Kings Forge: Glassworks - Brädspel

Didriksons, Boardman Kids Set Lollipop

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Fårskinn - EKO - grått mörka kanter

Tenson Monitor Regnställ (Dam) RödDidriksons Vivid Rain Pant (Dam), svartVäggdekor väggtext väggord - Clothes because you cant wearVäggdekor väggtext väggord - KITCHEN

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

Fjällmark Tarp 240X Lite OliveEspandrillos leather shinyBLAC, SvartLaCrosse Hampton II 6" Kängor, Dam, EggplantMohino Effortless congac, CognacEcco Cruise 84166351707, Dam, SvartBäddset - Påslakan ElefanterPoster - Zebra 2 50x70cmReebok F/S HI 2431, Dam, Vit

Tack ❤

Min tid är nu

2750 Cotu Classic vit, Vit
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Poster - Afrika elefant karta 2 40x50cmLjuslykta - Världens bästa mamma, vit1455 Blundstone suede, Svart

Park west navy chelsea, BlåSneaky Steve, Adoröd Boot, Herr, Whiskey

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Ecco Exceed 87000402543, Herr, Grön

Cacao - Brädspel

Överfallslarm/Personlarm, SvartLemonade Flat (Ljusgula)Stor Tupp i hamrad plåt

Äggseparerare, äggdelare - Rosa
1537437987500

NOR SPECTRA Variant: VänsterFestliga Julrosetter till JulfirandetWireless Phone Headset PELTOR WS Alert XPI - hjälmfästeHörselskydd PELTOR Tactical XP - hjälmfästeStar Wars, Figur, Classic BB-8, 18"Rubens Barn Kids ClaraDiskborste silikonborste borste (Rosa)Danspil, Slagfärdiga Mormor

Myggnätsdörr med magnetstängselHerrparaply GräsandJul DekorationPoster A4 21x30cm The Old Moped

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Designlampa i olika former och utförandenPoster A3 30x42cm Julius CeasarPoster A3 30x42cm There's Always HopePoster A3 30x42cm Saturday LoadingPoster A3 30x42cm Esox Lucius

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

Julgranskula Grön AxelLED-strålkastare, 30W 3000K, SvartJulgranskula Rosa Cecilia

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Julgranskula Röd ArneJulgranskula Blå Theodor

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Badhandduk KyssJulgranskula Röd Andreas

Värmeljus i plastkopp, Plommon, 10stPoster - But first coffee No.8 21x30cmPoster - Grå trianglar i rad A4 21x30cm

Poster - I love Ice Cream No.9 21x30cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Selected boots, Svart chelsea Baxter qnfkjw5236-Kläder

Selected Baxter chelsea boots.

Model: 16062336 SHDBAXTER CHELSEA SU

Meningen med hela skiten…

Poster - But first coffee No.27 30x40cm

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

100 st Fraktetikett 2st på A4-ark med kvittodel, laser, STEKlara lagar världens GI-mat 9789151847023Jönköping Text Optikertavla m. Koordinater 33x48cm

15324212664902228635381886865163.jpg

Väggdekor - Ett öga designPoster - Tropiska löv 40x50cm

Poster - Bokstaven P A3 30x40cmPoster - Bougainvillea 40x50cmPoster - Lemon 40x50cmYankee Candle Lemon/Lavender Small Jar 104g

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

Poster - Svart fjäder 40x50cmPoster - Butcher Shop Nöt 40x50cmPoster - Trianglar Grå A4 21x30cmMalfjärilsfälla

Boken finns att köpa här.

Poster - Städer 30x40cm

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Julia Örngott HjärtaFörkläde King of The KitchenFönsterlås 165

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Kruka Pokal antikvit - 30 cm
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • 100 stk. 230x340 mm (G7) VIT BUBBELKUVERT- VADDERADE KUVERTFÖNSTERFILM, STATIC FIX. 90 x 200 cmBergner Visp Gizmo Rostfritt Stål
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • PlåtskyltVintage Poster SkalbaggeFlexibel bitshållare - Böjbar förlängningHugo Örngott Hjärta
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • 5 Par Fresh Soles - Deosula stl 37/38Skärbräda Marmor med Handtag Vit
 • Vad är ditt drömjobb?
 • Kassaskåp Litet
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Plymört Glorious mix 20 pelletsCavallini Papers & Co. 2019 Vintage Travel Wall Calendar, Mul...

Over and out.

Klara