custom Vit Pattern-2 Kids Crocs qnfkjw5244-Kläder

En bekväm sandal från Crocs Kids. Sandalen pryds av Hello Kitty-karaktärer. Fotbädden är bred och ortopediskt utformad. Tillverkad i det innovativa materialet Croslite som är ergonomiskt. Materialet är även vattentätt vilket är lätt att rengöra. Sandalen har bra ventilation för att foten ska andas. Sulan är räfflad för ökad blodcirkulation.

Meningen med hela skiten…

Ljusslinga Koloro med 10 LED och Batteridrift med TIMER

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Sally Voltaires mat 9789174244717Poster - Eye fire 30x40cm36 St Tvålkopp i porslin/ plast

15324212664902228635381886865163.jpg

Poster - Dinousarie barn no.4 40x50cmPoster - Dont grow up it´s a trap rosa A4 21x30cm

Affisch/Poster Foto Vatten/Brytande Vågor Tre 33x48cmPoster - Röda rosor A4 21x30cmPoster - I love Justin Bieber A4 21x30cmPoster - I love Ariana Grande Sosa 21x30cm

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - IF HE understand A4 21x30cmJulskylt "Snälla tomten"Ampelhängare Tibetansk TerrierPoster - Peace 30x40cm

Boken finns att köpa här.

Porslinset D015 Olika skålar - 3 Delar

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Grytunderlägg hjärta i ullStekpannor, induktion, keramiskTandborsthållare / Hållare för Tandborste - Tand Design

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • OWNC Doftvax Glasburk 18-p Miljövänligt & Handgjort Jasmine
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • My little Pony Filt - lila FleecefiltPoster - Svenska Uppfinningar, Storlek 70x100Poster Pannkakor Recept Svart/vit A4
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Kapsylöppnare Shell GjutjärnÖrngott IdaAutomatisk foderautomat 20-50gMatservis VM24 - 16 delar
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • GardinstångsfästeLjus
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Karta över Fjälkinge, Skåne
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Indiskt sängskåpKarta över Näsviken, Hälsingland

Over and out.

Klara